Yumurtladıktan Sonra Zayıflama Başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fena_cocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Fena_cocuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
caner kaya
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Selam arkadaşlar benim kuşumda yumurladıktan sonra zayıflamaya başaldı ama yem yerken sanki hıçkırık gibi sıcrıyor acaba neden oluyor bu yardım lütfen.....

Re: Yardım Lütfen

Selamlar,

Monodoks :Du­yar­lımik­ro­or­ga­niz­ma­la­rın et­ken ol­du­ğu üro­ge­ni­tal, so­lu­num sis­te­mi, yu­mu­şakdo­ku, gast­ro­in­tes­ti­nal, of­tal­mik ve di­ğer en­fek­si­yon­la­rın te­da­vi­sin­de kul­la­nı­lır.

İlker bey hastalığın tanısını koymadan tedavisini koymak biraz ezbercilik olmaz mı? Caner beyin güvercinin rahatsızlığı konusundaki açıklamalarından ben hastalığının ne olduğunu tam net olarak çözemedim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Anlattığına göre kuş tırt olmuş bunun ilacıda bu.

Selamlar İlker bey,

Tırt hastalığını bize biraz açabilirmisiniz.

Tırt : layıkıyla olmayan, işe yaramayan" şeklinde anlamlar ihtiva eden bu nadide kelime dilimizdeki yerini günden güne pekiştirmektedir. Tırt kelimesi alenen denyo yerinede kullanılır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Halk arasında bu hastalık bu şekilde adlandırılıyor.Sizi bilemem tabi.

Selamlar İlker bey,

Konuyu site üyelerinin yorumlarına bırakıyor ve açıklamalarınız için teşekkür ediyorum..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Ben konuyu biraz daha acım Kuşum Yumurtlamadan önce cok saglıklıydı ama yumurtladıktan sonra yavaş yavaş zayıflamaya başladı son samanlarda yem yerken kuş sanki hıçrıkırık tutmuş gbi oluyor ben bi cözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Geri