Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aşağıya resmini attığım kuşlar yumurtladılar üstteki yuvalıkta duran miskiyle çakmaklıda problem yok fakat sabuni ile dumanlı ikinci yumurtaları yatmıyorlar ilk yumurtaya baktım yatıyoduzaten tek yumurtaydı okula gittim etüt nedeni ile geç geldim kuşlara bakamadım yemleri vardı önceki günden fazla koymuştum neyse ertesi gün yine okula gittim okuldan geldim baktım yatmıyolar öle geziniyolar tekrar çifleştiler bende yumurtayı aldım ahırda bulunan yabanilerin altına koydum belki çıkar fenerle baktım hafif bir kırmızılık vardı birkaç gün sonra bir daha bakıcam ama şimdi iki taane yumurtladılar bunlara da yatmıolar neden böle yapıyo bu kuşlar anlamadım miskiye çakmaklı yatıyo bunlar yatmıyor bir tüelü anlamadım ya :? :ne:
kardeşim kuşlar orda bişeyden korkuyo olabilirler mi? Bide başka bir yerlerede kasa koy oralara yumurtlar belki yatar... Büyük ihtimalle orda bişiden korkuyodur...
Çünkü kuşlar üst tarafta durmayı her zaman sever benim bildiğim alt tarafta kuşlar fare vb. bir hayvan görmüştür ondn yapmıodur Bide istersen yumurtaları biraz açığa al sanki çok kenarda gibi geldi bana inşallah yatarlar diğer yumurtalarına bide diğer üyenin dediği gibi limon kasası gibi kasalar dizersen kuşlar daha rahat eder.
oraları düzenliycektim hep okul nedeni ile hafta sonu yapmayı düşünüyordum ama yumurtladılar idareten koymuştum onları ve kasanınn altına yumurtlayacağını düşünememiştim fakat bu ikinci yumurtası ilkinde tek yumurtladı ama yine yatmadı yani korksa bir daha oraya yumurtlamazdı
yer beton kusların soguk olabilkir yatarken ve yavrular cıktıgında da soguk alabilirler birde üst taraftakilerin yumurtalarınn alt tarafında ot ve cöp cok az yavru cıktıtgında tuttunacak yer bulamayıp agakları cıkabilir birde alttakiler kuytu köseyi seveyor yada siz gidince korkuyor olabilir kustan kusa fark eder ön tarafına tahta koyarsanız sanırım yandada acık yer var hem bölece sizide görüp korkmazlar 1 denerseniz :tamam:
yer beton kusların soguk olabilkir yatarken ve yavrular cıktıgında da soguk alabilirler birde üst taraftakilerin yumurtalarınn alt tarafında ot ve cöp cok az yavru cıktıtgında tuttunacak yer bulamayıp agakları cıkabilir birde alttakiler kuytu köseyi seveyor yada siz gidince korkuyor olabilir kustan kusa fark eder ön tarafına tahta koyarsanız sanırım yandada acık yer var hem bölece sizide görüp korkmazlar 1 denerseniz :tamam: birde geceleri yeerde oldukları için fare vs seyler rahatsız etmesin bnm kuslarım 10 yatıp fareden rahatsız olup yatmayı kesiyorlardır belkide yemlere geliyor olabilir ama kuşlar alta oldugu için rahatsız olabilirler üstekiler görmüo olabilir kasann kenarları nedeniyle köpeklerim war diyorsunuz sanasar gelmez ama far4e gelebilir :heyo:
arkadaşlar bu hafta sonu düzenlemeyi düşünüyorum yumurtalara elesem yerini deiştirsem bişey olur mu acaba veya yavrular cıkıp büyüyene kadar oraya dokunmayımmı