yumurtlama ma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gebzelı tayfun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tayfun
Meslek
elektrık teknısyenı
İlgi Alanı
Kediler
oncelıkle burada kı bu ıse yıllarını vermıs abılerıme cok sevgı ve saygılarımı ıletıyorum sımdı ben oncelıkle oyun kusu meraklısıyım ve benım kusumun soyle bır sıkıntısı var ben kusu ılk aldıgımda yumurtladı ve yumurtasını kaydırdım ve sonra kus tekrar yumurtladı ama yumurta kabuksuz oldugu ıcın kırıldı tabı bende akıl edemedım altına bask yumurta atmayı neyse kus bundan sonra yumurtlayacak gıbı oluyor yanı yumurta olusuyor bakıyorum evet yumurta var bugun yumurtlar dıyorum ama sabah geldıgımde sankı yumurtlamıs gıbı yatıyor ama yumurta yok bu boyle bır kac sefer oldu acaba kendı kuslarında boyle bır sıkıntı olup ta duzelten bı abım veya kardesım vr mı aca saygılarımı sunarım herkeze slm

aynı sorun bi kuşumda var yumurtasını kırmıstı boş boşa yatıyorlar erkekli dişili ama yumurta ortada yok

memet abi o kuşun altına başka yumurta koy en azından çıkartırlar tabi günü uyuyosa vede tayfun abi o kuşun altına yumurta sürmeyi dene eğer yatarsa mecbur bakıcı olarak değerlendirirsin tabi bana sorarsan sat derim (:

eyvallah kardesım saol onerın ıcın ama hemen pes etmek yok degılmı o kus bzım ıcın onemlı o yuzden herseyı denememız gerekır bızım ıcın de bır tecrube olur

BÜTÇENE GÖRE '' VİTAMİN '' ALIP ,VERMENİ ÖNERİYORUM..KALSIYUM İÇERİKLİ GIDA VE TAKVİYELER İYİ OLACAKTIR..YUMURTLAYACAKTIR...DENGELİ BESLENMELERİNE ÖZEN GÖSTERMELİ.. :evet: :slm:

COK SAGOLASIN SIMDI BENDE OYLE YAPIYORUM BIR KAC GUNDUR

Geri