Yumurtlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrepit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 851

emrepit

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre solmaz
Meslek
Pvc imalat Winhause
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bi çift miskim var ilk yumurtalarını baska kuslarla kavga ederken kaybettik bu seferki yumurtalarıda son 1 hafta kala oturmadılar yumurtaya 3 gün falan buz gibi olmuştu yumurtalar kırdım içi tutmamış nerdeyse 20 günlük falandı yumurtalar en azından tutması gerekmiyomuydu bu kuşlar kısırmı kısır kuş yumurtlarmı ?

yokmu koca forumda başına böle bi olay gelen veya duyan veya bilen ?

Emre bu anlattığın erkek kuşunun kısır olduğunu işaret ediyor. Ama daha 2 nci kez yumurtlamışlar yani genç tecrübesiz
kuşlar ayrıca yumurtadan kalkma durumlarıda söz konusu olmuş. Belki en baştada yumurtaya düzgün yatamamış olabilirler. Tecrübesizler çünkü. Onun için peşin hükümlü olma. Bir kaç defa daha dene bakalım sonuç ne olacak.

sağol ahmet abi dediğim gibi süper oturdular 20 güne yakın bi süre sora 3 gün falan dikkatimi cekti oturmuyolardı yumurtayı alıp baktım buz gibi kırdım tutmamış çokda genç değil kuşlar ama şuan yine kovalıyo yumurtaya denicem yine. zaten yumurtaya oturmayı bıraktılar folluklarında yumurta varken erkek dişiyi kovalıyodu yumurtlatmak için

kuşların kısır ya da tecrübesizler ahmetin dediği gibi iki üç kere daha dene eger yine çıkmazsa kuşların kısır olabilir

Geri