YUMURTLAMAYAN DİŞİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADASLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gökhan_06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan Güneş
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
İlgi Alanı
Kediler
ARKADASLARIM ABILERIM ELIMDE COK SEVDIGIM SAGLAM BI DISI VAR VE ODA SANSDANKI BI KAC SEFER YUMURTLADI BIDHAA BISEY YOK KIZGIN ISTEKLI SUREKLI CIFTYLESME HALINDA GENC AMA BI DURUM YOK BASINA BU SORUN GELMIS OLAN YASAMIS OLAN ARKADASLAR VARDIR BELKI YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM SIMDIDEN TSKLER

kısır olmadıgını bılıyorsan sorun yok dınlendır.Muharrem abı guzel yazmış uygulamakta fayda var..

Bende de var 1 tane daha önce bir kaç kere yumurtladı 1 senedir yumurtlamıyor daha genç hayvan ne yaptıysam yumurtlamıyor eş değiştirdim kümes değiştirdik yok bende kendi haline bıraktım ama yumurtlamayacak herhalde.

cok tsk ederım herkese bende cok sey denedım dınlendırdım esınden 15 gun ayırıp kalsıuum vıtamın takvıyesı yaptım sonuc aynı saglık olsun bakalım beklıcez

3 GÜN PENİSİLİNLİ ANTİBİYOTİK

10 GÜNDE FLOKSASİNLİ ANTİBİYOTİK.. :haha: İYİ GELİR ; AMA VERİRSEN..! :slm:

GEÇMİŞ OLSUN..

Türker Bey birde kullanım şeklini yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.

umit81' Alıntı:
ECZANEDEN PEN-OS TOZ ŞİŞE DE SABAH- AKŞAM 5 ML SUYA FASULYA TANESİ KADAR TOZ...ERİTİN MÜMKÜNSE KAYNAMIŞ SOĞUMUŞ SUDA ..3 GÜN..İLTİHAP KURUTUR..DAHA ÖNCE YUMURTLAMIŞ YUMURTLAMAYI KESMİŞ KUŞLAR YUMURTALIK İLTİHABI ŞÜPHELİDİR..YA DAAAA. SALMONELLAA NEDENİ İLE YUMURTLAMA DA DURAKLAMA YAŞAR BUNUN İÇİNDE FLOKSASİNLİ ANTİBİYOTİK OLAN ECZANEDEN ''CİPRO '' TABLET SABAH-AKŞAM 10 GÜN 1/2 TABLET YUTTURULUR GEÇMİŞ OLSUN.

ya da orijinal salmotab 14 gün sabah-akşam yuttur.. :slm:

tsk ler cok saolsun

[email protected]' Alıntı:
umit81' Alıntı:
ECZANEDEN PEN-OS TOZ ŞİŞE DE SABAH- AKŞAM 5 ML SUYA FASULYA TANESİ KADAR TOZ...ERİTİN MÜMKÜNSE KAYNAMIŞ SOĞUMUŞ SUDA ..3 GÜN..İLTİHAP KURUTUR..DAHA ÖNCE YUMURTLAMIŞ YUMURTLAMAYI KESMİŞ KUŞLAR YUMURTALIK İLTİHABI ŞÜPHELİDİR..YA DAAAA. SALMONELLAA NEDENİ İLE YUMURTLAMA DA DURAKLAMA YAŞAR BUNUN İÇİNDE FLOKSASİNLİ ANTİBİYOTİK OLAN ECZANEDEN ''CİPRO '' TABLET SABAH-AKŞAM 10 GÜN 1/2 TABLET YUTTURULUR GEÇMİŞ OLSUN.

ya da orijinal salmotab 14 gün sabah-akşam yuttur.. :slm:

ECZANEDEN NİDAZOL TABLET 1/2 SABAH-AKŞAM 6 GÜN YUTTURUN ..

VİTAMİNERAL (NATURAL) TOZ SUYUNA KOYUN TEDAVİ SÜRECİNDE 30 GÜN İÇİNDE TEKRAR YUMURTLAMAYA BAŞLAYACAK ..YUMURTLAMAZSA ''BENİ KEDİLER YALASIN !

Geri