yumurtlamıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snaxe9577
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

snaxe9577

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aligdfgdfgd
Meslek
veligdfgdfgdf
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kuşlarım 2 aydir falna bende hiç yumurtalamadılar kenevir falnada verdim hep otüyorlar ama bi içraat yok kümesim ne cok siçik ne de cok suguk kümesimde küşlar için sandık yaptım ama içinde folluk yok bi abi cam dikeni koy ondan yaparlar dedi ama bi yumurta bile aladım bu nun sebebi ne olabilir kuşlar kısır degil biliyorum cünkü ilk geldiklerinde yumurtladılar ama bakmadılar ben almadan once çifleşmişler ben aldım bi kere bi çiftleşmiyorlar niye????????

iyi akşamlar

kuşların yeni olduğu için daha tam alışamadılar anladığım kadarı ile kümese bu bazen 3 4 ay bazen de 1 sene alabiliyor ama bekle biraz daha Eğer kuşçulukta yeni isen kümeste erkek kuşun olup olmadığından emin ol veya erkek kuşun varsa kümesinde erkeği 1 2 gün dişiden ayır erkek kızsın sonra tekrardan sal erkek kızıgın olunca yumurtaya kovabilir dişiyi

Saygılar

kasanın içine folluk koy etrafada süpürge çöpü at onlar toplarsa yumurtlar zaten!!

erkek oldugundan eminim 1 cift kuş yokki tam 5 tane çift var hepsimi alışamadılar yani

kuşları ayrı foluklarda 15 gun ayır sonra bak bakalım ne oluyo. bunu yap sorun kalmaz

arkadaşlar kuşlarımı arkadaşa vermiştim kuşlar yumurta kovalıyo diyo benim kümeste ben hiç grmedim acaba kümestemi sorunmu var nedeni ne olabilir

Geri