Yumurtlarmı Acaba Resim Var Yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan #0000ffßyMumi#0000ff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammet ALi
Meslek
Öqrenci
İlgi Alanı
Kediler
Beyaz mardinim dişi mavide erkek eşe girdiler sanırım erkek beyazın ustune felan cıkıodu...Yumurtaları ne zaman verir acaba...Yardım Edenede Etmeyenede Şimdiden Teşekkürler

Ekli dosyalar

• a.webp
    a.webp
    633.5 KB · Görüntüleme: 579
  • b.webp
    b.webp
    723.9 KB · Görüntüleme: 572
  • c.webp
    c.webp
    658.5 KB · Görüntüleme: 719
HİÇ BELLİ OLMAZ SABIRLI OLACAKSIN ZATEN BU SICAKLARDA İSTEMESENDE YUMURTLARLAR SENİN YAPACAGIN KUŞA TAŞ VERMEN TAŞ VERKİ YUMURTASININ KABUĞU KALIN OLSUN YUMURTA KIRILMASIN DİMİ
SENİN YAPMAN GEREKEN BIR TAS İÇERSİNE KUM YANI KUŞUN YİYEBİLECEĞİ ŞEKİLDEKİ KUÇUK TAŞLARDAN YADA MINERALİ TAŞ SATILIR ONLARDAN ALIRSIN
KUŞA VERİRSİN YUMURTASININ KABUĞU KALIN OLSUN BİRDE TOPRAK TA YESE İYİ OLUR

Erkek Dişinin Üstüne Çıktıktan Ortalama 10 Gün Sonra Yumurtlar.

Ama dişinin üstünde 3-4 saniye duruor sonra kanat cırpıp dusuor ??

siz herzaman göremezsiniz kümeste eşleşiyorlardır dişinin anaçlığına bağlı olan bir sürede yumurtlar tabi kısır değilse

oguzhan atar' Alıntı:
taş ver sen istemesende yumurtlar onlar abi

he yani taşı ver erkegide at nie yem veriyonki taş verince istemesende yumurtlar o yumurtlaması şansına kalmış bazı kuşlar kireç eksikliginden dolayı yumurtlamaz

kireç in önemi
yumurta öncelikle kireçten oluşur kurumuş kireç kalıbını alıp taşla parçalayın bi kümesin bi yerinde kalsın onlar ihtiyacını giderir

Bu kuşlarda Çiftleşme olayı Normal insan oglundaki gibi deyil kardesm onlar Gaz yöntemi ile çiftleşiyo dişinin içine Gaz Düşüruyo o gazın içinde sperm bulnuyo Sperm Dölleniyo yumrtada kalıyo sabretceksinki meyvesini alasın senin hiç gözün onlarda olmasın sen onlara sade yem at kafasına göre takılsın onlar

bende Bugn yumurta aldım kardesm bakıyorum çoğu abilerimiz , kardeşlerimizin şikayeti bu Çogunlukla Yumurta Perde oluyo yani Zar bir tabaka oluyo sen kümesinin Altını beton şekilde bırakma benim kümesim 2 mtre kare kümesin betonu 3 santim kalın Toprak , kum , Çakıl dolu yani kuşlar hem toprakdan çakıldan kumdan vitamin alıyo hemde böle yumurta sorunu yaşamassın buda aklında bulunsn.

Geri