Yumurtlayacak Kuş hakkında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HatcaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HatcaK

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Şükrü A.
Meslek
Siz!
İlgi Alanı
Kediler
Forumda varsa özür dilerim göz attım ama bulamadım!

Bir çift miski kuşum var Eş halindeler 5 gündür falan kendilerine bir yuva seçtiler genelde 2side orda yatıyor falan işte
fakat yuvaya şu zamana kadar hiç çöp falan toplamadılar. öğrenmek istediğim bu kuşlar normal tahta zemine yumurtlar mı? yoksa kuş yumurtlicak durumda değil mi?

Etrafta toplayacak çöp ve yuva yapmaya elverişli malzeme yok ise direk tahtaya da yumurtlayabilirler.. Ama seninkiler sanırım şu an yuva kızdırma aşamasındalar, kızdırdıkları yuvanın yavru yapmaya elverişli olduğu kanısına vardıkları zaman çöp toplamaya başlayacaklardır. Acele etme..Relax,Cool,sakin ol..

Kuşları eşe attığım yeri beğendiler sürekli içindeler bende önüne bir set çektim yuva şekline getirdim. Etrafta da toplayacak ot,çöp var.
okey relax olayım thanks sir.

bende baskaları alalı tam 1 hafta oldu 5. günü yumurtladılar ama çöp fln taşımadılar tahta zemine yumurtladılar bende kümese çöp fln koydum folluk yaptılar şimdi orda yatıyorlar =)

ertugondes' Alıntı:
bende baskaları alalı tam 1 hafta oldu 5. günü yumurtladılar ama çöp fln taşımadılar tahta zemine yumurtladılar bende kümese çöp fln koydum folluk yaptılar şimdi orda yatıyorlar =)

Benimde duymak istediğim buydu işte saolasn! Dert etmeye gerek yok o zaman.

dert etmeye felan hiç gerek yok folluğun içine saman at onlar düzeltir onu zaten =))

bango ciftim var dişi olan istiyor ama erkek olanda tık yoq acaba ben ordaykanmı ciftleşmiyorlar sevişiyorlar ama daha hiç çiftleştiklerini görmedim acaba ben yokken ciftleşmişlermidir şimdiden cevaplarınız icin tesekküler

erh4b' Alıntı:
bango ciftim var dişi olan istiyor ama erkek olanda tık yoq acaba ben ordaykanmı ciftleşmiyorlar sevişiyorlar ama daha hiç çiftleştiklerini görmedim acaba ben yokken ciftleşmişlermidir şimdiden cevaplarınız icin tesekküler

Selamlar,

Bizde göremediğimiz için bu soruya sende cevap vermediğine göre bizim nasıl bir yorum yapmamızı istiyorsun,

a) seni rahatlatmak için çiftleşmişlerdir.

b) seni karamsar etmek için kesinlikle çiftleşmemişlerdir.

c) senin kafanı karıştırmak için hiçbiri

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kusum kısırmı?

1 cift bangom var öpüşüyorlar ama ciftleşmiyorlar dişi olan egiliyor ama erkek bisey yapmıyor acaba ben yokken ciftlesmislermidir cevaplarınız icin şimdiden tskler

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri