yumurtlayamama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HARDARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HARDARK

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serhan
Meslek
kaya
İlgi Alanı
Kediler
takma kuyruklu göküm bugun yarın yumutlucaktı derken az önce ölüsünü buldum götünde yumurta şişliği vardı neden ölmüş olabilir?

kanama yada sıvı varmı götünde kuşun acaba?

kanama yoktu ama kuş kendini çok sıkıyordu kasıyordu yavru ekesiydi sanırım daha önce yumurtlamamıştı

tüh donemınde yavru almak herzaman tehlıkelı oluyor kus zaten tuh donemınde oldugu ıcın yeterınce saglıklı olamıyor bıde catalı darsa hayvan cıkaramıyor ve oluyor ne yapmak gerekır kendı edındıgım tecrubelerıme dayanarak soluyorum catalın etrafındakı tuylerı temızlemek ve ılk yumurta cıkısıysa ve gunu gectıyse vazalın ve serçe parmak diyorum ;)

Bide Yumurta catalın ucuna kadar geldiğinde şöyle bir yöntem var buyrun izleyiniz.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=79sKCNCRAvo&feature=related[/youtube]

rica ederim umarım bıdaha bole bır drumla karsılasmassın ama karsılasırsanda artık bılınclısın sanırım ;) bol saglıklı yavrulu gunler hocam bide nerde beslıyorsunuz?

Bir dişimde karın bölgesinde 2 adet yumurta büyüklüğünde sertlik var. Başlarda yumurta zannediyordum. Muhtemelen kist yada ur olmalı. yaklaşık 20 gün oldu yem yemesinde ve dışkısında bir sıkıntı yok. Yalnız biraz zayıfladı. Bir ilacı varmıdır yoksa bir cerrahi operasyonmu gerektiriyor. Fikri olanlar varsa benimle paylaşırsa sevinirim saygılar.

Geri