Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KuCuKaFaCaN' Alıntı:huseyın paylasımların ıcın cok tessekur ederım, petshoptakı fıyatlar knusunda arkadaslara bılgı verırsen sevınırım.
KuCuKaFaCaN' Alıntı:bilgiler için saol huseyın mutlaka orada kurulan pazarlarda cok daha uyguna mumkndur bulmak, petshoplar burdada oyle bıraz fazla fıyatlara satıyorlar.
dolapci_bosnak' Alıntı:selamlar
yunanistanda çakal ırkı ve trakya makaracısı fiyatları nasıl bilginiz varmı ?
paylaşım için tşkler....
redhotchilipeppers' Alıntı:dolapci_bosnak' Alıntı:selamlar
paylaşım için tşkler....
Merhabalar Erhan bey,
Hiç satılık çakal veya makaracı göremedim.Günümüz trakya makaracısıyla benim eklediğim resimlerdekiler sadece akrabadır benim eklediklerimin hepsi 12 kuyruktur günümüz trakya makaracısı 14-16 dır hani biz osmanlı makaracısı deriz bilirsiniz diğer yazılarımızdan işte bu 12 kuyruklar osmanlı makaracısıdır.Ve pet shop larda veya kümesler de görmek zor ancak ve ancak büyük ve küçükve büyük baş hayvan ağıllarında çatı aralarında köy ve kasaba benzeri yerlerde başı boş gezinen kuşların arasında görmek mümkün.Yani bunları ilk bakışta görseniz bu kuşlar yabanileşmiş dersiniz fakat kuşlar çok iyi makara yapıyorlar.Ama ücra köşelerde kaybolmaya mahkum edilmiş bir ırk görmek beni çok üzüyor dünyanın en iyi makaracısı işte salaş yerlerde yok olup gidiyor.
redhotchilipeppers' Alıntı:dolapci_bosnak' Alıntı:selamlar
paylaşım için tşkler....
Merhabalar Erhan bey,
Hiç satılık çakal veya makaracı göremedim.Günümüz trakya makaracısıyla benim eklediğim resimlerdekiler sadece akrabadır benim eklediklerimin hepsi 12 kuyruktur günümüz trakya makaracısı 14-16 dır hani biz osmanlı makaracısı deriz bilirsiniz diğer yazılarımızdan işte bu 12 kuyruklar osmanlı makaracısıdır.Ve pet shop larda veya kümesler de görmek zor ancak ve ancak büyük ve küçükve büyük baş hayvan ağıllarında çatı aralarında köy ve kasaba benzeri yerlerde başı boş gezinen kuşların arasında görmek mümkün.Yani bunları ilk bakışta görseniz bu kuşlar yabanileşmiş dersiniz fakat kuşlar çok iyi makara yapıyorlar.Ama ücra köşelerde kaybolmaya mahkum edilmiş bir ırk görmek beni çok üzüyor dünyanın en iyi makaracısı işte salaş yerlerde yok olup gidiyor.
KuCuKaFaCaN' Alıntı:bende oyle tahmın etmıstım huseyn, yazı boyuna gelınce yalnıslıkla oldu degıstırmeye usendım cevap yazarken :utangac: kusura bakma tekrardan
Birde yunanıstan esnafının buyuk bır bolumu turklere karsı onyargılı oluyor ve fıyat knusunda yanıltıcı olabılıyor.
gökay' Alıntı:Resim paylaşımınız için teşekkür ederim hüseyin bey.Fotoğraftaki kuşları istanbuldaki pazarlarda bulmak mumkun.Fakat ilk baştaki resimlerden 2. sıradaki mavi sazlı pacasız kuş(dönek sanırım bu yunanistana has bir kuş.Bu aşağıdaki linkte yunanistandaki kuşların örnekleri var.
http://www.polimeris.gr/en-2004.htm
Ömer ÖZKURT' Alıntı:H.Hüseyin bey bu güzel paylaşımınızdan dolayı size ne kadar teşekkür etsek az.
gidemesekte sizler sayesinde başka ülkelerdeki salmaları buradan,sanal ortamdan ziyaret edebiliyoruz.
Güzel,faydalı paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.
basoglanh' Alıntı:Selamlar.
Hüseyin bey maşallah paylaşımlarınıza ve paylaşımlarınız içindeki cevaplara yetişmek neredeyse imkansız. Size bu paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.umarım bu konuda bir çok yetştiriciye yararlı olacaktır. İlginize teşekkür ediyorum. Kuşlar hakkında veya yunanistanın yetiştiriciliği hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadığım için yorum yapamayacağım malesef. Ama çakal dedikleriniz dikkatimi çekti. Bizim çakallara hiç ama hiç benzemiyorlar.