yurt dışından paçasız mavibaş mavi kuyruklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senolyalcin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
bunlara sanırsam tire kelebek deniyordu...uçarken 1 çiftini izleme şansım oldu...uçuşları,oyunları gerçekten izlemeye deger...

Bende bu kuşların videosuna internette rastlamıştım Dönekler ve Kelebekler aynı soydan geldigi tahmin ediliyodu buda kanıt gibi bu kuşlar yapı olarak iri sayalar ise küçük herhalde zamanında bu kuşlar paçalı ve yapı olarak küçük kuşlarla çaprazlanınca kelebekler ortaya çıkmış olabilir tabi benimki bir fikir kesinligi yok.

Aynısından bir tane karabaş karakuyruk var bende.... paçasız karabaş karakuyruk... enaz yarım saat uçuyor ama az dönüyor...uçuşuna nazaran dönüşü az.....

haltbar' Alıntı:
Aynısından bir tane karabaş karakuyruk var bende.... paçasız karabaş karakuyruk... enaz yarım saat uçuyor ama az dönüyor...uçuşuna nazaran dönüşü az.....

O kuş elinize nerden geçti makedonyadan mı getirttiniz?

kanazon' Alıntı:
haltbar' Alıntı:

O kuş elinize nerden geçti makedonyadan mı getirttiniz?

Bağcılardan bir mezat yerinden toptan kuş almıştım bir tanıdığımın tavsiyesiyle... o kuşların arasındaydı... görüntü aynı bunlar gibi hiç bir fark yok ama, tabi büyük olasılıkla kırma bir kuştu... evet hedef kuşlarımı alıştırdıktan sonra toptan olarak aldığım karışık kuşları tekrar aldığım mezat yerine geri sattım....

Saygılar

Selam arkadaslar bende yurt disinda yasiyorum,bu kuslar kelebek degil. makedonlarin besledigi donek bi anlamda dolapci kuslar. selamlar

Geri