yurtdisina sebab goturecegim ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cavalli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cavalli

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim
Meslek
sanayi
İlgi Alanı
Kediler
degerli arkadaslar bilgisi olan arkadaslarim beni bilgilendirirlerse cok sewinecegim...ben polonyanin warsova kentinde yasiyorum ve bir cift sebab goturmek istiyorum nasil goturebilirim?mesela almanyada cok turk arkadaslarimiz besliyorlar onlarin nasil goturduklerini cozemedim ...bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum saygilarimla

Kuşları tek tek koyabileceğiniz bölmeleri olan, her bölmenin havalandırma delikleri olan ve bir kafeste en cok 3 yada 4 bölme olacak şekilde iki kafe yaptırıp sınırlardan geçerken arabanızın arka koltuk boşluklarına yerleştırın. Üzerine kuşların hava almaların(yanlardan yani) etkilemeyecek şekilde kapatıp çocuklarınızı yatırın. Çocuk yoksa herhangi bir şekilde sınır noktalarındaki aramalarda kolayca göze çarpmayacak şekilde saklayıp götürün. Sınırlarda yakalatma riskine rağmen arabayla götürme dışında başka çareniz yok.

Eğer bulunduğunuz ilde üyelerine resimli kimlik veren kanatlı yetiştiriciler derneği varsa üye olup kimlik kartınızı alın. Kuşlarınızı da resimlerini çekerek dernekten tescilletin, yakalandığınızda bu belgelerle kuşlara el koymalarını sağlama şansınız yüksek..Bol şans...

Selamlar..

Son parağrafta yanlış yazmışım. Eğer bulunduğunuz ilde üyelerine resimli kimlik veren kanatlı yetiştiriciler derneği varsa üye olup kimlik kartınızı alın. Kuşlarınızı da resimlerini çekerek dernekten tescilletin, yakalandığınızda bu belgelerle kuşlara el koymalarını engelleme şansınız yüksek.. yazacaktım.

Selamlar..

ilginiz icin cok tsk ederim ilhan bey...ucakla getirmemiz mumkun degil mi ilhan bey?

Uçakla getirmeniz çok zor. Uçakla getirmek için hayvanların sağlık raporlarını almanız, her bir kuşa ayrı pasaport çıkarmanız falan gerekiyor. Bunları yaptığınız ve kuşları uçağa aldırdığınızı varsaysak bile, gideceğiniz ülkenin havaalanında kuşlarınıza el koyma ihtimalleri yüksek!

Polonya' da yaşıyorsanız ve şebab cinsi beslemek istiyorsanız, Avrupa' nın herhangi bir yerinden şebab besleyen tanıdık ve güvenilir birileriyle iletişime geçer, onlardan alırsınız. Avrupa içi canlı hayva transportu yapan bildiğim bir firma var. Kuşları aldığınız kişi size bu firma arcılığıyla Avrupa' nın neresinden olursa olsun 47 euroya adresten aldıgı hayvanları adrese teslim ediyor.

Ben şebab cinsi kuşlardan anlamam, kuş alıp satmadığım için bu işin ticaretini yapanları da tanımam, o konuda yardımcı olamayacağım. Ama siz birini bulursanız kuş alacağınız ve transport firması lazım olursa özelden mesaj atın firmanın numarasını verebilirim size..

Selamlar

ilhan bey ben bir cift satin aldim hatasiz sebab yaklasik olarak 1800 dolar werdim.o yuzden o kuslari getirmek icin sordum .almanyada besleyen arkadaslar biraz farkli kuslar besliyor oyun kuslari felan ...en son care olarak tirlarla getirecegim sanirim son care ilhan bey...almanya ya holandaya hatta londrada amerikada besleyen hemserilerimiz war nasil goturduklerini inaanin cok merak ediyorum..selamlar

akrabalarinin yada tanidiklarinin sebeblari olmasi onlarin baska yolla getire bilecegi anlamina gelmez.

3 yol vardi!!!
kara deniz hava.

hava artik olmuyor xray cihazlariyla dolu hayvani hemen alirlar eskiden cihazlar öyle kaliteli degildi.
hayvani bayiltiyim donduruyum getiriyim diye ugrasma 1800 dolarin yanar.

ikinci yol kara ile her yil tonlarca uyusturucu geciyor senin sebabta gecer.

3. yol deniz yoluyla onuda bir kismi araba ile oldugundan anca geminin kaptanini görürsen sana italyaya getirir onuda rahat gümrük sinir görmeden alirsin.
sonrada yolda kapi görmeden ülkene gidersin

senin kuslar gelene kadar kusla berber 2000/2500 mecidiyeyi gözden cikar.

araba ile yolculugumdan baska birde tir söförü babam var.
yollarda getirmek daha iyi.
ben her gidisime yada gelisimde bir sey yanimda olmadsi gerek o sebebten her gümrükte zorlama olursa rusveti basiyorum.
degermi? imkani olan herkeze deger.

bilgileriniz icin cok tek ederim ...gemiyle kesinlikle italya nin trieste sehrine gelir ama onu gidip almam cok zamanimi alir o yuzden o olmicak gibi cunki biz burda tekstil yaptigimizdan dolayi zamanim yok...buraya istanbudaki imalathanemizde yapilan tisortleri tirlarala getiriyoruz tirlarin gelme sureside 3 gunu buluyor soforlere soylucem oyle getirtiricem baska cozumu yok sanirim....bilgileriniz icin cok tsk ederim sagolun

Geri