YURTDISINDAKI KUSCULAR YARDIM!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apca06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

apca06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
volkan uyar
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Oncelikle tum kusseverlere selamlar..Belcikada yasiyorum ve bu sene karayoluyla izine gidiyorum..Donerken bir yada iki cift kus getirmek istiyorum....Bi problem cikarmi sizce? Yani muhakkak bu sekilde getiren olmustur..gerci son 4 yildir gidiyorum arabayla ..genis capli bi kontrol olmadi ama yine de yurtdisina kus getiren arkadaslardan tecrubelerini aktarmalarini bekliyorum.........simdiden tsk ler

apca06' Alıntı:
Oncelikle tum kusseverlere selamlar..Belcikada yasiyorum ve bu sene karayoluyla izine gidiyorum..Donerken bir yada iki cift kus getirmek istiyorum....Bi problem cikarmi sizce? Yani muhakkak bu sekilde getiren olmustur..gerci son 4 yildir gidiyorum arabayla ..genis capli bi kontrol olmadi ama yine de yurtdisina kus getiren arkadaslardan tecrubelerini aktarmalarini bekliyorum.........simdiden tsk ler

Ben Hollanda'dan birkac kisi taniyorum zamaninda tirlar dolusu kus getiren..tabiki yasak , yakalanirsan cezasi nedir bilmem ama senin yakani kolay kolay birakmazlar diye biliyorum.Bu konuda cok titizler.
Ama getirebiliyorsan getir derim , sahsen ben karayoldan gitsem kesin getirecegim..kontrol sirasinda kuslari gorunmeyecek saklayacak iyi bir plan yapmalisiniz.Birak kus getirmeyi ben adam getirene sahit oldum arabayla :haha:

Kolay gelsin..

gecen sene 14 tane getirdim bir problem olmadi kutuda ayaklarimin altinda getirdim hatta yeni yeme dusmus yavrularda vardi hicbirsey olmadi ama tabii kimseyede gostermedim gormedilerde gorselerdi problem olurmuydu bilemiycem...

benim yurtdışıyla pek alakam yok ama eğer risk varsa yumurta getirmeni tavsiye ederim kuşlar bir öterse yada çırpınırsa vayyyyyy kuş yumurtlar yumurtlamaz yatmadan alman gerek sonra pamukla sarıp kırılmasını engellemelisin :slm:

apca06' Alıntı:

viewtopic.php?f=90&t=6141 adresteki konuyu incelemenizi öneririm.

Selamlar,
Arkadasim,Kuslari aldigin Sehirden Tarim Bakanligindan kuslar icin saglik raporu alacaksin.
bu Rapor zaten 5 veya 10 Gün gecerlidir.Ama Kisi basina 2 Kus en fazla olarak biliyorum.
Böyle bir raporun sana cok faydasi olacagina inaniyorum.
Allah kolaylik versin.

Geri