YUVA TEMİZLEME ÖNERİSİ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samsunguvercin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 989
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Esat Usubütün
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Selamınaleyküm abilerim kardeşlerim

Benim yuvam çatıda altı beton ya temizlemek için kuru olark spatulayla kazıyorum ama yanlışlıkla suyu döktüm bi bölgeye sonra orayıda kazıyınca bütün boklar kalkmış rahatca temizledim kuruyuncada çok temiz oldu

Size sorum şu ; yuvayı temizlerken ıslatıpta temizlersem bişey olur mu ?

TÜRKER ÖDEN 'İN TEMİZLİĞİ

samsunguvercin' Alıntı:
Selamınaleyküm abilerim kardeşlerim

Benim yuvam çatıda altı beton ya temizlemek için kuru olark spatulayla kazıyorum ama yanlışlıkla suyu döktüm bi bölgeye sonra orayıda kazıyınca bütün boklar kalkmış rahatca temizledim kuruyuncada çok temiz oldu

Size sorum şu ; yuvayı temizlerken ıslatıpta temizlersem bişey olur mu ?
BEN ŞÖYLE YAPIYORUM.DİĞER ARKADAŞLARIM NASIL YAPAR BİLMİYORUM..
TEMİZLİK YAPARKEN AYRI BİR KIYAFET GİYİP ,TEMİZLİK SONRASI ÇAMAŞIR MAKINASINA ATIP YIKIYORUM.
TEMİZLİĞE BAŞLARKEN *TOZ MASKESİ *MUTLAK TAKIYORUM.
SÜPÜRÜP KABA TOZU ,PİSLİĞİ FARAŞ,KÜREK İLE ÇÖP POŞETİNE DOLDURUP ÇÖPE ATIYORUM.
ÇAMAŞIR SULU *SUYLA BİRKAÇ KEZ YIKIYORUM .TEMİZ BİR GÖRÜNÜM ALMIŞ OLUYOR.
HORTUMLA SU TUTARAK TAZYİKLE TEKRAR YIKIYORUM .
ÇAMAŞIRSULU SUYU KÜMES TABANINA EN SON DÖKÜYORUM AZ BEKLETİP . SÜPÜRÜYORUM..

TABAN IZGARALARINI YERLEŞTİRİYORUM..BAZI BÖLGELERE DE HER GÜN DEĞİŞTİRMEK ÜZERE ESKİ GAZETE KOYMAKTAYIM.
AYRICA HERGÜN FISFISLA DEZENFEKTAN PÜSKÜRTMEKTEYİM.!

türker abi sen çok iyi temizliyormuşsun ama benim o şekilde temizlememe imkan yok

ben şu şekilde temizliyorum iki yuva var bitişik ortasında kapı var ilk önce temizlik için kıyafet giyiyorum normal pislenmesin üstüm diye sonra kusları bu tarafa atıyorum orayı kazıyorum sonra süpürüyorum çuvala dolduruyorum sonra kusları buraya alıp öteyi aynı şekil temizliyorum ve çatının yuvanın dışında kalan kısmınada hem tüyler geliyo orayıda elimle ıslayarak süpürüyorum tozlar yapışsın diye dezenfekte etmek için bişey de kullanmadım bir defa çiçek hastalığı gelmişti fısfısla çamaşır sulu karışık suyla sadece bikere dezenfekte etmistim

sen dezenfektan olarak ne kullanıyorsun zifiran mı her gün dezenfekte ediyomuşsunya ?

Geri