Yuvadan kaçan yavru güvercinler

lonelyship

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet sevin
Meslek
inşaat
İlgi Alanı
herkese merhaba,

daha önce hiç güvercin beslemedim bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. bundan 2 ay önce balkonumdaki boş kutuya 2 güvercin yuva yaptı hava soğuk olduğundan ölmemeleri için karışmadım. bu güvercinler yavruladı 2 tane nurtopu gibi yavru oldu. başlarda 2 güvercinde yumurtalara bakıyordu. daha sonra güvercinin biri gelmez oldu ya öldü yada terketti. bakan güvercinin cinsiyetini bilmiyorum. son zamanlarda yavrular büyüdü rengi normal güvercin rengine büründü gagası sivri ve siyahtı boyutları normal güvercinden daha küçüktü. bu arada yavrulara bakan güvercin gelmez oldu yada ben görmedim yuvaya 3-4 tane (cinsini çok anlamasamda bana farklı geldi) bakan güvercine benzemeyen güvercinler dadandı yavrular onları görünce bağırıyorlardı. bunların istilacı olduğunu düşündüm ve yavruları kontrol etmek istedim. sanırım yavruları korkuttum çok korkmuş olmalılar ki kaçtılar bir tanesi gözden uzaklaştı diğeri ise karşı binada bir cama yapıştı orda duruyor benim merak ettiğim bu yavrular geri gelirmi? gelmez ise kendilerine bakabilirler mi? ölmelerinden çok korkuyorum vicdan azabı çekiyorum. bilen biri durumu anlatabilirse çok sevinirim.

iyi akşamlar.

Geri