Yuvalı Alabademlerim

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ertuğrul Yavuz Yıldırım
Meslek
Özel
İlgi Alanı
Üretmeye çalıştığım Bölgemizde sayıları en az olan Alabademlerim

Abi kuşların güzel hayrını gör inşallah. Bide bişey sorucam bu plastik sandıklardan nerden bulabilrim bi fikrin var mı abi.

Selamlar,
Plastik kasaları meyve,sebze satan büyük marketlerden yada manavlardan temin edebilirsin.
En azından ben öyle yaptım ama İstanbul'da nasıldır bilemem.

Allah nazardan saklasın hem kümesiniz hemde kuşlarınız bi harika nasip olursa inşallah bende bu alabadem türünü çoğaltma kampanyasına katılacağım.

..........SİNAN ÖZTEKİN..........

Selamlar sevgili kardeşim,
Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Sen tam olarak bi niyetine gir ilk Alabademlerin benden sana hediye olmuş olur, düşünüldüğünde bizlerinde amacı budur zaten.
Saygılarımla

cnbc1980' Alıntı:
Selamlar sevgili kardeşim,
Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Sen tam olarak bi niyetine gir ilk Alabademlerin benden sana hediye olmuş olur, düşünüldüğünde bizlerinde amacı budur zaten.
Saygılarımla

Abi zaten kesin olarak karar verdim. Şimdi kuşu temin edebileceğim yer arıyorum. İnşallah benimde bi katkım olacak bu işte...

SİNAN ÖZTEKİN

BReZza' Alıntı:
Abi kuşların güzel hayrını gör inşallah. Bide bişey sorucam bu plastik sandıklardan nerden bulabilrim bi fikrin var mı abi.

Abicim plastik kasaları manavlarda falan bulmakta zorlanabilirsin. Ama normal sokak aralarına kurulan pazarlarda pazarcılar atıyolar bir sürü oluyor. İstediğin kadar bulabilirsin :slm:

...............SİNAN ÖZTEKİN.................

Geri