Yuvalıklar > Güvercin Taşıma ve Uçurma Sandığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Artik evdeki sabit kumese bagimli kalmiyorsunuz.
Kus beslemek icin yerinizmi yok,evde kuslarim var 1 yere gidemiyorummu diyorsunuz,kus besleyen Arkadaslariniza ziyaretemi gidiyorsun,piknigemi cikiyorsun,baligami gidiyorsun,kir gezintisimi yapiyorsun vs gotur kuslarini oralarda ucur,ne karisan var nede sikayet eden komsulariniz,bunun zevkini artik Siz dusunun.
Kisacasi kuslariniz ve Sizde hursunuz artik.

herschaaldekopievanzelrdg2.jpg

Re: Yuvalıklar > Güvercin Taşıma Sandığı

herschaaldekopievanzelraa0.jpg

herschaaldekopievanzelrvm5.jpg

herschaaldekopievanzelrvz9.jpg

Bilgilerin TAMAMI TGYB (Türkiye Güvercin Yetiştiricileri Birliğinden Alıntıdır)

Selam Arkadaslar,

Yukaridaki gormus oldugunuz, tasima ve ucurma sandigi , bana aittir.
Basoglanh Kardesime, benim sandigi ornek gostererek bu tur calismalara destek verdiginden dolayi, cok Tesekkur ediyorum.
Malesef bu tur calismalarin, Turkiyede benden baska, kimsenin olmayisi, beni cok uzuyor.
Tasima ve ucurma sandigi uzerinde, calismak isteyen Arkadaslara, herzaman icin tecrubelerimi, paylasmaya hazir oldugumu belirtmek isterim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Ali bey gerçekten yapmış olduğunuz çalışma çok güzel.Ancak bu tür taşıma yuvalıkları daha çok posta güvercini tarzı ırklar besleyen yetiştiriciler için uygun.mesela benim gibi oynar ve taklacı besleyen biri için biraz riskli.oynarların 50 ila 150 km yerden,yuvalarına geri döndükleri malum,tabi oda damarına göre bir oynarda bulunan nimet.taklacılar için pekte uygun değil.Ancak belirttiğim gibi posta tarzı adana gibi ırklar besleyen arkadaşların bu konunun üzerine düşüp gelişmesi yönünde çaba göstermeleri doğru olacaktır.saygılarımla.

Selamlar Arkadaslar,

Gokhan bey, bu 1 tasima sandigi degildir ama tasima sandigi olarakta kullanabilirsiniz.
Huseyin kardesim yukarda aciklama yapmis sadece ismini yanlis koymus.
Bu sandik,TASİMA VE UCURMA SANDİGİDİR.
Bu konuyla ilgili yeni 1 baslik aciyorum, (viewtopic.php?f=29&t=590&p=1986#p1986) buradan daha detayli ogrenebilirsiniz.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

fiat yazmamıssınız

çok güzel bir taktikte bu kümesi nasıl bulabilirz

Selamlar Tekin bey,

Bu resimde gorulen tasima ve ucurma sandigi, kendi yapmis oldugum 1 sandiktir.
Sizde orneklere bakarak yapabilirsiniz, bende cok istiyorum yukardaki resimlerdeki gibi, orjinallari satilik olsa diye ama malesef boyle 1 imkanimiz yok.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Selamlar Lord nickli Kardesim,

Ne yazikki Turkiyede boyle, tasima ve ucurma sandiklari bulunmuyor.
Taklayida, tasima ve ucurma sandigina alistirabilirsiniz.
Yukarda Turker Savas beyin ve benim yazimi takip ederek uygulayabilirsin.
Takildigin ve sormak istedigin 1 sey olursa bende yardimci olurum.
Ayriyeten gun gun, bu tur 1 calismaya ilgi duyan Arkadaslari gormek cok sevindirici.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

süper bir şey ben bir yerde yatılı kalıyom şunlar ne olur die korkuyom yaw süper bir şey bu

merhaba acil bu sandıklardan edinmem gerekli seyahate çıkıyorum kuşlarımı beraberinde götüreceğim bunlardan nereden temin edebilirim fiyatı nedir lütfen yazarsanız sevinirim teşekkürler.

sadece posta kuşçularına iat bir salma değil bu oyun kuşu besleyipte yerleri ii olmayan arkadaşlar var ve bu salmayla düz bi arazide düzenli kuş uçurabiliyorlar salma çok güzel olmuş bende yapmayı düşünüyorum öle örnek bakınıyorum paylaşım için teşekkürler

ben şunu anlamadım arkadaşlar o sandığamı alıştırıyoruz kuşları yoksa koyup salıyormuz amacı anlamadım yemleme için mi bu ne hiç anlamadım yani

SLM DOSTLAR BU SANDIKLARA KUŞLARI NASIL ALIŞTIRIYORSUNUZ YANİ KUŞU HİÇ BİLMEDİĞİ BİR YERDE UÇURUYORSUNUZ VE KUŞ GERİ GELİP O KAFESİN İÇİNE GİRİYOR BU NASIL OLUYOR BİLGİNİZ VARSA BİRAZ ANLATIRMISINIZ :hmm:

Geri