Yuvaya İnme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerim.c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kerim.c

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerimcan demirkan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selam kuşçu Arkadaşlarım Size Bir Sorum Olacaktı Bende 2 Çiftt İyi Taklacı kuş 2 çiftte Baska Kuşum Var Yuvam bahçede bahçe Açıklık Değil Baskalar Genellikle Çatıya inip Çatıdan'da Yuvaya İniyorlar Onlar Bi Sıkıntı Çekmiyorlar
ama Taklacı Kuşlarımı Salmaya Korkuyorum Arkadaşlarımdan Duyduğum Kadarıyla Yuva Alçak Olunca Taklacı Kuşlar İnemezmiş Çatıyla Yuvamın Arası Nerden Baksan 6.5 - 7 metre civarı arkadaşlarım taklacı kuşlarım yuvaya inebilirlermi lütfen yardım vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler saygılarımla...... :)

bazı taklacılar inmekte sorun çekebiliyor senin öbür kuşların inince onlarda iner alışmaları lazım kendileri inmeye en kötü ihtimallede gece çatıda yatarlar ertesi gün gelirler:)

kardes tanıdık bi abi'de de seninki gbi bi sorun vardı ama o kusları çatıdan kümese uzattığı bi kalas yoluyla indiriyormus.öyle anlatmıstı :) düşün kuşlar takladan kalkmaya korkuyo o yuzden yürüyerek iniyorlar kümese :))

saygılar...

Kardeşim bende yeniyim ama bendede wardı 10 tane taklacı ben balkonda bakıyorum.saldım çatıya çıktı indi yine sen sal kardeşim kolaylıkla gelir.

Geri