onur39
Üye
- Ad Soyad
- onur başkan
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
2 gün önce kuşlarımın kavga ettiğini söylemiştim folluk kavgası olabilir denmişti ancak kavga durmaksızın sürdü ve dayak yiyen çift kovalanmaktan ve korkudan yiyemez içemez oldu hatta her taraf onların tüyleri ile doldu bende yuvayı 2 ye böldüm 2 kapılı oldu ortadan tel çektim gene durmadılar zombi gibi sürekli tele yapışıp onları dövmek için uğraştılar arayı kortonlarla iyice kapadım birbirlerini görmeyince olay kapandı ama iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum başka ne yapabilirim
dayak yiyen çiftimi kanatları bantlı halde saldım bu seferde yabaniler yuvayı bastı bide onlar sopaladı baktım olmuyo onları kapadım kavgacı olanları saldım erkek olan beyazım yabanilerin hepsine kafa göz daldı şimdi terasa yaklaşmıyolar bile ama diğer kuşlarıma alışmalarını nasıl sağlıycam bilmiyorum forumdada araştırdım ama bir sonuç bulamadım bunlarda kuşlarım
dayak yiyen çiftimi kanatları bantlı halde saldım bu seferde yabaniler yuvayı bastı bide onlar sopaladı baktım olmuyo onları kapadım kavgacı olanları saldım erkek olan beyazım yabanilerin hepsine kafa göz daldı şimdi terasa yaklaşmıyolar bile ama diğer kuşlarıma alışmalarını nasıl sağlıycam bilmiyorum forumdada araştırdım ama bir sonuç bulamadım bunlarda kuşlarım