ZAHMETLİ HOBİ İYİ SEYİRLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bekir79

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bekir ÇAMUR ÇANKIRI
Meslek
DARULACEZE İBB
İlgi Alanı
Kediler
selamun aleykum.
arkadaşlar yüklediğim videolarda sıkıntı olması sebiyle tekrarda yüklemek zorunda kaldım.

bügün çektigim videoyuda sizinle paylaşmak isterim.
çekerkende beya bir zorlandıgım anlar oldu.

RABBİM HERKEZE KOLAYLIK VERSİN hele teras degilde dik çatıda uçurtuyorsanız işiniz her açıdan zor. önce can güvenliğinizi alınderim.
iyi seyirler

BUGÜN ÇEKTİĞİM VİDEO 19 09 2012

[izlesene]6628493[/izlesene]

GEÇEN HAFTADAKİLERDEN BİR KAÇ KESİT

[izlesene]6628389[/izlesene]

[izlesene]6628400[/izlesene]

[izlesene]6628479[/izlesene]

[izlesene]6628373[/izlesene]

[izlesene]6627238[/izlesene]

aman bekir abim dikkat et bi korkuluk falan yok allah korusun

EMEGİNE SAGLIK BU ŞARTLARDA VİDEO CEKİPTE BİZLERLE PAYLAŞTIGIN İCİN TEŞEKÜR EDERİM
HER TÜRLÜ İMKANA SAHİP ARKADAŞLAR VAR AMA BİZLERLE PAYLAŞACAK KUŞLARI YOK SAYGILARIMLA

kuşun maşallahı var gökdelenlerle yarışıyo galiba takla sayısıda çok güzel güle güle besle bekir kardeş. aman dikkat et bence bi daha çatıya çıkma terastan diğneğin ucuna bi siyah poşet bağla uçuracağın zaman sallaman yeterli kuş için hayatını risk etme :slm:

maşallah guzel hayvan karina yı sıyırıp gıdıyo .ınanın vıdeoyu ızlerken ben korktum.baya bı zametten ote tehlıkelı bır iş.karinayı bılırım cok yuksek bende oralarda ıkametgah edıyorum.Allah kazasız belasız ucurumlar nasıp etsın.

saygılarımla..

mustafa tekin' Alıntı:
EMEGİNE SAGLIK BU ŞARTLARDA VİDEO CEKİPTE BİZLERLE PAYLAŞTIGIN İCİN TEŞEKÜR EDERİM
HER TÜRLÜ İMKANA SAHİP ARKADAŞLAR VAR AMA BİZLERLE PAYLAŞACAK KUŞLARI YOK SAYGILARIMLA

BEN TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUNUZ İÇİN. ELİMDEN GELDİĞİ KADAR PAYLAŞMAK İSTERİM. OLANAKLARIMIZ KISITLI OLDUGUNDAN DAHA VERİMLİ VİDEO YÜKLİYEMEDİM.

tolga40' Alıntı:
kuşun maşallahı var gökdelenlerle yarışıyo galiba takla sayısıda çok güzel güle güle besle bekir kardeş. aman dikkat et bence bi daha çatıya çıkma terastan diğneğin ucuna bi siyah poşet bağla uçuracağın zaman sallaman yeterli kuş için hayatını risk etme :slm:

TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUN İÇİN TOLGA. elimden geldiği kadar kendimi firenliyorum çatıya çıkmamak için. çıkacak yerim olmadıgından balkonun mermerinden atlıyorum o bile beni korkutuyor. bu durumdan bende muzdaribim. inşallah bir çaresini bulacagız.

snn çankaya' Alıntı:
maşallah guzel hayvan karina yı sıyırıp gıdıyo .ınanın vıdeoyu ızlerken ben korktum.baya bı zametten ote tehlıkelı bır iş.karinayı bılırım cok yuksek bende oralarda ıkametgah edıyorum.Allah kazasız belasız ucurumlar nasıp etsın.

saygılarımla..

yorumun için teşekkür ederim sinan kardeşim. oyun kuşlarım kartalda yerde uçuyordu. bazı sebeplerden kaldırmak zorunda kalınca evime getirmek zorunda kaldım. kostüm beslesek çatı bile görmezler ancak oyun kuşu besleyince hele benim durumumdakiler çok zahmet içinde oluyor ne taraftan tutarsan sıkıntı. neyse RABBİM bir çıkış yolu gösterir inşallah.

Maşallah allah nazarlardan atmacalardan saklasın güle güle uçurman dileğiyle güzel 6telekde dediğine göre telekleri düzünce daha güzelini yapar.Çıkarken bazı kusurları var tabi ama bu telekteki kuşun bu kadar yapması bile güzel heleki çıkış mesafesini şahsen ben çok beyendim baya uzun çıkıyor diğer kusurlarınıda zamanla düzelteceğine inanıyorum tebrikler.Bu arada aman hocam dikkat et çok yaklasıyon kenarlara uzun bi sopa yap öyle kaldır bence bu işlerin şakası olmaz valla senin içinde allah kaza bela göstermesin iyi uçurmalar...

Selamun Aleyküm
Bekir kardeşim bu ne büyük heves ki böyle yüksek bir yerde canını tehlikeye atarak kuş uçurmaya çalışıyorsun çok tehlikeli bir durum yarın bunun yağmuru olacak kar,buzlanma ve soğuklar olacak bence İstanbul!da boş yeşil alanlarda sandık içinde yerde kuş uçuranlar var sen de öyle yapsan daha iyi olur hem kuşun güzel hem de yere çok daha iyi oynar.Emeğine sağlık olsun paylaşım için çok teşekkür ederim ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasip etsin.Selamlar

serkanfvz' Alıntı:
Maşallah allah nazarlardan atmacalardan saklasın güle güle uçurman dileğiyle güzel 6telekde dediğine göre telekleri düzünce daha güzelini yapar.Çıkarken bazı kusurları var tabi ama bu telekteki kuşun bu kadar yapması bile güzel heleki çıkış mesafesini şahsen ben çok beyendim baya uzun çıkıyor diğer kusurlarınıda zamanla düzelteceğine inanıyorum tebrikler.Bu arada aman hocam dikkat et çok yaklasıyon kenarlara uzun bi sopa yap öyle kaldır bence bu işlerin şakası olmaz valla senin içinde allah kaza bela göstermesin iyi uçurmalar...

teşekkür ederim kardeşim. kuşun eksikleri var. son 2.ci telege kadar uçacak. yaz başında hatalarını degerlendirecegim. 9 metrelik balıkçı kamışı aldım. balkondan çatının ortasına kadar gidiyor. öyle kaldıracagız artık. nasip.

BEN VİDEOYU İZLEYEMİYORUM AÇILMIYOR BEKİR KARDESİM İZLEYEMESEMDE EMEKLERİNE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Bekir kardeşim bu ne büyük heves ki böyle yüksek bir yerde canını tehlikeye atarak kuş uçurmaya çalışıyorsun çok tehlikeli bir durum yarın bunun yağmuru olacak kar,buzlanma ve soğuklar olacak bence İstanbul!da boş yeşil alanlarda sandık içinde yerde kuş uçuranlar var sen de öyle yapsan daha iyi olur hem kuşun güzel hem de yere çok daha iyi oynar.Emeğine sağlık olsun paylaşım için çok teşekkür ederim ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasip etsin.Selamlar
aleykum selam mustafa abi zahmet edip yorum yazdıgın için teşekkür ederim. . bir hevesle çocukluktan bu yana çeşitli semtlerde zorluklarla uçurduk şartlar hiç elverişli olmadı yinede vaz geçmedik. şimdik ise bir tutkuya dönüştü. yerde salmalık yapmak isterim. ancak buralarda öyle bir imkan zor. her yer bina gece kondu. kalıcı bir kümes yapılsa yerde bir hafta kalmaz buralarda. hele birde bu sevgiyi tek başına üstleniyorsan yardımcın yoksa çok zor. yerde yeşillik bir alanda uçurmak için belirli bir periotta hazırlamak için yanıma bir adam olsa benim müsait olmadıgım anlarda yardımcı olur. pendikte uçurmamda başka semtte uçururum yeterki seni anlıyacak inaçlı karekterli adam olacakki bir birimizi tamamlıyalım eksiklerimizi giderelim. kuşuna altında tek başına çay içmektense eşimizle dostumuzla içelim. bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. yaptıgın emegi paylaşamıyorsun. uzaklarlardan millete kuş izletiyorsun. evimiz ev hali yaşam alanımız çoluk çocuk evde izletemiyorsun. yani anlata biliyorumdur sanırım mustafa abi. selamun aleykum hayırlı cumalar

kuscu_marik' Alıntı:
BEN VİDEOYU İZLEYEMİYORUM AÇILMIYOR BEKİR KARDESİM İZLEYEMESEMDE EMEKLERİNE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

teşekkür ederim marik abi. ancak ben izliyorum. bir sıkıntı şuan göremiyorum. belki bilgisayardan kaynaklı olabilir.

maşallah bekir kardeş kuş ilerletmiş, daha da iyi olur inşallah da çatıya çıkma be kardeşim, Allah muhafaza...

alidemirsmm' Alıntı:
maşallah bekir kardeş kuş ilerletmiş, daha da iyi olur inşallah da çatıya çıkma be kardeşim, Allah muhafaza...

teşekkür ederim ali arkadaşım. dediğim gibi elimden geldiği kadar kendimi çatıya çıkmakta firenliyorum. kuş biraz ilerletti kendini. çatıdan kaynaklanan kuşun elinde olmayan hataları var ayıbı yok.bu yüzden kuştan fazla beklentilerim yok. istediğini yapabilmesi hatalarını minimuma indirmesi için olanaklar kısıtlı ancak ne yaparsa yapsın yavruyken çıkardıgım ilk günden bu yana kendini bana izletti ilk çıkarttıgım günden buyana birgün çatının farklı bölümüne atmadı. başka yere konmadı elhamdulillah.

selamun aleykum herkeze merhaba.
kümesin içgörünüşünün videosunu sizinle paylaşmak istedim.
ışıklandırma, ahşap lambiri tavan, duvarlar havuz fayansı, havuz fayansı üzerine yerler plastik ızgara, kumesi yıkamak için musluk tertibatı ve kümes içi su gideri, kombi tesisatı ısıtma, tünekler, yuvalık, kuşlar için ecza deposu, tavandan havalandırma ve salma,

[izlesene]6631126[/izlesene]

Bekir hocam kümesin güzel gerçekten temzilik yönünden hele çok beyendim dicek birşey yok.Fakat ısınma olayını ben önermiyorum niye dersen kuşlar mevsimsel tüylerini gelicek olan mevsime göre dizerler ona göre hazırlıklı olurlar böylece kışın yada yazın daha rahat geçmesini sağlarlar tüy dökümününde amacı budur.Misal kendimizi örnek verirsek kışın evin içinde sıcak yerde oturup tv izledik dısarı çıkcak olursak soğuk olduğunda üzerimize vucut ısımızı koruması için kalın birşeyler almadan olduğumuz gibi çıkarsak soğuk yada rüzgar çarpar hasta oluruz.Kuşlarıda bu açıdan düşünün kuşların kemesten cıkarken üzerine ceket mont alma gibi lüksü yok nasıl mevsimsel tüyü düzdüyse o tüyle kendini korur.O yüzden ısıtma sistemini kullanmamanı tavsiye ederim yoksa kuşların sürekli tüye girer çıkamaz buda karın ağırısı ve iç kuruma yapa bilir.Saygılar iyi beslemeler...

ah bu kuş yerde geniş arazide uççak ki vallahi tadından yenmez
maşallah

abi aman dikkat et vallahi bak ben bile korktum o yükseklikten

bi kuş için değmez diyecem ama bu kuş için değer :)
saygılar

Maşallah,kuş çok güzel taklalı uzuyor,kuş bu heyecanı kaybetmezse daha iyi oyunlarda çıkarır inşallah,güle güle besle ve uçur.Saygılar.

Maşallah Bekir Abi,
Kuşu o yere oynatmak başlı başına bir zahmetken,siz iyi bir yavru başlatmış üzerine bir kaç güzel video kaydetmişsiniz.
Azminiz,hevesiniz takdire şayan. İnşallah kuşlarınız da verdiğiniz emeklere layık olabilecek şekilde oynarlar.
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Bu arada aman dikkat demeden edemeyeceğim.
Kuş biraz daha oturduktan sonra inşallah hep balkondan çekersiniz videoları.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle...
Khalid

Not-İzlesene.com'daki problemler yüzünden videolar sitemizde de gözükmeyebiliyor.
Yüklemeyi youtube,dailymotion gibi siteler üzerinden yaparsanız paylaşımın devamı açısından daha verimli olur.

Khalid' Alıntı:
Maşallah Bekir Abi,
Kuşu o yere oynatmak başlı başına bir zahmetken,siz iyi bir yavru başlatmış üzerine bir kaç güzel video kaydetmişsiniz.
Azminiz,hevesiniz takdire şayan. İnşallah kuşlarınız da verdiğiniz emeklere layık olabilecek şekilde oynarlar.
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Bu arada aman dikkat demeden edemeyeceğim.
Kuş biraz daha oturduktan sonra inşallah hep balkondan çekersiniz videoları.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle...
Khalid

Not-İzlesene.com'daki problemler yüzünden videolar sitemizde de gözükmeyebiliyor.
Yüklemeyi youtube,dailymotion gibi siteler üzerinden yaparsanız paylaşımın devamı açısından daha verimli olur.

çok teşekkür ederim kardeşim. elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

zogoz' Alıntı:
Maşallah,kuş çok güzel taklalı uzuyor,kuş bu heyecanı kaybetmezse daha iyi oyunlarda çıkarır inşallah,güle güle besle ve uçur.Saygılar.

teşekkür ederim oguz bey

Geri