zehirlenme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan postacı hüseyin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin uslu
Meslek
elektirik teknikeri
İlgi Alanı
bir cift posta yawrum war catıya cıktıgımda bacanın üstündeydi öksürür gibi haraket ediyor nefes alması zorlaştı yalnızca yawrunun bir yardımcı olursanız sewinirim

selamlar eğer normalde hastalığı yoksa bir şey olmaz fazla elmeyip yarat bırakmak lazım dumandan ölcek olsa bende kuş kalmazdı :=)

Hırıltılara , ornitab tablet, birebir , eğer devam ederse ,hırıltı ve hızlı nefes alma , denemeni tavsiye ederim.

ya arkadaşlar bişey farkettim ne kadar bilgili kuşcularımız var hemen bir sorun olduğunda kesin çözüm buluyorlar muhteşem yaaa

arakadaşlar benim kuşlarımda epeydir bi solunum problemi var ornimix aldım evcililiactan bi faydası olmadı şu anda yavrularım berbat durumda nefes alırkens bogazını enselerini balon gibi şişiriyolar zorla nefes alıyolar yem yerken durup dinlenip yiyolar yem yerken hırıltıları epey bii mesafeden duyuluyo tam olarakta hırıltı denemez ses li nefes su içtik ten sonra hapşırıyolar tükrük gibi dışki bazen yeşil bazan koyu bi renk bazen sıf suu lütfen bana yardımcı olun rica ediyorum güvercinlerim benim için çok önemli email adresimi veriyim lütfen beni ekleyin konuşalım derdime bi çare bulun yemin ediyorum kesicem kafalarını dayanamıyorum artık [email protected] lütfennnnnnnnnnn bekliyorumm

hadi ama birisi de cevap yazmaz mı yardım cı olacak bi fikird verecek kimse yokmu bana bu konuda

Selamlar
öncelikle geçmiş olsun.Bu solunum yolu hastalıkları bazen ur tedavisinden bile zor oluyor iki şey yapmanı tavsiye ederim.

1. Baytril%10 hayvan ilaçları satılan yerlerden temin edebilirsin
insülin şırıngası ile 30 çizgi baytril%10, 30 çizgi sıvı enjektabl vitamin.Yani 10/3 kadar baytril 10/3 kadar sıvı vitamin enseden deri altına 5-7 gün devam etmelisin.
2.yine hayvan ilaçları satılan yerlerde bulabilirsin vilfloks forte kullanımı içeriğinde yazıyor.
Bunları deneyin büyük ihtimalle düzelecektir düzelmezse artık müzminleşmiş bir rahatsızlık olabilir

saolasın kardeş inşallah düzelir deniyicem

Geri