Zerden nasıl çıkartabilirim en kısa sürede

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aslan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 363
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslan55

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aslan Dikme
Meslek
Web Programlama ve Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Erkek güvercinimi en sağlıklı ve en iyi şekilde nasıl zerden çabuk bir şekılde çıkarabılırım? bugün sabah saat 9 da havaya attım aksam saat 4 del geldi : ) / kuş yerdeyken kanat sallamadan takla atıyor , havaya atıgımda denge sorunu oluyor ve takla atarak yukselıyor ani çatılara konma oluyor kendını yerden zor kaldırıyor ( kenarlardan 2 tane bırakmak uzere kuyruklarını cekdım ) zerden cabuk cıkması için baska ne yollara baş vurabilirim . - kaybolmasından korkuyorum : (

aslan55' Alıntı:
Erkek güvercinimi en sağlıklı ve en iyi şekilde nasıl zerden çabuk bir şekılde çıkarabılırım? bugün sabah saat 9 da havaya attım aksam saat 4 del geldi : ) / kuş yerdeyken kanat sallamadan takla atıyor , havaya atıgımda denge sorunu oluyor ve takla atarak yukselıyor ani çatılara konma oluyor kendını yerden zor kaldırıyor ( kenarlardan 2 tane bırakmak uzere kuyruklarını cekdım ) zerden cabuk cıkması için baska ne yollara baş vurabilirim . - kaybolmasından korkuyorum : (

bu ve benzeri sorulara baslıklarda fazlasıyla cevaplar verildi aynı baslıkların onlarcası var baslık açmadan evvel arama yaoınız bunuda uyarı kabul ediniz bizleride düşününüz

konu kilitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri