Zeytinburnu Güvercin Mezat ve Pazarlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
İstanbul/Zeytinburnunda güvercin mezatı ve pazarı varsa adreslerini yazarsanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler

cumartesi, pazar Edirnekapı da pazar kurulur..Perşembe ve Cumartesi saat 21.00 da tepebağ(zeytinburnu) da mezat vardır

Teşekkürler acık adreslerini yazabilrimisniz acaba ?

Mezat yerinin açık adresi şöyle:Seyit Nizam mahallesine geldiğiniz zaman kuşçu Özgür ün dükkanını sorun herkes bilir

kemal' Alıntı:
Mezat yerinin açık adresi şöyle:Seyit Nizam mahallesine geldiğiniz zaman kuşçu Özgür ün dükkanını sorun herkes bilir

S.A. KEMAL BEY EDİRNEKAPI PAZARINDA VEYA İST.BAŞKA BİR YERİNDE KİNG BULABİLİRMİYİM BİR ÇİFT ALMAK İSTİYORUM.

İstanbul da yok yok ne ararsanız var Edirnekapı pazarına çok kuş çıkıyor bence cumartesi ve bilhassa pazar günü gezin..

Pazarın adresi nedir ? Ve saat kaçtan kaça kadar ?

Zeytinburnun da oturuyorsanız dolmuşla gidecekseniz cevizlibağ dan karşıya kalkan halk otobüsleri var onlara binin Edirnekapı da (fatih girişi)bir kavşak var şöföre tembihleyin o mevkiy egeldiğiniz de dönüşte sizi bıraksın sonra otobüs durağının hemen yanından bir sokak girer içeriye doğru en azından o indiğiniz yerde bir esnafa sorsanız size tarif ederler kolay bir yer ...giriş için 1 ytl istiyorlar..

s.a. kemal bey bu gün kuruluyormu acaba pazar bilginiz varmı. saygılar

bencede dikkatli ol ortamı kötü biraz

Korkulacak kadar kötü bir yer değil kuştan anlıyorsan problem yok şayet anlamıyorsan bilen biriyle gidin her iki seçenekte yoksa sadece gezmeye gidin..Aslında temiz arkadaşlarda var pazarda hepsi üç kağıtçı diyemeyiz ama büyük çooğunluğu yalancıdır...Merak saldığınız cins güvercin için iyi bir yetiştirici olacağım diyorsanız bence iyi bir araştırın kendi bütçeniz dahilinde en iyisini almaya çalışın kaliteli kuş keyif verir...

kemal' Alıntı:
İstanbul da yok yok ne ararsanız var Edirnekapı pazarına çok kuş çıkıyor bence cumartesi ve bilhassa pazar günü gezin..

s.a. kemal bey. tavsiyeniz üzere edirnekapı kuş pazarına gittim.ama king yok

Mezat kuşçu Özgür ün dükkanındamı ? birde ben 16 yaşındayım beni alırlarmı ?

nasip değilmiş demek ki bir daha ki sefer deneyin ben daha önce gördüm fakat nadir rastlanılan kuşlardır pek taliplisi olmadığı için..

evet kuşçu özgür ün dükkanında ...yaş sınırı yok sanırım ..

edirnekapıdakı kuşpazarına gıdıyosanız sayethele bırde kuş goturuyosanız ıceri girdiginizde uyanıklar hmn atlıyoo kuşlara bakıyo cok varsa bı fıyat verıyo kanmayın hıc bırıne, bi tavsıyem daha yenıgidenler için bi kuş sordugunuzda hmn gidip almayın dolşaın pazarı sonra bırdaha gıdın sorun ve pzarlık yapın.
saygılarımla

kuscu522' Alıntı:
edirnekapıdakı kuşpazarına gıdıyosanız sayethele bırde kuş goturuyosanız ıceri girdiginizde uyanıklar hmn atlıyoo kuşlara bakıyo cok varsa bı fıyat verıyo kanmayın hıc bırıne, bi tavsıyem daha yenıgidenler için bi kuş sordugunuzda hmn gidip almayın dolşaın pazarı sonra bırdaha gıdın sorun ve pzarlık yapın.
saygılarımla

chat dilini kullanmayınız türkceyi düzgün kullanınız.

Pazar günü gidin ben pazar günleri gittiğimde görmüştüm bir kaçtane....ben Pakistanda yaşarken besledim sürüsüne bereket vardı tavuk gibiler beslemesi çok keyif veriyor ve acayip yavru bakıyorlar süt beyazları çok tatlı oluyor pamuk yumağı gibi...

piran78' Alıntı:
s.a. kemal bey bu gün kuruluyormu acaba pazar bilginiz varmı. saygılar
ineceğiniz durak ayvansaray durağı gideceğinizyer sur içinde altınay halı saha içinde sadece cumartesi ve pazar günleri pazar var her türlü malzeme de ilaçta bulabilirsin kardeş saygılar

erdal sen kuş besliyormusun ben samet yavuz kırtasiyenin ordan

Geri