Ziyaret etmiş oLduqum sayın ALi Taşkın'ın OyunLu KuşLarı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan usher_00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

usher_00

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Turqay
Meslek
FutboLcu..
İlgi Alanı

Uploaded with ImageShack.us
dişi dumanLı kır Taban takLaLı

Yeni yeni fışkırmaya başLayan yavruLar.

seferi yavaş yavaş oturtan arapLar.ve fışkırmaya başLayan kır yavruLar.

DamızLık kırLarı ve miskisi.Hepsi taban takLaLı oLum 75 metreye kadar fişekLemektedirLer.

DamızLıkLar.

dumanLıKır ve eşi yozqat taban takLaLı kuşLar ve uzun gidiyoLar.

SiLik kır ve miskisi. Taban takLaLıdır.

Sefere qeLmeyi oturtan arap ekeLer.

arap eke.erkek

arap eke.siLik kır

damızLıkLarın son aqız yavrusu...

http://img807.imageshack.us/img807/3024/mvi1882.mp4eke
eke dumanLının iniş videosu.videoda konuşan arkadaş yeni kuşçudur.

"75 m kadar fişeklemekte" aradığım bi özellik güzel sağlıklı kuşlara benziyo kazasız uçurtmalar bol yavrulu dönemler diliyorum.

arkadaşım maaşşallah kuşlar yerde güzel gözükoyo ama bak video çekme şansında var şu 75 mtreyi bir vidolada bizde görelim gözümüz gönlümüz açılsın:D

arap eke erkek ve sefere gelmeyi oturtan arap ekeler dediğin, fotolardaki araplarda yavru kızmaları daha eke değiller..ayrıca 75 metre biraz abartı geldi bana..

DamızLık kırLarı ve miskisi.Hepsi taban takLaLı oLum 75 metreye kadar fişekLemektedirLer.

bu takımlara ucurulup seyrettirilerek ne isteniyor birde fişek derken kaç sefer ???

kuşLar 15-20 arası sefer yapıyor % 70 oranında 75 metre fişek çekiyor.ßuda yeterLi sanırım.Ayrıca onLarı videoya çekmemz mümkün deiL kuşLar 3 senedir damızLık.Ve kuşLarın sahibi havaya kaLdıramam diyor.

arkadaşım çok mantıksız konuşuyorsun hem anlatıyorsun yeni sefere başladı falan die iniş videosunu çekiyorsun söz konusu 75 mt deyince kıvır bakalım aslında sana kaiile alıp cvp bile vermemek lazım

ßen damızLıkLardan bahsediyorum.YavruLardan söz etmiyorum anLamada sorun var heraLde.

BENCE BUNLARIN BAZILARI ORTA KALEM BAZILARI DA ORTA KALEMİN ALTINDAKİ KUŞLAR.. YANİ ABARTILACAK BİŞEYLERİ YOK..

bu kadar damızlıktan bu kocaman yaz bir tane 75lik yavru alamadınmı ona tmm alammaışındır şu oyunu oturtanlardan taban taklalının çek videosunu:D:D:::D varsa tabi o kadar cesaretin

Geri