Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senin emeğine sağlık kardeşim.gerisi teferruat.2 yıldır emek veriyorum olmuyor zor iş.senin gibileri tebrik ediyoruz.yapacak bişey yok.yanlış anlaşılcak bişeyde yok. madem konu açıldı. bu kuşlar yavruya kustuktan sonra da bu şekiilde oynuyolarmı.baş sayıları nasildi acaba.
metin kardeşin bütün kuşları güzeldir.iyi kuş arıyana onu tavsiye ediyorum.kendisini hiç tanımam yanlış anlaşılmasın.bu video geçen senede olsa farketmez.adamda hep kuş var:):):).emeğine sağlık kardeşim.çanakkaleden selamlar
evet abiler kuşun şuan eşi yok.4. teleklerinide düşürdü.kaldı 3 telek.ince tüyde şuanda.verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim.ama daha ne yapacağıma karar veremedim.kuş tek kişilik salmada duruyor.uçurmaya devam edeyimmi.son 3 telek kaldı.4. telekleri yok.
siber çok teşekkür ederim sana vede hepinize.kuş ayrı tek bir kümeste.bakalım yarışmayıda 2 ay daha uzattık herkez hazır olunca uçacak.videolarını çekip atacağım inşallah.çok sağolun
sağolasın hakan .aramızda mütevazi insanları oyun kuşuna sevdirme babında yapılmış kuralları hafif bir yarışma ama kazanan konuşacak tabiki masada değil:::::::::::)::):
sevgili abi vede kardeşler.30 gün sonra aramızda bir yarışma düzenledik.fakat 2 saatte 20 baş ve üzeri 4 5 taklalı bir kuşum vardı.şimdi ise 2 saatte 4 baş yapıyor.biraz ince tüyde birde çok kızdı.ne yapmalıyım 30 günüm kaldı.yarışmaya eşli iken uçmasımı iyi yoksa hiç eşe atmayayımmı.şimdiden...