1 ay oldu baslayalı tek takıldığım konu cinsiyet ayrımı ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xxgollum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
evet bu aralar güvercinlerin cinsiyet ayrımı kolay oluyor bir süre haraketlerine bak öle anlayamazsan boyun yapısına bak kalınsa erkektir ince ise disidir

bu işe hayatını rmişler bi ben mesela..
bakışta anlıyor..fakat bizler yani yeni başlayanlar bu konuda cok yanılabilyor..
ben genelde anlıyorum..fakat istisnalar olabiliyor..
1 dönek erkek diye almıştım başlarken dişi çıktı dişi diye mülakat aldım erkek çıktı..mülakatm iri degil kafası küçük...narin görseniz dişi sanarsınız...ama erkek:D şimdi yavruları var.. bi sabuni diş diye aldım ama galiba erkek...erkek vurursa kanatlarıyla oda vuruyor..ötüyor ama o kadar baskın degil...boyun kafa yapısı gibi tüm özellikleri dişi gösteriyor..fka davranışları erkek gibi..eşlemek için mavimle kapattım kapıştılar.yarın dişi yanına koyucam bakalım neler oluyor:)

oguzhan atar' Alıntı:
erkeğin kıçı ağlayan surat dişinin kıçı gülen surattır

Aramıza hoş geldin solgun benizli gülen surat :))) Peki yetişkin(tüylenmiş) bir kuşun kıçının gülüp-ağladığını anlayabiliyor musun üstad?

usta bende yeni başladım kuşçuluga bu keneviri nerden buluyorsun ve ney bu nasıl acaba

neguvan ı suyun içine az bi şeklide karıştır kuşları batır çıkar. bide içme sularına da biraz koy.

Geri