selam değerli dostlarım..PINARHİSAR güvercin festivali bu gece müthiş bir katılım ile gerçekleştirildi..resimler çektim..çok güzel bir organizasyon oldu ,inanın ilgi olacağını biliyordum ama bukadar çok katılım olacağı hiç aklıma gelmemişti..sağolsun değerli kuş sever dostlarımız;istanbul,kırklareli,vize,saray,çerkezköy,çorlu,babaeski,tekirdağ,uzunköprü,edirne,lüleburgaz,ahmetbey,
demirköy,hayrabolu,kapaklı,bursa,kaynarca ve unuttuğum(kusura bakmasınlar af larına sığınıyorum) başka yerlerden gelen bizleri şereflendiren diğer tüm dostlarımızın katılımlarıyla güzel bir gece yaşadık...
kapaklıdan Eşref Bey ve Salih KURT Bey ile beraber sohbetimiz.....
Beyzan Bey in anlatımları ve misafirlerimizden toplu birkaç görüntü...
Lüleburgaz dan Hakan bey ve kankisi Caner bey
Pınarhisar dan oyun kuşu yetiştiricisi Şerafettin bey..
kırklarelin den posta ve form kuşu yetiştiricisi namı diğer Mastaş Hüseyin..
işte pınarhisar'ın en gözde kuş yetiştiricileri(arkadaşlarımıza yardım ve katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim) okadar yoğun bir gece yaşadılar ki eh onlarda dinlenmeyi hakkettiler..
Kaynarca'dan iki emekli polis abimiz ..
Pınarhisar dan şebap yetiştiricimiz Murat bey..
belediye başkanı mızın katılımları..
Akşam 19:00 da başlayan organizasyonumuz gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü..sunuculuğunu lüleburgaz'dan bizleri kırmayarak gelen Beyzan Bey yaptı..
salonun kalabalık olması sebebi ile tanıtım ve mezat bölümlerin de kamera ile projeksiyon cihazından kuşların anında tüm kuşseverlere rahat ve yakından görme imkanı sunduk inşallah bizlerin aldığı keyfi misafirlerimizde almıştır..
işte geceye damga vuran o güzelim kuşlardan alabildiğim kareler..
ve işte organizasyona büyük emek veren Ufuk Bey ve Ömer Bey için büyük bir alkış istiyorum sevgili dostlar...
ilk olması sebebi ile eksiklerimiz olmuştur ama bunların notlarını organizasyonu yapan tüm arkadaşlar faliyetin bitimin de topluca daha iyiye nasıl ulaşılabileceği konusun da fikir telakkisin de bulundular..inşallah daha güçlü organizasyonlarda tekrar sizlere resimler hatta video lar atarım..saygılarımla..