15 KASIM PINARHİSAR FESTİVALİ RESİMLERİ VE ANLATIMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
Değerli dostlarım KASIM ayının 15 inde Kırklareli ili Pınarhisar ilçesin de güvercin festivali düzenlenecektir..
Yurdun dört bir yanından katılımın olacağı festivale tüm güvercin severler davetlidir..

Festivalde her cins güvercin sergilenecektir..pınarhisar ilçesi ziraat bankası karşısında olacak olan festival ile ilgili

Tüm sorular için aşağıda vereceğim telefon numarasın dan ömer bey ile irtibat kurulmasını rica ederiz..

İ R T İ B A T : 0 542 292 86 25

Re: 15 KASIM pınarhisar güvercin festivali

Güzel bir festival olacağına eminim.
Bu tür organizasyonları desteklemeliyiz sevgili güvercin severler.
Elimizden geldiği kadar katılımı yüksek tutmalıyız ki aramızdaki bağlar kopmasın.
Kırklareli ne yakın gitme şansı olan tüm dostlarımızı bekleriz.
Emin olun pişman olmayacaksınız.​

Abi kesin olarak gelecemde oreada kuş alımı-satımı olcakmı olacaksa kuş ve para getiririmde.

selam değerli dostum tabii ki olacak tüm misafir lerin ve ev sahipliği yapan pınarhisar güvercin severlerinin kuşları sergilenecektir..

MERHABALAR ALİ HAKAN Bey.gönül ister ki festivalde orada bulunalım.kırklareli benim ikinci memleketim.88-91 yıllarında y.okulu orada okudum.fakat işlerim dolayısıyla gelemiyeceğim.bizleri festival görüntülerinden mahrum etmezsiniz umarım.saygılarımla
ÖMÜR DENİZ.

selam değerli dostum ..inşallah pınarhisarda bu olaya soyunan arkadaşlarımız muaffak olurlarda bende sizlere resimlerle bu organizasyonu gönsterme şansı bulurum..

Ali hakan abi, resimlerini buyuk bir sabirsizlikla bekliyorum, hatta musait olursan bize festivalden kisa videolar cekip aktarabilirmisin?

kısmetse festivalinizde bulunmak üzere hepinize simdiden organizasyonunuzda başarılar

sağolasın değerli dostum ..ben sadece nette duyurmak amaçlı yazdım ..yukardada belirttiğim gibi ömer bey ilgili bu organizasyon ile..sizleri tabii ki burada görmekten mutluluk duyarız..

Selamlar

Pinarhisar ilçemizde düzenlenecek olan güvercin festivalinin güvercin severlerin seslerinin tek yürek olarak duyulacağı, hissedileceği bir ortam olması dileklerimle,

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut bey teşekkürler ederim temennilerinize..inşallah güzel bir organizasyon olur inşallah gelen dostlarımıza mahçup olmayız..

Ali abi nasıldı festival bizim için resim ve video çektinmi?

Selamlar...
Ali Bey artık ayın 16 sı. Festivalden görüntüleri merakla bekliyoruz...

selam değerli dostlarım..PINARHİSAR güvercin festivali bu gece müthiş bir katılım ile gerçekleştirildi..resimler çektim..çok güzel bir organizasyon oldu ,inanın ilgi olacağını biliyordum ama bukadar çok katılım olacağı hiç aklıma gelmemişti..sağolsun değerli kuş sever dostlarımız;istanbul,kırklareli,vize,saray,çerkezköy,çorlu,babaeski,tekirdağ,uzunköprü,edirne,lüleburgaz,ahmetbey,
demirköy,hayrabolu,kapaklı,bursa,kaynarca ve unuttuğum(kusura bakmasınlar af larına sığınıyorum) başka yerlerden gelen bizleri şereflendiren diğer tüm dostlarımızın katılımlarıyla güzel bir gece yaşadık...

kapaklıdan Eşref Bey ve Salih KURT Bey ile beraber sohbetimiz.....

Beyzan Bey in anlatımları ve misafirlerimizden toplu birkaç görüntü...

Lüleburgaz dan Hakan bey ve kankisi Caner bey

Pınarhisar dan oyun kuşu yetiştiricisi Şerafettin bey..

kırklarelin den posta ve form kuşu yetiştiricisi namı diğer Mastaş Hüseyin..

işte pınarhisar'ın en gözde kuş yetiştiricileri(arkadaşlarımıza yardım ve katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim) okadar yoğun bir gece yaşadılar ki eh onlarda dinlenmeyi hakkettiler..

Kaynarca'dan iki emekli polis abimiz ..

Pınarhisar dan şebap yetiştiricimiz Murat bey..

belediye başkanı mızın katılımları..

Akşam 19:00 da başlayan organizasyonumuz gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü..sunuculuğunu lüleburgaz'dan bizleri kırmayarak gelen Beyzan Bey yaptı..

salonun kalabalık olması sebebi ile tanıtım ve mezat bölümlerin de kamera ile projeksiyon cihazından kuşların anında tüm kuşseverlere rahat ve yakından görme imkanı sunduk inşallah bizlerin aldığı keyfi misafirlerimizde almıştır..

işte geceye damga vuran o güzelim kuşlardan alabildiğim kareler..

ve işte organizasyona büyük emek veren Ufuk Bey ve Ömer Bey için büyük bir alkış istiyorum sevgili dostlar...

ilk olması sebebi ile eksiklerimiz olmuştur ama bunların notlarını organizasyonu yapan tüm arkadaşlar faliyetin bitimin de topluca daha iyiye nasıl ulaşılabileceği konusun da fikir telakkisin de bulundular..inşallah daha güçlü organizasyonlarda tekrar sizlere resimler hatta video lar atarım..saygılarımla..

bu resimleri bize gösteren sayın büyüklerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum elinize sağlık.çok teşekkür ederiz.

sağolasın değerli dostum keşke senide aramızda görebilseydik.ama biliyorum ki sınavların var ..gönüller bir olsun ..

tebrık eder basarılarınızn devamını dılerım boyle guzel festavallerde bulunmak her zaman yararrımıza olacaktır ve sızlerden de daha sık aralıklarda bu sekılde oraganızasyonlar beklıyoruz bol yavrulu saglıklı kumesler dılıyorum.
yanlız hakan abı beyaz perde olayı sahane turkıye de bır ılk ı gerceklestırerek yapılan festıvallerden buyuk bır eksıklıgı ortadan kaldırmıssınız ayrıca bunun ıcın de tekrar tebrıkk ederım.
beyzan abıye ve salıh kurt abımıze beslemıs oldugu bu guzel sebab ları bızlerle paylastıgı ıcın ayrıca tesekkur ederım
ercan bursa

sağolasın değerli dostum..keşke aramızda sizde olabilseydiniz..bu tip organizasyon PINARHİSAR da ilk kez gerçekleşti..sağolsun katılımlarıyla tüm dostlar şeref verdiler..genelde yarışmalarda ve mezatlarda arkalarda kalan hatta ön sıralarda bulunan yetiştiricilerin kuşları tam anlamıyla görmediklerini düşündüğüm için mevcut olan projeksiyonu denedik baktık ki güzel oluyor bizde neden olmasın diyerek buna yöneldik..dikkatinize ayrıca teşekkürler..selamını beyzan a ve salih abiye iletecem..saygılarımla..

Ali abi eline yüreğine sağlık süper bir oluşum ve birliktelik olmuş bizlere aktardığın için çok sağol.Genel olarak sanırım taklacı ırkı ve form ırkları vardı sen ne düşünüyosun abi bu ırklar üstüne yapılan bir oluşummuydu?Trakya yerlisi göremedim resimlerde kısa gagalılar var yerliye benzeyen!Kırklareli de ki abilerimiz kardeşlerimizin bazıları hala bunları kırmaya devam mı ediyor!?

Her zaman söylediğim gibi TRAKYA GÜVERCİN DÜNYASI olduğu kesin ama ırklarımıza gereken özen bence gösterilmiyor.Pekii de bu festivallerin amacı nedir üret, getir ,insanlarla paylaş.Bu üçlü dışında ırklara hizmet edildiğine de rastlamak istiyoruz artık bu oluşumlar.

Tekrar teşekkürler Ali abi sağolasın.

değerli dostum hüseyin..teşekkür ederim..yapılan organizasyon aslında ilk başlangıç kararı daha küçük bir yerde sadece şebap ırkı bakan arkadaşlarımız için tasarlandı..şebap konusun da isim yapan arkadaşlarımız toplanıp kuşlarını sergileyecek ve ufak çaplı bir gösteri olacaktı..ama baktık ki tüm dostlarımız bizde katılalım herkes kendi kuşunu getiesin dediler..inan bana ırk ayrımı yapmadan tüm arayan soranlara tabii ki beslediğiniz her türlü kuşu getirin burada sergiliyelim dedik..ve gelen tüm kuşlar burada sergilendi..bahsettiğin trakya ırkı ve yerli kuş bakan aslında bir çok dostumuz buraya geldi ama dedim ya ne getirdiler ise onları sergilediler..

Merhaba Hakan Abi Resimlere ve Organizayona bakınca ilk olmasına rağmen ne kadar güzel ve herşeyden önemlisi samimiyet içerisinde geçen çok hoş bir organizasyom olduğu belli oluyor. Keşke imkan olsa idi de bizde bu güzel ortamda bulunup hem sizinle hemde arkadaşlar ile tanışma imkanı bulabilse idik. Emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum gerçektende çok güzel olmuş ve sizde bu organizasyonun duyurulması adına çok çaba sarfettiniz bunun da farkındayım sizede çok teşekür ediyorum. saygılar

SELAMLAR
Ali Hakan Abi Bu güzel kareleri Bizlerle Paylaştığın için Çok Teşşekür Ederim.
Resimlerdende Görüldüğü Gibi Çok Güzel Geçmiş PINARHİSAR FESTİVALİNDE Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...

Saygılarımla...

[renkli]BosnakOglu[/renkli]

Ali hakan abi tek kelimeyle muhteşem bir oluşum gerçekleştirmişsiniz.
Hiç kimse bunun ilk olduğuna inanmaz bence .
Çünkü düzen,yerleşim vb... herşey mükemmel olmuş.
Çok istiyordum gelmeyi ama resimleri görünce daha da çok isteseydim dedim.
Ama fırsatlar işte umarım festivaliniz daim olur ve gelecekte fırsatımız olurda bizde o güzel ortama kaltılırız.
Bu organizasyonda emeği geçen herkese ve ayrıca bu reimleri bizimle paylaşan ali hakan abimize sonsuz teşekkürlerimizi bir borç bilirim.

değerli kardeşim ömer bey..öncelikle ben sizlere teşekkür ederim..sitemizin ve sizlerin sayesin de tanıtımımız oldu..eskiden pınarhisar ı tanımayan bir çok kuş sever şimdi biliyor nerede olduğunu..bu çok önemli..hatta kırklareli dendiğin de kırıkkale algılayanlar vardı şimdi oda yok artık kırklareli ve pınarhisar iyi tanınıyor..çevremdeki çok insan bana gittikleri değişik illerde beni tanıyan insan lar olduğunu söylüyor nereden geliyorsun dendiğin de pınarhisar cevabı alınca hemen orada ali hakan var miro besliyor gibi soruyorlarmış..bu inanın bana çok önemli ve değerli benim için ..hepinize teşekkürler..saygılarımla

adaşım ve abim saygılar davetlin olarak geldiğimiz yöremizin güzel ilçesi pınarhisardan memnun ayrıldıgımızı belirtmek isterim havanın soguk olması sizin sıcaklıgınızı hissettirdi desem yeridir her şey güzeldi ve seninde katkılarınla daha gü-zel oldu biz eksik görmedik kankimle fazla bile vardı devamını diler saygılar sunarım (hediyemizi almadan gelmişik unutturdun bize alacagımız olsun)

değerli dostum hakan bey..sizlerin katılımı ile iyice şenlendi festivalimiz..allah razı olsun ki kırmayıp geldiniz ve şereflendirdiniz..saygılar bizden..(bu arada hediye değil ''ediye'' olacaktı)

Selamlar herkese.
Ali bey maşallah ortam güzel, kuşlar güzel birlik beraberlik dahada güzel. En güzelide sizin gidemeyenler için bu resimleri buradan paylaşmanız. İnanın hep böyle organizasyonlarda bulunmayı isterim ama imkanlar doğrultusunda fazla alternatif olmuyor. İnşallah birdahaki sefere sizleri Muğlaya bekler bizde diğer Pınarhisar festivalinde sizlerle orada oluruz.
Bu güzel resimler ve bilgiler için tekrar teşekkürler.
Elinize sağlık.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

sağolasın değerli dostum hüseyin bey..keşke deriz ya keşke sizlerde burada olabilseydiniz,saatlerce kuş sohbetleri yapabilseydik,misafirimiz olsaydınız ama dediğiniz gibi şartlar böyle kıldı..ama sadece festivale değil tüm dostlarımızı herzaman pınarhisara beklerim..

güzel bir organizasyon olmuş.tüm kuş severlerin keşke orada olsaydım diyebilecegi bir festival.bizimle paylaştıgınız için teşekkürler.

sağolasın değerli dostum ...evet bizim için de aynı şeyler geçerli keşke burada olsaydınız sizleri yakından tanıma ve misafir etme keyfini bize yaşatsaydınız..saygılar..

Geri