15 KASIM PINARHİSAR FESTİVALİ RESİMLERİ VE ANLATIMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K
ali hakan' Alıntı:
değerli dostum hüseyin..teşekkür ederim..yapılan organizasyon aslında ilk başlangıç kararı daha küçük bir yerde sadece şebap ırkı bakan arkadaşlarımız için tasarlandı..şebap konusun da isim yapan arkadaşlarımız toplanıp kuşlarını sergileyecek ve ufak çaplı bir gösteri olacaktı..ama baktık ki tüm dostlarımız bizde katılalım herkes kendi kuşunu getiesin dediler..inan bana ırk ayrımı yapmadan tüm arayan soranlara tabii ki beslediğiniz her türlü kuşu getirin burada sergiliyelim dedik..ve gelen tüm kuşlar burada sergilendi..bahsettiğin trakya ırkı ve yerli kuş bakan aslında bir çok dostumuz buraya geldi ama dedim ya ne getirdiler ise onları sergilediler..

Açıklamaların için çok teşekkür ederim abi sağolasın.Çok güzel bir oluşum olmuş kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem sadece biraz ırkların özellikleri ön planda olan bir oluşum içerisini girmeyi hatırlatmak istedim bunun dışında her şey çok güzelmiş zaten haberlerinizi aldım emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.''gelemediğim için çok üzgünüm''Umarım Edirne de de bu yıl sonu bir oluşum gerçekleşir artık burda görüşürüz inşallah iyi zamanlar dilerim sağolasın abi.

Merhaba Ali Hakan bey bu güzel ortamın görüntülerini bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.burada dikkatimi çeken bir konuya değinmek istiyorum.festival sadece kuş ırklarının tanıtımı içinmiydi? yoksa katagorisinde en güzeli seçip ödüllendirmek amaçlımıydı?şayet ödül amaçlı ise kafeslerin üzerinde yetiştiricilerin isimleri yazıyordu buda gözlem heyetinin taraflı davranmasına sebeb olabilir.benim düşüncem İZMİR ,AKHİSAR,BURSA da yapılan festivaller gibi ufakta olsa ödül verilerek yapılan festivaller güvercin ırklarının düzgün bir sekilde sürekliliğinin teminatıdır.SAYGILARIMLA
ÖMÜR DENİZ

selam değerli dostum..iyi temennilerin için ben size teşekkür ederim..amaç sadece pınarhisar da ve davetimize icabet eden yetiştirici arkadaşlarımızı ve kuşlarını tanıtmak onlarla kaynaşmak tanışmak amaçlıydı..yarış düzenlenmedi..her kümese yetiştiricilerimizin ismini koyduk ki arkadaşlarımız kümesleri başında beklemek zorun da kalmasın ve bir kuş ile ilgilenen arkadaşımız o kuşların kime ait olduğunu bilsin istedik..ödül konusu ise pınarhisarda kurulu bir dernek yoktur ama kurmak için adımlar atılmaktadır..dernek yada herhangi bir sıfatımız olmadan ödül vermek yanlış olacaktı..aslında plaket düşündük katılan dostlarımıza fakat buna gücümüzün yetmeyeceğini düşünerek bundan da vazgeçtik..sanırım konu hakkın da yeterli bilgi verdim fakat bundan sonraki oluşumda daha farklı şeyler yapacağımızı buradan duyurmak istiyorum..saygılar

bu resimleri bize gösteren sayın büyüklerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum elinize sağlık.çok teşekkür ederiz.

özellıkle Hakan abıye sonsuz tesekkkurlerımı sunarım guzel bır organızasyon dılerım adıyamandada boyle bır katılımda bulunursunuz basarılar

Gerçekten harika görüntüler.Paylaşım için sonsuz teşekkürler.Yakın civarımda bu şekilde yetiştiricilerin varlığını,bu denli kaliteli güvercinlerin yetiştiriciğinin yapıldığını bilmek benim adıma son derece sevindirici bir olay oldu.Emeği geçen herkeze ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.Bu seferkine talihsizliktirki katılamadım ama pişman oldum.En azından neyin nasıl olduğu anlaşılmış olup tüm katılımcılar ve emeği geçenler için, ilerisi için bir temel atılmış oldu.Tüm faaliyetlerin artarak katlanarak devam etmesi daha nicelerinin sergilenilmesi dileğiyle.Saygılar,

selam değerli dostum..nazmi bey inşallah sizi pınarhisar ilçemize bekliyoruz..uzak sayılmazsınız ..herzaman kapımız açıktır..

Sevgili Hakan abi,
Kelimelerin bile anlatamiyacagi bu guzellikleri buradan bizlerle paylastigin icin sana saygi ve sevgilerin en buyugunu sunuyorum,
Bizlerin bu interaktif ortamda ne kadar guzel paylasimlara imza attigimizin bir kanitidir senin resimlerin,
Resimlere bakarak konusuldugunda cok guzel ve cok seviyeli bir ortam oluşmuş gözüküyor, zaten Güvercin hobistliginin ana fikiri, Sevgiyle Seviyeli sohbetlere kucak acmaktir, bu sohbete ulasabileceginiz kisilerde yaninizda oldugunda, o sicakligi hissetmek cok tatli bir duygudur, Trakyali arkadaslarimizdan,abilerimizden dahada fazlasini istemek umarim kustahlik olmayacaktir..
Hersey gonlunuzce olsun Hakan Abi. Tekrardan Tesekkurler.

oncelıkle bu organizasyonu hazırlayan abılerıme teşekkür ediyorum ben gelemedim ama gelmek isterdimbu güzel görüntüleri bizlerle paylayştığınız içinde teşekkür ediyorum herkese saygılar hakan abıme de selamlar.

selam değerli dostum..burhan bey sizide aramızda görmek isterdik ama ne yapalım bir daha ki sefere artık ..mühim olan gönüller bir olsun

değerli dostum serdar bey..ben teşekkür ederim ..inşallah bundan sonraki organizasyon da daha da ses getirecek bir oluşum yapmayı planlıyoruz..ama şu da bilinmeli ki pınarhisar da yapılan bu oluşuma katılan misafirlerimiz sayesin de böyle güzel bir etkinlik oldu..yoksa sadece bizler toplansak bukadar ses getiren bir oluşum olmayacaktı..bizleri kırmayıp buralara kadar gelerek katılımda bulunan bizlere destek veren arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim..

selam değerli dostum bülent ÖZDEMİR Bey..

''yapılan organizasyon aslında ilk başlangıç kararı daha küçük bir yerde sadece şebap ırkı bakan arkadaşlarımız için tasarlandı..şebap konusun da isim yapan arkadaşlarımız toplanıp kuşlarını sergileyecek ve ufak çaplı bir gösteri olacaktı..ama baktık ki tüm dostlarımız bizde katılalım herkes kendi kuşunu getirsin dediler..inan bana ırk ayrımı yapmadan tüm arayan soranlara tabii ki beslediğiniz her türlü kuşu getirin burada sergiliyelim dedik..ve gelen tüm kuşlar burada sergilendi..bahsettiğin trakya ırkı ve yerli kuş bakan aslında bir çok dostumuz buraya geldi ama dedim ya ne getirdiler ise onları sergilediler..''

daha önce hüseyin beye de bu konu ile alakalı bir açıklama yapmıştım..yukardaki metin o açıklamadan alıntıdır..yoksa pınarhisarda ben bakmıyorum ama yerli ve buna benzer paçasız kuşlara bakan ,üreten ve bundan çok iyi anlayan arkadaşlarımız var..saygılar..

organizasyonunuzda bulunamadık ama kalplerimiz bir oldu
resimlerden güzel bir organizasyon olduğu belli başarılarınızın devamı
daha yeni organizasyonlarda buluşuruz inşallah

selam değerli dostum..tabii ki kalpler bir..size bu güzel temennilerinizden dolayı teşekkür ederim..inşallah bir daha ki sefere görüşürüz..

Şu fani dünyada hayat mücadelesi veriyorum fakat kullanmak istemediğim tek kelime "keşke" kelimesi fakat ali hakan abi senbunu bana dedirttin yani keşke bende orda olsaydım.Güzel bir çalışma olmuş...

dılerım bu organıszasyon adıyamanımızdada duzenlenır burda genelede şebab kus beslenır saygılar

EVET ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM OLDUGUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM PINARHİSAR DA KUŞ FESTİVALİ DESELERDİ BELKİ DE İNANMAZDIM AMA BU FESTİVALİ N RESİMLERİ BANA PINARHİSAR KUŞCULARININ SÖZ SAHİBİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ. :heyo: PINARHİSARLI OLARAK ARANIZDA OLAMAMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YASIYORUM.AMA KISMETSE BİR DAHA Kİ FESTİVAL DÖNEMİN DE SİZ DOSTLARIN YANIN DA OLACAGIM.EMEĞİ GEÇEN TÜM DOSTLARA SAYGILARIMLA.KATKILARINDAN DOLAYI ALİ HAKAN BEY UFUK BEY ÖMER KARDEŞİME VE SİZLERE SELAMLAR.... :oley: ATAKÖY LÜ OLCAY BEYHAN

selam değerli dostum olcay bey..inan özledik seni..bir geldin kaybolup gittin..değerli dostum bu sene inşallah senin le vakit geçirme şansımız olur..kendine iyi bak..

salim bey değerli dostum ..biz tşekkür ederiz ..sizleri de yöremizdegörmek isteriz..

değerli dostum olcay..mesajlarını aldım inan bana çok sevindim ..arkadaşım yaza kalmadan görüşmek dileğiyle..

mesajlarını aldım inan bana çok sevindim .bizim biliyorsun kuşlar dan baska avcılık ta olduğu için bu aralar biraz ona egildik .arkadaşım yaza kalmadan görüşmek dileğiyle :kalp: sizlerle

kırklareli39' Alıntı:
mesajlarını aldım inan bana çok sevindim .bizim biliyorsun kuşlar dan baska avcılık ta olduğu için bu aralar biraz ona egildik .arkadaşım yaza kalmadan görüşmek dileğiyle :kalp: sizlerle

selam değerli dostum..sağolasın avcılık merağını biliyorummsitedeki resimlerini yakınen takip etmekteyim..inşallah sen de bir gün bırakırsın ne diyeyim değerli kardeşim..batıda 40 gün taban eti bir gün av eti derler büyükler ama bu sizin bölge için geçerli değildir..sonsuz avlaklarınızda rastgele..

kırklareli39' Alıntı:

Merhabaşar Hoşgeldiniz. Avcılık demişsiniz tam çulluk, ördek sezonu. Sitenizde var sanırım Ali Hakan beyin dediğine göre. Site adresinizi verirmisiniz bakmak isterim izninizle.

selam değerli dostlarım...ben yaşadığım kırklareli ilinin şirin pınarhisar ilçesini tanıtmak ve güvercin sever dostlarımızı tanıştırmak kaynaştırmak adına bu tarz bir organizasyonun oluşumunu ve tanıtımını yapmak istedim ..inanın bana şu an 12,196 kere görüntülenen bu konu beni çok mutlu etti..gösterilen ilgiye teşekkür ederim ..saygılarımla...

Bu konuyu Sanırım Ali Hakan GEREZ abi iki yıl önce açmıştı .. Kırklareli nin Pınarhisar ilçesinde - yani burada düzenlenen iyi kötü yegane festivalde buydu sanırım ..
Şimdi 2010 yılı kasım ayı içindeyiz geçen iki yıl içerisinde yazıkki yeni bir etkinlik düzenlenilmedi...
Resimlere tek tek bir daha baktım ve buruk bir tebesüm le o günleri hatırladım .. Festivallaer bir yönü ile tanışmak için kaynaşmak için de bir vesile, bunuda birkez daha fark ettim ..
Özellikle küçük yerlerde bu tarz etkinlikler çok önemli, yıllar geçmiş bakın iki yıl olmuş burada bazı arkadaşlar hala bu festivali anıyor .. Demek oluyor ki faydalı bir olay olmuş, yenilerinede acilen ihtiyaç var bana göre ..
Bu akşam konuyu tekrar okuyup gözden geçirince bu düşüncelerimide sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim .. selamlarŞEREF

selam değerli dostlar...sevgili şeref değerli dostum,güzel insan...2 yıl olmuş dediğin gibi 1,5 yıldır pınarhisardan uzağım,sanırım orada ki arkadaşlar yeni bir festival yaparlar...onlara sadece bunun güzel bir oluşum olduğunu internet sayesin de seslerini türkiyeye hatta dünyaya duyurabileceklerini bir kez daha anlatmak lazım..sizler bu konuda orada girişim de buluna bilirsiniz..
bu tip organizasyonların gecelik maddi getiriler olmadığını toplanarak kaynaşmanın çok yararlı olduğunu anlatabilirsiniz..dilerim yeni festivaller olurda davet alırız...saygılarım la dostçakalın.....

Geri