A
Anonymous
Misafir
ali hakan' Alıntı:değerli dostum hüseyin..teşekkür ederim..yapılan organizasyon aslında ilk başlangıç kararı daha küçük bir yerde sadece şebap ırkı bakan arkadaşlarımız için tasarlandı..şebap konusun da isim yapan arkadaşlarımız toplanıp kuşlarını sergileyecek ve ufak çaplı bir gösteri olacaktı..ama baktık ki tüm dostlarımız bizde katılalım herkes kendi kuşunu getiesin dediler..inan bana ırk ayrımı yapmadan tüm arayan soranlara tabii ki beslediğiniz her türlü kuşu getirin burada sergiliyelim dedik..ve gelen tüm kuşlar burada sergilendi..bahsettiğin trakya ırkı ve yerli kuş bakan aslında bir çok dostumuz buraya geldi ama dedim ya ne getirdiler ise onları sergilediler..
Açıklamaların için çok teşekkür ederim abi sağolasın.Çok güzel bir oluşum olmuş kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem sadece biraz ırkların özellikleri ön planda olan bir oluşum içerisini girmeyi hatırlatmak istedim bunun dışında her şey çok güzelmiş zaten haberlerinizi aldım emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.''gelemediğim için çok üzgünüm''Umarım Edirne de de bu yıl sonu bir oluşum gerçekleşir artık burda görüşürüz inşallah iyi zamanlar dilerim sağolasın abi.