2 Yaşında Boz Dumanlı Dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

omer06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
satılmış uzunömer
Meslek
işletmeçi
İlgi Alanı
Kediler
Bir arkadaşın isteği üzerine hasta hali ile kaldırılmıştır. Çok yakında yavrularının videolarını ekleyeceğim. Herkese daha iyi kuş uçurması dileğiyle...

[dailymotion]xj5ft9_2-yasinda-bo-dumanli-disi_animals[/dailymotion]

çekin kötü olduğundan tam olarak kuş seçilmiyor lakin belli ki güzel hayvan.. emeğinize sağlık..

Kuşun fişeğe kalkış noktaları farklı yerler olarak gözüküyor.Yani önden kalkıyorsa sürekli aynı yerden kalkması lazım iyi bir fişekçi.Ama kuşun dikilme mesafesi güzel kanatları kuvvetli ve iyi takla atıyor.Yani kuşun iyi bir kuş

masallah kus eke ama yavru gıbı serı ve deparlı cıkıyor fısegıne

tşk yorumlarınız için uzaktaki bir arkadasım çek bir görüyüm dedi. dedim kus hasta ısrara etti tam hazır amnında çekilmedi kus. öncelilikle kamerada tecrübesizlikten iyi çekim olmadı önceuzaktan çektim kusu sonra altında bir çok seferinide çekemedim. bunlar çekebildiklerim. herkeze tesekkür ederim.atmacasız güzel kuslar ucurması dilegiyle

keske saglıklı halini ucurmak isterdim. saglıklı bir çekim yaparak çok keyif veriyordu.artık yavrularını izleriz insalah Allah kimsenin emegini zayi etmesin çok emek verici bir ugras saglıklı atmacasız günler herkeze....

kardeş kuşuna maşallah iyi deparlı kuş, hata olucak tabi ki ama genel itibariyle kuş maşallahı hakediyor ancak çekim değil :) saygılar

haklısınız ne deyim dedigim gibi tecrübesizlik işte insallaha bir dahaki iyi çekmeye calısırım.saygılar....

cekım guzel degıl ama kus bence guzel bıde hasta dıyorsunuz masallahı var emegınıze saglık hayrını gorun.

tşk yorumunuz için insallaha yavrularını kaldıracagım onları saglıklı çekmek nasip olursa onu koyacagım.ALLAH kimsenin emegini zayi etmesin herkeze güzel zevk veren kus ucurması dilegiyle saygılar.

tşk yorumunuz için insallah yavrularını havaya veriyorum yakında onları nasip olursa onu saglıklı çekmeye calısacagım. acemilik oldu bunda herkeze saglıklı gönlünce kus ucurması dilegiyle saygılar.

Merhaba
Sabahın sessizliği,insan gölgeleri,esrarengiz adımlar tıpkı dizi filim fragmanlarındaki gibi çekime rahmen kuş diyor ki ben kaliteli kumaşım benden çok güzel elbiseler çıkar 2 yaşında eke olması ,güzel fışkırması,gezdirmesi ve yüksek uçması kısacası güzel kuş güle güle besle emeğine sağlık.Selamlar

tşk üstat tecrübesizlikten oldu tşk yorumlarnı için saygılr.

s a güzel kuş lakin kuş hasta arkadasın ısrarı üzerine kaldırdım diyorsunuz bu kusa karsı biraz haksızlık olmuş kuş kalitesi geregi en iyiyi vermeye çalışmıs biz kuşcularda kuşlarımıza gereken her seyi en iyi sekilde vermeliyiz demek kuş saglıklı olsa daha da güzel hareketler izlerdik güzel kuş ama kuşcu kuşu kendi için beslerler dostlarla izlerler bu ugrasta hatır gönülden ziyade yapılması gerekeni gerektigi gibi yapabilmektir hasta kuşu zorlamak arkadasları mutlu edebilir ama kuşu daha hasta sizi de keskeler bırakır elde olan bulunması dahada zorlasan bilinen kaliteli kuşların kıymeti bilinmeli ki iyi kuşlar çogalabilsin dediklerimi yanlıs anlamayınız elestiriler yanlıslardan dönülmesine ah vah denmemesi için bazende gereklidir güzel kuş güle güle besleyiniz

SAYGILAR

a.s üstat haklısnız yorumlarını için teşekkür ederim kus çok daha güzel hareketler yapıordu arkadasım sehir dısında çok ısrar etti çekte bir hareketlerini görüyüm diye o yüzden çektim ama dedigim gibi haklısnız kaldıralacak halde degildi benim hatamdı.dostlarımızla çok uzun süre kısın hava sartlarında izledik kusu.eleştiriler olmasa insan hatasını veya eksigini farkedermez .(masada kus ucuralanlar havaya kus atmadan konusanlar hariç]tüm saygıdeger mantıklı eleşrilere ben açıgım.insallah yavrularını verecegim havaya onları saglıklı izlemek nasip olur .eminolun çok keyf ve heyecan veriyorlar atmaları gezmeleri taklası fisegi.ama dedigim gibi masada gerek yok su kadar gitit demeye kus kendisi konussun.ustatların gercek kuscuların bu işe gönül vermiş hakklıyla yapan tüm arkadslara tşk eder yorumlarnı beklerim saygılar ...

maşşallah diyorum öncelikle ,helal olsun hakkıyla kuş besleyenlere, böyle güzel kuşların çoğalması dileklerimle tebrik ediyorum sizi. inşallah benimde böyle kuşlarım olur ilerde

tşk kardeş kus güzel bir merak herkeze insalalh iyisi gönlünce istedigi nasip olur insallah insanlar kendini kandırmasa masada ucurmazlarsa olur bir sekilde insallah daha iyilerini ucurmak nasip olsun sana tşk yorumuniçin saygılar.

Merhaba arkadaşım.Öncelikle iyi bir kuşçusunki hayvan bu halde bu hareketi yapıyor.Emeğini tebrik ediyorum gerçekten önemli olan hayvanın seyisliğidir.terbiyesi güzel kendi güzel.Allah nazardan saklasın....

tşk ederim aslında bu işi gönülden yaparım ama çok tecrübeli oldugum söylenemez aslında.uzun bir aradan sonra 2.5 yıl oldu tekrar baslayalı kusa buda ilk aldıgım yavrıulardan Allah herkeze nasip etsin etsin iyisini uçurmayı kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın. daha iyileri senin olsun saygılar........

masallah guzel kuş tebrikler,başarılar diliyorum,iyi günlerde ucurun.

tşk daha iyilerini sizlerin olsun saygılar.

ağız dadıyla besleyin zarar gelmesin güzel kuş 2 yaşında demşsiniz maşallah kuş eke oynar fakat biraz daha antırama ihtiyacı var diye düşünüyorum ozaman daha bir seri olur ve oynunu dimdik oynar güle güle besleyin

tşk daha iyileri sizin olsun kus hastaydı perfonmas zayıflıgı ondan kaynaklanıyor saglıklı halinde çok deparlı mesafeli oynuyordu insalllah yavruları havada suanda birini atmacaya verdim digeri kafa kaldırıdı insallaha yakında onuda cekecegim yorumlarınız için tesekeür eder saygılar sunarım.

Kardes kusun ıyı guzel merakım bu kus yavrulugunda uctumu sankı gırışlerınden yenı yer yapıyor gıbı ayrıca ınısı nasıl

Nadir yetişen kaliteli oyun kuşlarından.Güle güle besle Satılmış kardeşim.

Merhaba;

Tebrikler, güzel, keyif veren bir kuş. Eke olması elbetteki değerinin en önemli nedeni. Bu yüzden nadir bir kuş ta denilebilir.
Güle güle besleyin.
Selamlar.

Şenol

yavrulugunda uctu baska yerde uctu ama buradada yaklasık dört ay uctu kus hasta oldugundan yatırıyordum bir arkadsın çok ısrarı üzerine kaldırdım kusu 4 ay burada uctu kus saygılar.

video çekimi biraz acemice oldu kusun inşleri harmanlayarak üç dört taklayla iniyor yerine yerine çok hakim bir kus çok taklalı olmasına ragmen kıs sartlarında bile arsaya iniyordu saygılar.

tşk dogan 18 seninde videolarını izledim maslalah sendekilerde güzel kuslar Allah kimsenin emegini zayi etmesin bu devirde iyi kus oynatmak zor iş hem zaman olacak hem kus iyi atmacalrda rahat bırakırsa tabiki insalah emek verenler emeginin karsılıgı alırlar.insallah herkez güel kuslara emek verirler masa işini bırakırlarsa zaten kus konusur kendisi bendeki en iyisi demek yanlıs olur en iyi kus oyanayan kustur saygılar sunarım.ALAHA EMNET OLUN.

Geri