2 Yaşında Boz Dumanlı Dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
tşk ederim daha iyleri sizlerin hakedenlerin emek vernelerin olması dilegiyle saygılar.

GÜLE GÜLE BESLE ABİ GÜZEL KUŞ.DUMANLI LARDANDA İZLEMEK İSTERİZ

insallah kardes kafayı kaldırdı bir tane dişi kaldırıyorum yumurta almazsa 15 -20 güne çekerim videosunu

make 54 tşk yorumların için evet haklısın kus hastay
ken kalkmaz ama kaldırdık bu persormansından çok üsütndü
bu kalkısında kusun agzında çiçek vardı nefes problemi oldugu için parformansını tam sergileyemedi.saygılar yorumlarınız için

tşk emek veren herkezin daha iyisi olmasını dilerim gercekten seven bu işi gönül vermiş kişilerde

allat hastalıktan yırtıcılardan korsun umarım ıyılesır kısa surede guzel gunlerde beslemenız dıle ıle :)

tşk iyileşti yavrularını aldım bir tanesini atmacaya verdim ama iki tanesi duruyor yakında havaya vercegim insallah onlarında çeker koyarım videosunu saygılar.

ucurdugum yer eryamanda işyerim sincanda

s.a tebrikler arkadaşım güzel hayvan güle güle besleyin.

tşk daha iyileri sizlerin olsun saygılarımla.

:)

tüm kuscu arkadasların kurban bayramını kutlar saglık mutluluk içinde sevdikleriyle hayırlı bir bayram gecirmesini dilerim tüm kuscu arkadaslra saygıı ve sevgilerimle

kardeş videolarla geçirdik kışı.sıcak çay, koy bilgisayarı önüne bas düğmeye ,oynasın kuş..Ama yetmiyor artık yavaştan başladım ben yavruları kaldırmaya..bu kuşun yavrusunu alabildin mi..bu sezon izleriz inşallah .sağlıcakla kal.grsrz

haklısın çagdaş çay önümüzde video izleyerek geciriyorum kışı bu kusun iki yavrusu var suanda birini hakana vercegim birini ben kovalayacagım bakalım.daha yeni yeme düştüler. sen hangilerini kovalıyorsun çevirdilermi taklayı çok atmaca var bu sene dikkt et ben kırmızı boya iyi geliyor dediler birini boyadım bakalım fayda edecekmi insallah emeklerimiz bosa çıkmazda kusun altında içeriz artık çayımızı. görüşürüz.

kardes güle güle besle kusunu

tşk ederim..güzel temennileriniz için.

dumanlının annesi bozdumanlı dişi

buda anası kardeş izle
t böyle bir video öyle cvp veriyim sana

Geri