2008 BURSA KUŞ FUARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan @k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Sevgili, Gökhan çok haklısın Kanaryaseverlerin federasyonu muntazam çalışıyor yurt dışında dahi ödülleri var çalışmaları çok güzel temsil ediyor yurdumuzu. Peki ya bizim federasyonumuz ne durumda? Heyecanla, şevkle kuruldu 7 dernek birlik olamadı hepsi köşesine çekildi. Sadece çok yazık bizlere.....

tahirsadan' Alıntı:
Sevgili, Gökhan çok haklısın Kanaryaseverlerin federasyonu muntazam çalışıyor yurt dışında dahi ödülleri var çalışmaları çok güzel temsil ediyor yurdumuzu. Peki ya bizim federasyonumuz ne durumda? Heyecanla, şevkle kuruldu 7 dernek birlik olamadı hepsi köşesine çekildi. Sadece çok yazık bizlere.....

Selamlar.
Merhaba Tahir abi. Peki bu dernekler neden böyle davrandı, sebebi ne? Sadece kendi paylarını düşünmelerimi? Kendilerine çıkar sağlamaya çalışmalarımı. Bana göre çoğunluktaki derneklerin girişimleri kendilerine çıkar sağlamaya çalışmaları.Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Aleykümselam sevgili Hüseyin merhaba,
gözlemleme ve duyumlarım neticesinde büyük kısmı hasetlenme ve çekememezlik. Küçümseme centilmence başarıyı takdir etme dürtüsünün henüz gelişmediğini düşünüyorum. Oysa atla deve değil. Bu mutluluğu yaşamak için elini taşın altına koyan yok. Yani bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın ben işime bakarım yoluma devam ederim anlayışı. Malesef çok üzücü.
Başlanmış bitmiş uzlaşmış kişilerin böyle son bulmaları çok vahim. Federasyon sitesine tıklıyorum içim sızlıyor. Aciz bekliyor. İlk kez federasyon karar alıp resmi Federasyon künyesi çıkartıyor bir ilan yok. Künyeleme, dernekler ve Federasyon hakkında bilinçlendirme yok. Bekleyelim bakalım geçen zaman geri gelmiyor. Selamlar.

merhaba gökhan bey bu fuar ilk kurulmaya başladığında oynar kuşu vardı bursa oynar güvercini sevenler ve yetiştirenler derneği olarak katılmıştık eğer ilk olanına geldinse ben ordaydım standımız vardı sonraki fuarlara iç çekişmeler yüzünden katılmadık ve hala katılamıyoruz ben sitenize yeni üye olduğumda oynar hakkındaki yazılar için çıkışmıştım yanlış diye şimdi takla atan oynar iyi olmayabilir ama atmayan da kötü değildir ben bursalıyım buyrun bir gün misafirim olun bilgi alış verişi yapalım emin olun oynar hakkında iyi şeyler duyacak ve göreceksiniz beklerim

basoglanh' Alıntı:
tahirsadan' Alıntı:

Selamlar.
Merhaba Tahir abi. Peki bu dernekler neden böyle davrandı, sebebi ne? Sadece kendi paylarını düşünmelerimi? Kendilerine çıkar sağlamaya çalışmalarımı. Bana göre çoğunluktaki derneklerin girişimleri kendilerine çıkar sağlamaya çalışmaları.Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
hüseyin bey ben oynar besliyorum yaşım 43 43 sene daha yaşarsam gene oynar beslerim bizler şaslıyız sonunada olsa oynarın özelliklerini yakaladık gördük herkes elindeki davula vuruyo çoğu kimse yoz besliyor elindiki kuşları tanımıyo oynarda 12kuyruk teli olur ayaklarında tozluk olmaz renginde kızıllık olmaz bel üstü tek olur kimse doğruyu anlatmıyor oynarcı yetişmez artık adam fahiş fiatla kuş alıyo kapatıyo salmıyo yani ne beslediğini bilmiyo bide meddahlar var oynarı anlatıyorlar 200 300 kmden gelirmiş diye :ckmk: nediyim artık var sen yorumla

Hiç Haberim Olmadı Kuş Fuarindan , Olsa idi kesin giderim, bir dahakine bizleri uyarirsan sevinirim gokhan kardesim, o guzellikleri yakindan görmeyi can-i gönülden isterdim

lahorlar güzelmiş

bursa istanbul yolunda buttim iş merkezi yanında fuar alanında kime sorsan bilir

kuş' Alıntı:
merhaba gökhan bey bu fuar ilk kurulmaya başladığında oynar kuşu vardı bursa oynar güvercini sevenler ve yetiştirenler derneği olarak katılmıştık eğer ilk olanına geldinse ben ordaydım standımız vardı sonraki fuarlara iç çekişmeler yüzünden katılmadık ve hala katılamıyoruz ben sitenize yeni üye olduğumda oynar hakkındaki yazılar için çıkışmıştım yanlış diye şimdi takla atan oynar iyi olmayabilir ama atmayan da kötü değildir ben bursalıyım buyrun bir gün misafirim olun bilgi alış verişi yapalım emin olun oynar hakkında iyi şeyler duyacak ve göreceksiniz beklerim
Merhabalar Beyhan abi,yanılmıyorsam geçen senede bursa oynar güvercini sevenler ve yetiştirenler derneği olark fuara katılmıştınız,yanlış hatırlamıyorsam,Bugün malesef güvercin severlerin arasındaki anlaşılması zor olan bazı rekabetler var,bu rekabetlerde bazen haddini aşacak sınırlara ulaşıyor,ve sonucundada bundan çok büyük zararlar görülüyor,bunun en basit örneğide,ulusal bir kuş fuarında güvercin severlerin katılımdaki paylarının azlığıdır.
Bu problemlerin bir an önce ortadan kalkmasını tüm içtenliğimle istiyorum.
Davetiniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim,sizinle oynarlar hakkında bilgi alışverişinde bulunmayı gerçekten çok isterim,inşallah kısa bir zamanda bunu gerçekleştiririz.Evet sizin belirttiğiniz gibi bende kendimi çok şanslı hissediyorum.Çünkü dünya stanartlarında geçerli olan bir ırka sahibiz,ancak bu ırk bugün bazı kişilerin kötü emellerine alet olmaya başladı.bu ırk bizlere asırlar önce ecdadımızdan kalmış,en saf hali korunarak,bizde gelecekteki nesillere bu ırkı aktarmak ve korumak durumundayız,tabii buda birlik ve beraberlik bağı çerçevesinde gerçekleşecek bir olaydır,en yakın zamnda görüşmek dileğiyle.

selam gökhan kardeşim biz ilk fuarda idik sen ben davasında karıştık yönetim değişti böyle oldu malesef bizler kendi kendimizi yok edicez aslında para olayıda önemli değil aşırı pahalı değil kuşlar bi şebap mardin daha pahalı ben 78 senesinden beri kuşla uğraşırım hep oynar oldu gene oynar olacak iyi yada kötü beni tatmin edecek seviyedeyse bana yetiyor görüşürüz ben karamanda oturuyorum

elinize sağlık çok güzel fotografları bizime paylaşmışsınız en altta bulunu 1 çift kırmızılı beyazlı olan kuşların cinsleri ni bilmiorum ama öle kuşum olsun isterim :hhh:

Geri