2010 KELEBEK GUZELLIK YARISMA OYLAMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

2010 KELEBEK GÜZELLİK YARIŞMA OYLAMASI

• 1

Oy: 26 8.4%
  • 2

Oy: 9 2.9%
  • 3

Oy: 6 1.9%
  • 4

Oy: 7 2.3%
  • 5

Oy: 14 4.5%
  • 6

Oy: 3 1.0%
  • 7

Oy: 17 5.5%
  • 8

Oy: 6 1.9%
  • 9

Oy: 27 8.7%
  • 10

Oy: 7 2.3%
  • 11

• 12

Oy: 8 2.6%
  • 13

Oy: 12 3.9%
  • 14

Oy: 21 6.8%
  • 15

Oy: 5 1.6%
  • 16

Oy: 19 6.1%
  • 17

• 18

Oy: 4 1.3%
  • 19

• 20

• 21

Oy: 4 1.3%
  • 22

Oy: 14 4.5%
  • 23

Oy: 2 0.6%
  • 24

Oy: 2 0.6%
  • 25

Oy: 29 9.4%
  • 26

Oy: 23 7.4%
  • 27

• 28

• 29

Oy: 12 3.9%
  • 30

Oy: 10 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    310
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım bitmiş olması lazım kısa süre önce oy verılemıyordur.

Ama 2 tane 3. var
Ikısı arasında ıkı kus arasında kısa sureli bir oylama mı yapar yoksa nasıl karar verır bilmiyorum yarısmanın organizatörü karar verecektir

Oylama bitti anket üzerinde yazıyor.

Ekli dosyalar

• oylama.webp
    oylama.webp
    5 KB · Görüntüleme: 1,445
katilan herkeze tesekkur ederim cok guzel kuslar vardi derce yapan kus ve yetiscirilerini kutluyorum
goruyorum ki 2 kus 3. olmus sevinenlerden biride benim sanirim oy verdigim kus derce yapti :evet: :evet: :evet:

bende ozur dilerim oy verdigim guvercini yazdigim icin forma...yazilmamasi gerektigini bi an dusundum fakat nihayetinde zevkler ve renkler durumu oldugu icin kisileri vazla etki altinda birakicagimi dusunmemistim tum yarismaya katilan ve oy veren arkadaslara tesekur ederim..

bir numarali kafa kuyruk kusun bukadar oy alacagini tahmin etseydim bende katilirdim dogrusu kaliteli bir fotograf olsa birinci bile olurmus ...

Oylamaya Katilan Kuslar, ve Dereceleri Belli Olsun Diye 1 Hafta Daha Konuyu Burada Tutacagim Sonra Dereceye Giren Arkadaslarimiz icin Ozel bir calisma yapacagiz, Oy veren yarismaya katilan bizlere destek,eleştiri her yonden katkida bulunanlara tesekkur Ederim.

YARIŞMA BİTTİ SANIRIM KATILAN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM SANIRIM BİZİM BİLADER BİRİNCİ OLDU İLK GÜN ABİ BU KUŞ BİRİNCİ OLUR ASALET VAR DEMİŞTİ DEDİĞİ ÇIKTI VALLA HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

yarışma sonuçlandı ama dereceğe girenler diye yayınlanmadı nezaman yayınlanacak

SerdarBRS' Alıntı:
Oylamaya Katilan Kuslar, ve Dereceleri Belli Olsun Diye 1 Hafta Daha Konuyu Burada Tutacagim Sonra Dereceye Giren Arkadaslarimiz icin Ozel bir calisma yapacagiz, Oy veren yarismaya katilan bizlere destek,eleştiri her yonden katkida bulunanlara tesekkur Ederim.

pardon serdar bey o yayınladığınız yazıyı okumamıştım dikkatımden kaçmış oyüzden sordum kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri