kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
SİNCAN DERNEK BASKANI METİN BALTACI PASA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuscu_marik' Alıntı:ARKADASLAR KALAN RESİMLERİ YARIN AKSAM YÜKLEYECEGİM
evet gerçekten guzel bır paylaşım oldu bıze bu ımkanları saglayan metın baltacı arkadaşıma çok teşekkur ederım__BaDBoY__' Alıntı:guzel bır paylasım olmus tesekkurler abı kupa alanlarıda tebrık ederım
degerlı buyugumuz zabıta memet abıden kupa alma şerefıne naıl olmaktan son derece memnun ve mutlu oldum emegı geçen herkeze teşekkur ve saygılarımı sunarım__BaDBoY__' Alıntı:guzel bır paylasım olmus tesekkurler abı kupa alanlarıda tebrık ederım
kuscu_marik' Alıntı:ARKADASLAR ELİM DEN GELDİGİ VE YAPABİLDİGİM KADARIYLA KUPA TÖRENİNİ RESİMLEYİP BURADA SİZ KIYMETLİ ÜYELERİMİZİN GÖRSELİNE SUNMAYA ÇALISTIM BU İŞİ PEK BİLEN DEGİLİM HATALARIMIZ YADA EKSİKLERİMİZ VAR İSEDE AFFOLA
AYRICA BU KUPAYI DÜZENLEYİP HİZMET LER VERİP BİZLERE SUNAN PAYLASAN METİN BALTACI KARDESİMİZE
KUPAYA KATILAN BASARILI OLAN OLAMAYAN TÜM EMEK VERENLEREDE KUSCULAR ORG VE SAHSIM OLARAK AYRI AYRI TESEKKÜR EDİYOR BASARILARINIZIN DAİM OLMASINI DİLİYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM