2012 ANKARA SİNCAN KUPA TÖRENİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
SİNCAN DERNEK BASKANI METİN BALTACI PASA

SOLDAN SAGA

1 NCİ MUSTAFA DANA

2 NCİLİK KUPASI NI VEKALETEN ÜYEMİZ RAMAZAN ABA ALDI TAKIM ELBİSELİ EN SAGDA SIRALAMADA YANLISLIK OLMASIN

3 ÜNCÜ SATILMIS UZUN ÖMER

guzel bır paylasım olmus tesekkurler abı kupa alanlarıda tebrık ederım

[No message]

[No message]

kuscu_marik' Alıntı:
ARKADASLAR KALAN RESİMLERİ YARIN AKSAM YÜKLEYECEGİM

Abi bekliyorum merakla ayrıca kendi fotonu da koy yüzünü görelim artık yani.

__BaDBoY__' Alıntı:
evet gerçekten guzel bır paylaşım oldu bıze bu ımkanları saglayan metın baltacı arkadaşıma çok teşekkur ederım

__BaDBoY__' Alıntı:
degerlı buyugumuz zabıta memet abıden kupa alma şerefıne naıl olmaktan son derece memnun ve mutlu oldum emegı geçen herkeze teşekkur ve saygılarımı sunarım

[No message]

[No message]

Ekli dosyalar

• Sincan_2012_kupa_puan.webp
    Sincan_2012_kupa_puan.webp
    388.2 KB · Görüntüleme: 1,087
[No message]

ARKADASLAR ELİM DEN GELDİGİ VE YAPABİLDİGİM KADARIYLA KUPA TÖRENİNİ RESİMLEYİP BURADA SİZ KIYMETLİ ÜYELERİMİZİN GÖRSELİNE SUNMAYA ÇALISTIM BU İŞİ PEK BİLEN DEGİLİM HATALARIMIZ YADA EKSİKLERİMİZ VAR İSEDE AFFOLA

AYRICA BU KUPAYI DÜZENLEYİP HİZMET LER VERİP BİZLERE SUNAN PAYLASAN METİN BALTACI KARDESİMİZE

KUPAYA KATILAN BASARILI OLAN OLAMAYAN TÜM EMEK VERENLEREDE KUSCULAR ORG VE SAHSIM OLARAK AYRI AYRI TESEKKÜR EDİYOR BASARILARINIZIN DAİM OLMASINI DİLİYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM

abi çok güzel çekimler olmuş eline emegine saglık teşekkürler saygılarımla.

Selamun Aleyküm
Sincan oyun kuşu kupasını düzenleyen yönetim kurulanu ve yarışmada dereceye giren arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Ayrıca bu töreni resimleyip bizlere sunan Muharrem abimize de çok teşekkür ederim.

Güzel bir paylaşım olmuş,Muharrem kardeşimizin eline emeğine sağlık.

Ayrıca yarışta derece alan arkadaşlarıda tebrik ederim,başarıları daim olsun.

Selamlar sağlıcakla kalın.

kuscu_marik' Alıntı:
ARKADASLAR ELİM DEN GELDİGİ VE YAPABİLDİGİM KADARIYLA KUPA TÖRENİNİ RESİMLEYİP BURADA SİZ KIYMETLİ ÜYELERİMİZİN GÖRSELİNE SUNMAYA ÇALISTIM BU İŞİ PEK BİLEN DEGİLİM HATALARIMIZ YADA EKSİKLERİMİZ VAR İSEDE AFFOLA

AYRICA BU KUPAYI DÜZENLEYİP HİZMET LER VERİP BİZLERE SUNAN PAYLASAN METİN BALTACI KARDESİMİZE

KUPAYA KATILAN BASARILI OLAN OLAMAYAN TÜM EMEK VERENLEREDE KUSCULAR ORG VE SAHSIM OLARAK AYRI AYRI TESEKKÜR EDİYOR BASARILARINIZIN DAİM OLMASINI DİLİYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM

Eline sağlık Muharrem abi gelmediğime üzülüyordum gelmiş kadar oldum sayende.

ELINE EMEGINE SAGLIK MUHARREM ABI FAZLASI VAR EKSIGI YOK....
SUPER OLMUŞ.,

Merhaba,

Sincan güvercin sevenler derneği Birkes daha kutluyoruz böyle güzel bir organizasyonu biz ankaralılara sunduğu içinde ayrıca burdan teşekkür ediyorum. evet arkadaşlar SİNCAN GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİ Başkanı Sn: Metin BALTACI Bey güzel bir ortam hazırlamış epeyden berri görmediğimiz dostlarımızı gördük sağolsun sitemizin admini marik abide çok güzel resimleride siz sevgili üyelerimizle paylaştı çok güzeldi tüm ankara kuşçularının ağır abilerimizde ordaydı güzel paylaşımlar oldu tabiki hep kuş üzerinde.

burdan bir kes daha hatırlatayım istedim sincan güvercin sevenler derneği tekrar yeniden kupa düzenliyor metin abi kupa katılımlarının ekimin sonu yani kasımda başlayacak temmuzda bitecek yeni kupa şimdiden hayırlı olsun.

Saygılarımla.

Yarışmada derece alanları tebrik ederim,yarışmaya katılan tüm iştirakcilerede bundan sonraki kupalarda başarılar dilerim.

YUKARIDAKİ RESİMLERİ BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMADA TESÜFLERİMİ SUNARIM, NE OLURDU SANKİ BİR TELEFON EDİP BENİDE DAVET ETSEYDİNİZ ?

Muharrem abi,
Samimi bir ortam yaratılmış.
Katılanların hepsinin ayaklarına sağlık .
Seninde ellerine sağlık abim .
Bizim için gittin bu fotoğrafları çektin. Sağol Varol ..
Senin fotoğraflarını da görmek isterim şahsen .

Geri