2012 ANKARA SİNCAN KUPA TÖRENİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
güzel bir gündü güzel mekanda tecrübeli ve kuscular emek vermiş insanlar vardı emegi gecen herkeze çok tesekkür ederim insallah seneye daha iyi olur burdanda kupa tekrarı basladı tüm herkeze iyi kus ucurmaları dilegiyle insallah bu sene daha zevkli olacagını düşünüyorum saygılarımla.

[No message]

s.a.
muharrem abim öncelikle emeğine sağlık..çok güzel bir paylaşım olmuş..organizasyonda emeği geçenlerin yüreğine sağlık..kupa alan arkadaşları tebrik ediyorum..

cevdet özbayer' Alıntı:
Ben hariç hayattaki her eski ve yaşlı kuşçu oradaymış.

Marik abi Cevdet amcayı kim davet etmedi bence dalgınlığa gelmiştir bilerek kasıtlı birşey yoktur metin abinin dalgınlığına geldi bir telofon açıyımda soruyum cevdet amca sen bizim amcamıssın vallaha haberin var sanıyordum yoksa ben arardım onların adına ben özürdilerim gerçektendede senin kadar bende kırıldım şimdi metin abi bana söyledi herkesi çağırabilirsin diye valla biran boşluna gelmiştir çünkü seni sever sayar bilirsin.

Saygılarımla.

omer06' Alıntı:
güzel bir gündü güzel mekanda tecrübeli ve kuscular emek vermiş insanlar vardı emegi gecen herkeze çok tesekkür ederim insallah seneye daha iyi olur burdanda kupa tekrarı basladı tüm herkeze iyi kus ucurmaları dilegiyle insallah bu sene daha zevkli olacagını düşünüyorum saygılarımla.

Merhaba satılmış bey,

evet bende tahmin edebiliyorum yeni kupa tarihi bayagı bir uzun ciddi hayvanlar çıkacak bencede çok güzel hızlı ve aksiyonlu gececek.

Bu arada senide tebrik ederim devamınınıda bekleriz hayırlı uğurlu olsun.

Saygılarımla.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
cevdet özbayer' Alıntı:

Marik abi Cevdet amcayı kim davet etmedi bence dalgınlığa gelmiştir bilerek kasıtlı birşey yoktur metin abinin dalgınlığına geldi bir telofon açıyımda soruyum cevdet amca sen bizim amcamıssın vallaha haberin var sanıyordum yoksa ben arardım onların adına ben özürdilerim gerçektendede senin kadar bende kırıldım şimdi metin abi bana söyledi herkesi çağırabilirsin diye valla biran boşluna gelmiştir çünkü seni sever sayar bilirsin.

Saygılarımla.

METİN KARDESİMİZ KUPAYA KATILAN BENİM SAMİMİ BİR ARKADASIMIDA UNUTMUS ORADA BEN HABER VERDİM ARADI O KİŞİDE HAKLI OLARAK SİTEMDE BULUNDU BU SEKİL ORGANISASYONLARDA OLAGAN SEYLER KASTİ BİR SEY OLMASI ZATEN MÜMKÜN DEGİL CEVDET AMCANIN DAİMA BU TÜR ORTAMLARDA BERABER OLDUGU MATBACI ORHAN AGBİ GELDİGİNE GÖRE HABERİ OLMUSDUR SANDIM YOKSA BENDE KENDİSİNE HABER VERRİDİM

AYRICA KUPA TÖRENİNİN OLACAGINI BURADAN BASLIK AÇARAK GÜNÜ VE SAATİNİ HERKESİN DAVETLİ OLDUGUNUN

SİTEMİZ ARACILI İLE DUYURDUM CEVDET AMCA FIRSAT BULUP GİRMEDEGİNDEN HABERDAR OLAMAMIS HAYIRLISI VE SAGLIK OLSUN BUNDAN BÖYLE İLK ÖNCE CEVDET AMCAYA HABER VERELİM BARİ (: (:

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
RAMAZAN ABA' Alıntı:
cevdet özbayer' Alıntı:

Saygılarımla.

METİN KARDESİMİZ KUPAYA KATILAN BENİM SAMİMİ BİR ARKADASIMIDA UNUTMUS ORADA BEN HABER VERDİM ARADI O KİŞİDE HAKLI OLARAK SİTEMDE BULUNDU BU SEKİL ORGANISASYONLARDA OLAGAN SEYLER KASTİ BİR SEY OLMASI ZATEN MÜMKÜN DEGİL CEVDET AMCANIN DAİMA BU TÜR ORTAMLARDA BERABER OLDUGU MATBACI ORHAN AGBİ GELDİGİNE GÖRE HABERİ OLMUSDUR SANDIM YOKSA BENDE KENDİSİNE HABER VERRİDİM

AYRICA KUPA TÖRENİNİN OLACAGINI BURADAN BASLIK AÇARAK GÜNÜ VE SAATİNİ HERKESİN DAVETLİ OLDUGUNUN

SİTEMİZ ARACILI İLE DUYURDUM CEVDET AMCA FIRSAT BULUP GİRMEDEGİNDEN HABERDAR OLAMAMIS HAYIRLISI VE SAGLIK OLSUN BUNDAN BÖYLE İLK ÖNCE CEVDET AMCAYA HABER VERELİM BARİ (: (:

SAYGILAR

Evet abi bundan sonra bu güzel görevi bana verin ben hangi kupa olursa bizzat kendim haber vercem elimizde cevdet amcam gibi kaç tane büyüğümüz kaldı bende matbacıları görünce ordadır sandım zaten bizde geç kaldık gelir gelmez kupa törenini başlattı metin abi . orda bir anda kime selam vereceğimi şaşırdım bayagı kalabalıktı.

Saygılarımla.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
omer06' Alıntı:

Merhaba satılmış bey,

evet bende tahmin edebiliyorum yeni kupa tarihi bayagı bir uzun ciddi hayvanlar çıkacak bencede çok güzel hızlı ve aksiyonlu gececek.

Bu arada senide tebrik ederim devamınınıda bekleriz hayırlı uğurlu olsun.

Saygılarımla.
mrb ramazan bey tşk ederim temennilerin için insallah güzel zevkli bir yarışma olur olacagınada inanıyorum tüm emek verenler insallah karsılıklarını alırlar saygılarımla..

sincan 2013 kupası baslamıstır bilgilerinize arkadaslar insallah kısmet olursa o kupayıda tüm detaylarıyla görselinize sunacagız
saygılar

:tamam:

Geri