2012 DÖNEK GÜVERCİNLERİ KOSTÜM YARIŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SNRAVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shareable
[/url]</noscript>[/img]

shareable
[/url]</noscript>[/img]

shareable
[/url]</noscript>[/img]

[Soner Kardeşim Fotoları yüklemekte biraz acemilik çektim mükerrer göndermede oldu tekrar olanlarını silersen sevinirim

41 Kere Maşallah Muhammet abi.
Sıkıntı yok abi silmişsin fazlalık olan iletiyi.
Yavrunun maşallahı var.

SNRAVCI' Alıntı:
41 Kere Maşallah Muhammet abi.
Sıkıntı yok abi silmişsin fazlalık olan iletiyi.
Yavrunun maşallahı var.
Soner Kardeşim
11.07.2012 ikindi vakti kuşlara atmaca saldırdı. Yavru yaklaşık 1 saat ortadan kayboldu. ümidimi kesmiştim. sonra füze gibi geldi direk kümese daldı. çok korkmuş. Atmaca, yavrunun soltarafından kuyruk üstünden pençesiyle çizmiş o yüzden kuş biraz keyifsiz.

Yapma yahu, geçmiş olsun, İnşallah düzelir abi.
Çizdiği yerde yarayı derin mi açmış şahin?

Geçmiş olsun ,benim başımdanda böle bir hadise gecti eskiden, atmaca şahin neyse tırnaklarını kuşun kanat altlarına batırır beline doğru, sonra ya kafasını koparır yada kursağını yarar benim kuşun kursağını yarmıştı pamuklu iple diktim, kuşu ayrı koy baya sitrese giriyor kuş.İyi kuşlarınıda bir muddet ucurma ,tekrar saldıracaktır malum yırtıcıların yavru mevsimi.

Bugün yine aynı saatlerde ikindi vaktinde kuşlarıma yine atmaca daldı. bu kez 5 gündür uçurmaya başladığım siyah baska dolu kanat istanbul bangosu yavrunun sol kanadının üstündeki deriyi kaldırıverdi. yaranın sıcaklığıyla kuş kümese kadar geldi ama akşama doğru kanadını hareket ettiremiyordu. inşallah yaşar. bundan böyle şahinin vurduğu saatte kuşları uçurmayacam

İşlerimden dolayı uzun zamandır siteye giremedim , yarışmayı farketmem de son güne kaldı..
Buda benden, kafası ve kostümü hoşuma giden dişi bir dönek.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.Herkeze selamlar..

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 500
  • 2.webp
    2.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 477
  • 3.webp
    3.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 519
Bu da benim Gök akbaş döneğim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri