3,5 AYLIK İBİKLİ GÖK..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

filo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
filocu
Meslek
.
İlgi Alanı
3,5 AYLIK İBİKLİ GÖK (PRENSESİN TORUNU), YAVRUMUZ 10 12 GÜNDÜR TEKE UÇMAKTADIR, HAVA RÜZGARLI OLDUĞUNDAN KUŞ BAZI SEFERLERİNİ TAM ÇIKARAMADI,BİRAZDA KIZDI SANIRIM.. AYRICA VİDEO ÇEKİMİNDEN ÖNCE KUŞU BİR KEZ UÇURDUM LAKİN MİSAFİRLER GELİNCE İSTEK ÜZERİNE İKİNCİ KEZ BİR DAHA KALDIRDIM. İLK UÇUŞUNDA BOLCA 7-8 TAKLALI SEFERLER ÇIKARDI.. AYRICA ARKADAŞLARIM BİRAZ HEYECANLILAR KONUŞMALARINDAN DOLAYI KUSURLARINA BAKMAYIN..

(EKLEME ÇIKARTMA BOYAMA RÜTÜŞ VS.. YAPILMADAN DİREK VİDEOYU YAYINLIYORUM)

[dailymotion]xiwrfq[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/AhmetSayin#videoId=xiwrfq

paylasım ıcın tesekkurler.kus ıkıncı sefer kalkdı dyorsunuz o yuzden pek fıseklerı hakkında yorum yapmıycam.lakın 3,5 aylık ve10gundur ucan bır yavruya gore cok asagı gelıyor.ınsallah korkulan olmaz saygılarımla:D

Yapışmaz siz merak buyurmayın..

Güle güle besleyin,
Ahmet bey belliki bu soy uzun zamandan beri sizde ,
Maşallah diyelim.

Yaşar ARGÜÇ' Alıntı:
Güle güle besleyin,
Ahmet bey belliki bu soy uzun zamandan beri sizde ,
Maşallah diyelim.

RadiKEL' Alıntı:
Maşallah gayet güzel .

YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR..
BUNLARA ÇOK EMEK VERİYORUM.
GERÇEKTEN EMEK VERENLERE ALLAH DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN..

hayırlı işler :))

maşallah Ahmet abi güle güle besleyin.

alidemirsmm' Alıntı:
hayırlı işler :))
emreert' Alıntı:
maşallah Ahmet abi güle güle besleyin.

TEŞK EDERİM ALİ BEY SİZEDE HAYIRLI İŞLER, SİZE HAZIRLIYORUM BUNU NE ZAMAN GELECEKSİNİZ :)

YORUMUN İÇİN TEŞK EDERİM EMRE KARDEŞİM.. ESENKAL..

ya hazır olunca çağırıcaksın diye bekliyorum ama hala bi davet gelmedi bekliyoruz :))

:) havalar ısındı da rüzgar hala var.. Rüzgar çok engelliyor..ama kuşta bahane olmaaaz :) boranlasa da tipide çıksa sen gelince yine kaldırırız :) sıkıntı yok :)=

MAŞALLAH ŞİMDİLİK GÜZEL AMA DEVAMI GELMİYOR BU TÜR KUŞLARIN BE ARKADAŞIM YAPIŞMAZ AMA PİLİ BİTER ATEŞİ ÇABUK SÖNER BU TÜR YAVRULARIN YİNE DE GÜLE GÜLE BESLE SOYU EN AZINDAN BELLİ BİR ZAMAN ZEVK YAPTIRIYOR.

Muhasebeci kardeşim GV beyanı,KV beyanı ,6111 affı, Yeni TTK nu derken nezam fırsat buldunda kuş uçurdun merak ediyorum. Neyse kuş fena değil, kuşun oynadığı yere her kuş oynayamaz yalınız gelişi ve hırssız gidişi ileride gelip konma riskini gösteriyor. İnşallah yapmaz güle güle besle ve ileriki zamanda da videoya çekip yayınlarsan kuşun hakkında bilgi sahibi oluruz. Selamlar.

GÖKYÜZÜ SAVAŞÇILARI' Alıntı:
MAŞALLAH ŞİMDİLİK GÜZEL AMA DEVAMI GELMİYOR BU TÜR KUŞLARIN BE ARKADAŞIM YAPIŞMAZ AMA PİLİ BİTER ATEŞİ ÇABUK SÖNER BU TÜR YAVRULARIN YİNE DE GÜLE GÜLE BESLE SOYU EN AZINDAN BELLİ BİR ZAMAN ZEVK YAPTIRIYOR.

İNTERNET İLE ARANIZ İYİ İSE ''PRENSES'' ADINDA İBİKLİ BİR GÖK UÇUYORDU. (YANİ BU KUŞUN ANNESİ) PRENSES 4 YAŞINA KADAR HAVADA KALDI,DÜZENLİ VE İSTİKRARLI BİR OYUN SERGİLEDİ. İZLEMEMİŞ İSENİZ AŞAĞIDA LİNKİNİ VERİYORUM İZLEYEBİLİRSİNİZ..MEVSİMLİK KUŞLARI BİZDE BARINDIRMAYIZ.. YORUMUNUZ İÇİN TEŞK EDERİM..

http://www.dailymotion.com/video/x6x54t ... ma_animals

htamer5' Alıntı:
Muhasebeci kardeşim GV beyanı,KV beyanı ,6111 affı, Yeni TTK nu derken nezam fırsat buldunda kuş uçurdun merak ediyorum. Neyse kuş fena değil, kuşun oynadığı yere her kuş oynayamaz yalınız gelişi ve hırssız gidişi ileride gelip konma riskini gösteriyor. İnşallah yapmaz güle güle besle ve ileriki zamanda da videoya çekip yayınlarsan kuşun hakkında bilgi sahibi oluruz. Selamlar.

BENİM BÜROMDA 7 KİŞİÇALIŞIYOR BOŞAMI ADAMLARA PARA VERİYORUZ ONLAR ÇALIŞCAK BEN KUŞ UÇURACAM :)
KURŞUN GİBİ GELİP 40 50 METRE GİDENLERİDE DUYDUK İŞİTTİK, AMA BİR SÜRE SONRA O KUŞLARIN PİLİ BİTİYOR..AYRICA YAZIDADA BELİRTTİĞİM GİBİ HAVA KUŞU RAHATSIZ EDECEK KADAR RÜZGARLIYDA HAYVAN KANAT DAHİ ÇIRPAMAYACAK DURUMDA İDİ O YÜZDEN KUŞUN GELİŞ GİDİŞİNİ ETKİLEDİ..İNŞ. UMUTLUYUZ.. YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN TEŞK EDERİM..

maşallah;
rüzgar kuşu biraz bozuyor ancak yinede güzel, yere kalış mesafesiden dolayı bazı arkadaşlar yapışmasından korkuyor olablir ancak ben dahada iyi olacağını düşünüyorum.. hedefe gelişi, yere mesafesi ve gidişide dik ve güzel (kısa yada uzun fakat dik....) atmacasız günler diliyorum..

yalovaguvercin' Alıntı:
maşallah;
rüzgar kuşu biraz bozuyor ancak yinede güzel, yere kalış mesafesiden dolayı bazı arkadaşlar yapışmasından korkuyor olablir ancak ben dahada iyi olacağını düşünüyorum.. hedefe gelişi, yere mesafesi ve gidişide dik ve güzel (kısa yada uzun fakat dik....) atmacasız günler diliyorum..

GÜZEL TEMENNİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞK. EDERİM ORHAN BEY.. HOŞÇA KALIN..

Oyun kuşu kadar zor kuş yok tebrik ederim bir maliyeci olarak helal olsun

thundereblue' Alıntı:
Oyun kuşu kadar zor kuş yok tebrik ederim bir maliyeci olarak helal olsun

TEŞEKKÜR EDERİM ÜSTADIM..

amet kardes emene saglık ikinci kalması demissin yinede iyi umarım yavru üstünde daha iyi olur saygılarımla

htamer5' Alıntı:

abi tam zamanında imdadıma yetiştin, süper bi bahane benim için, ben bu işler yüzünden kuş uçuramadım :)) ahmet halletmiş teke düşürmüş birini helal olsun :))

alikarakus' Alıntı:
amet kardes emene saglık ikinci kalması demissin yinede iyi umarım yavru üstünde daha iyi olur saygılarımla

TEŞEKKÜR EDERİM ALİ BEY..DAHA GÜZEL VİDEOLARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE..
alidemirsmm' Alıntı:
htamer5' Alıntı:

abi tam zamanında imdadıma yetiştin, süper bi bahane benim için, ben bu işler yüzünden kuş uçuramadım :)) ahmet halletmiş teke düşürmüş birini helal olsun :))

:) SABAH 8,30 VEYA 9 GİBİ BÜRODA OLUYORUM, SAAT 4 GİBİ ÇIKIYORUM.. KUŞLARI EVDEN ALIP DOĞRU ÇAYIRA.. İŞ ZAMANI İŞ AŞK ZAMANI AŞK :)= BU ARADA BU SÜLALEDEN 3-4 TANE DAHA TEKE YOKLAYAN VAR ONLARDA YAKINDA YERE DÜŞERLER.. BU UÇAN İBİKLİ ERKEĞİN 15-20 GÜN DAHA BÜYÜK BİR ABLASI VAR.. O ÇOK ATIŞLI VE DAHA SÜRATLI.. ŞU AN AĞIRLIĞI ONA VERİYORUM.. İNŞ. GÜZEL ÇIKAR VE PAYLAŞIRIZ.. AMA TAKDİR EDİLMEK GÜZEL ŞEY.. SELAMLAR..

uçurabilen oynatabilen her zamantakdiri hakeder arkadaş, uçuran herkesin eline emeğine sağlık, biz de koyarız bigün bikaç video inşallah, tabi şu vergi kaçıran müşterilerimin af telaşesi bi biterse :))

s.a.
ahmet bey
güle güle besleyin emeğinize sağlık.
güzel yavru zamanla dahada güzelleşir inşallah.

ahmet kardesim kuş güzel dahada güzel oabilir ama oyunlu kusun en büyük düşmanıdır RÜZGAR bunu bilmeniz gerek kuş hem işini yapmaya çalışıyor hem rüzgarla mücadele ediyor yapışır yapışmaz yorumlarına kendimce katılmıyorum yapışma gözlemle bilinen bir sey degil kuşun içinde olanla alakalıdır sen se kuşunu biliyorsundur bahsettigin prensese dayanan kuş olmalı ama iyi kuş lakin uçumda hava sartları düzenli antremanla çok daha güzel olabilir emeginize saglık paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

kırıkkaleli metin' Alıntı:
s.a.
ahmet bey
güle güle besleyin emeğinize sağlık.
güzel yavru zamanla dahada güzelleşir inşallah.

s.a. metin bey..
bende yorum yapmadınız diye hayıflanıyordum :)
ayrıca kuşumuz sizinkiler kadar güzel olmasada bişeyler yapmaya çalışıyor..
yorum için teşk ederim..

kuscu_marik' Alıntı:
ahmet kardesim kuş güzel dahada güzel oabilir ama oyunlu kusun en büyük düşmanıdır RÜZGAR bunu bilmeniz gerek kuş hem işini yapmaya çalışıyor hem rüzgarla mücadele ediyor yapışır yapışmaz yorumlarına kendimce katılmıyorum yapışma gözlemle bilinen bir sey degil kuşun içinde olanla alakalıdır sen se kuşunu biliyorsundur bahsettigin prensese dayanan kuş olmalı ama iyi kuş lakin uçumda hava sartları düzenli antremanla çok daha güzel olabilir emeginize saglık paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

haklısın muharrem abi lakin buralara bir türlü yaz gelemedi.. hep rüzgarlı hep rüzgarlı çayıra ineli neredeyse 1 ay oldu toplam 3 4 gün rüzgar olmamıştır diğer günler hep hüsran :) rüzgarlı deyip uçurmasakta bu sefer antrenmansız kalıp hamlıyorlar.. rüzgarda arada arada kaldırıyorum(yanlış yapıyor olabilirim, düzeltin) evet dediğiniz gibi uçan ibikli gök, prensesin oğlulun oğlu.. konma konusunda tamamen içim rahat diyebilirim.. bunlardan daha öncede uçurdum.. yapışma veya taklasız inme söz konusu değil..

bu sezonda topalam 11 yavruyu çayıra indirdim,teke düşenleri paylaşmaya devam edeceğim..

Abi yorum için teşk ederim.. SAĞLICAKLA KAL..

İBİKLİ GÖK ERKEK YAVRU..

Ekli dosyalar

• G_r_nt029.webp
    G_r_nt029.webp
    55.6 KB · Görüntüleme: 1,167
İBİKLİNİN SÜLALESİNDEN BİR KAÇ KARE :)
KIYMETLİ İKİ ANAÇIM..

Ekli dosyalar

• PRENSES.webp
    PRENSES.webp
    63.9 KB · Görüntüleme: 1,198
  • KRALİÇE.webp
    KRALİÇE.webp
    58 KB · Görüntüleme: 1,193
usta kuşun bence atışı iyi yere de iyi alçalıyor allah kazasız belasız uçurmak nasip etsin de sana bir sorum olacak yavru kuşları sandığa alıştırması zor olmuyor mu yavru kuşlar ürkek olduğu için soruyorum bende aynı modeli yapmak istiyorum ama yavrular bir türlü sandığa girmiyor sizin ayrı bir tekniğiniz varsa öğrenmek isterim

aç bırak değil sandığa limon kasasına bile sokarsın

Aynen ali bey in dediği gibi..ilk götürdüğünde bikaç gün rahatsız etme hedefte, yem yedir su içir hatta banyo yapsınlar.. yerlerini benimsesinler.. sonrası çorap söküğü gibi gelir.. unutma kuşlar aç iken sen onlara değil onlar sana mecburdur.. ipler daima senin elinde olsun.. selamlar..

Geri