3,5 AYLIK İBİKLİ GÖK..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
kırıkkaleli metin' Alıntı:
s.a.
ahmet bey
güle güle besleyin emeğinize sağlık.
güzel yavru zamanla dahada güzelleşir inşallah.

s.a ben sana katılmıyorum metin kardeşim videoyu izlediysen kuş her seferinde üstünü boş bırakıyor o kuşun yapacagı en güzel oyun bu olur bence ayrıca merak ettiğim bir konu daha var kuş 4 5 takla gidince küfürler bağrışmalar dinmiyor 2 3 takla gidince kimseden ses çıkmıyor ..... yinede tüyü kadar hayrını görün gebze Sadık..

sadık burası tartışma alanı değil ama yinede birkaç cümle söylediklarine hitaben yazayım.
yavru kuşun oyunu bir kuşçu için geçerlideğildir ister aya gitsin ister fırça sapıgibi gitsin, ister 50 takla vursun ister 1 takla vursun. bir kuşun gerçek oyunu o yılki kışa hazırlık tüyünden sonra ki oyunudur ozaman ne yapıyorsa
kuş için geçerli oyundur. ve buradan birkuşa iyi yada kötü yorum yapmak çokzor sonuçta video ve birkaç seferi ni görüyoruz. yavrukuştur bi bakarsın çok kötü başlamıştır ilerisini tahmin edemezsin yine çok iyi başlamıştır ilerini tahmin edemezsin yani yavru kuşa iyi yada kötü deme lüksü yoktur .sadece yorum yapıyoruz paylaşımlara.
ve bu arkadaşın paylaştığı yavrusuna benim iyi dememle iyi olmaz seninde kötü demenle kuş kötü olmaz
bu tamamen kuşun kanına ve kalitesine kalmış bişeydir. bence gerek yok sadığım, emege teşekküretmek gerekir herzaman. kendine iyi bak.

Arkadaşların konuşmaları için başlıktada, arkadaşların yerine özür diledim.. Videodada zaten çeken (zafer) arkadaşda söylüyor kuş 10 gündür uçuyor daha ne bekliyorsun ? senin beğenmen benim için hiçbir önem arzetmiyor lakin ne yapmalı.. seni nasıl memnun etmeli ? belki daha iyi olacak belki daha kötü uçurup görüp paylaşacağım.. Benim elimden bu kadar geliyor sen daha iyisini yetiştir, hatta daha iyisini bırak bunun gibi bi tane yetiştir yayınla biz seni takdir edelim, alkışlayalım..

filo' Alıntı:
GÖKYÜZÜ SAVAŞÇILARI' Alıntı:
MAŞALLAH ŞİMDİLİK GÜZEL AMA DEVAMI GELMİYOR BU TÜR KUŞLARIN BE ARKADAŞIM YAPIŞMAZ AMA PİLİ BİTER ATEŞİ ÇABUK SÖNER BU TÜR YAVRULARIN YİNE DE GÜLE GÜLE BESLE SOYU EN AZINDAN BELLİ BİR ZAMAN ZEVK YAPTIRIYOR.

İNTERNET İLE ARANIZ İYİ İSE ''PRENSES'' ADINDA İBİKLİ BİR GÖK UÇUYORDU. (YANİ BU KUŞUN ANNESİ) PRENSES 4 YAŞINA KADAR HAVADA KALDI,DÜZENLİ VE İSTİKRARLI BİR OYUN SERGİLEDİ. İZLEMEMİŞ İSENİZ AŞAĞIDA LİNKİNİ VERİYORUM İZLEYEBİLİRSİNİZ..MEVSİMLİK KUŞLARI BİZDE BARINDIRMAYIZ.. YORUMUNUZ İÇİN TEŞK EDERİM..

http://www.dailymotion.com/video/x6x54t ... ma_animals

[MERAK ETME KARDEŞ SENİN DÜŞÜNDÜĞÜNDEN DAHA COK BİLGİM VAR O DİŞİ KUŞ DEĞİL BANA GÖRE BENİM ELİMEDE GEÇTİ SEN ŞİMDİ NERDEN GEÇTİ DİYE SORMADAN ADAPAZARINDAYDI O DİŞİ GETİRDİLER BİZDE ÇALIŞTIK BİR ERKEKLE OLMADI HEM UNUTMA BU İŞLERDE ERKEK DİŞİDEN DAHA ÖNEMLİDİR % 80 YAVRU KANI BABADAN ALIR SEN KUŞU UÇUR PRENSESİ FALAN BOŞVER ELİNDEKİNE BAK AMA İYİ BAK SANA TAVSİYEM

BU PRENSESDEN KAÇ TANE VAR ALLAH AŞKINA ? BEN 5 6 KİŞİDEN BUNUN BAHSİNİ DUYDUM HERKEZ BENDE DİYOR :) KUŞ 2008 DEN BERİ BENDE. SANA PRENSES DİYE BAŞKA KUŞ SATMIŞLAR SANIRIM, KUŞU ALIRKEN İZLEDİNMİ? YOK KÖRÜ KÖRÜNE KANIP BASIP PARAYI ALDIN DİMİ..ÖTE YANDAN ELİNE BİR İBİKLİ GÖK GEÇİREN, PRENSES BENDE DİYOR.. AYRICA KUŞ ADAPAZARINDAN GELMEDİ BURDAN ORAYA YAVRUSU GİTTİ.. HAAA GEL GELELİM KAN TUTMA MEVZUNA, EŞ YAPTIĞIN KUŞLA KAN TUTMAMIŞ OLABİLİR HER KUŞ HER KUŞLA EŞ TUTSA DÜNYA ÜZERİNDE KÖTÜ KUŞ KALMAZDI. KANIN %80 İ BABADAN GELİR DİYOSUN BUNADA KATILMIYORUM.. SENİN HERYERİN BABANAMI BENZİYOR ? TABİKİ HAYIR.. BU UÇAN İBİKLİ ERKEĞİN BİR KAÇ YUVA ÜSTÜ ABİSİ GEBZEDE UÇURULDU ODA BUNUN GİBİ UZUN GİDİYORDU, TABİ KIYMET BİLMEDİLER ATMACA ALDI.. YANİ DİYECEĞİM SEN ELİNDEKİLERE SAHİP ÇIK.. VİDEOYU İZLEDİN BEĞENDİYSEN GÖNÜLDEN MAŞALLAH DE BEĞENMEDİYSEN İNCELİKTEN MAŞALLAH DE.. SAYGI VE SELAMLAR..

ahmet bey merakımı mazur gorun gebzede kım ucurdu bu kuslardan acaba ?

ARAPÇEŞMEDEN MUHAMMET(GÜMÜŞHANELİ)

biz yazmasak olmazdı sanırım okadar kameramanlık yaptık her ucurduğunda orgazm zevki yaşa kardeş güle güle besle :))

10 12 günlük hayvana göre cok güzel masallahhhhhhhh umarım ilerde daha iyi olur

tanerdayı' Alıntı:
10 12 günlük hayvana göre cok güzel masallahhhhhhhh umarım ilerde daha iyi olur
TEŞK EDERİM.. ŞU AN AYNEN DEVAM İNŞALLAH BOZULMAZ,DEVAMINI GETİRİRİZ..

zafer_ist' Alıntı:
biz yazmasak olmazdı sanırım okadar kameramanlık yaptık her ucurduğunda orgazm zevki yaşa kardeş güle güle besle :))

NAPİYON LAYN ZAFO :) KAMERAMANLIK İÇİN TEŞK EDERİM KARDEŞİM :)

AYRICA HAKAN ÇAMURCU YA TEŞEKKÜRLER..

Merhaba Ahmat bey
Çok zor şartlarda taşımalı sistemle emek verip kuş uçurup bizlere videodan kuş izlettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim.Siz İstanbul'lular yer yokluğundan dolayı açık arazide yer bulup kuş uçurmaya çalışıyorsunuz bu konuda taktiri hak ediyorsunuz.Kuşa gelince istibal vaadediyor hedefine o rüzgara rahmen rahat düşürüyor ikinci sefer uçurmanıza rahmen kaldırma şekli rahat tam formunu bulduğunda umarım kendini daha güzel bir şekilde seyrettirir inşaallah.Bir de bir dahaki video çekimi sırasında izleyici arkadaşlar daha dikkatli konuşurlarsa çok memnun oluruz.Selamlar

hakanda sana teşekkür edicekti ama yerinde bulamadım seni ahmet kardeş, pazar 4.30 gibi geldim senın cayıra, bahce var aydosta bizim ordan bi ugriyayım dedım ama bulamadım senı, hakanda kurtkoydeydı alıcaktım onuda torunu izlemeye gelecektik ama denk getiremedik, baska sefere artık...

M.TURAN' Alıntı:
Merhaba Ahmat bey
Çok zor şartlarda taşımalı sistemle emek verip kuş uçurup bizlere videodan kuş izlettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim.Siz İstanbul'lular yer yokluğundan dolayı açık arazide yer bulup kuş uçurmaya çalışıyorsunuz bu konuda taktiri hak ediyorsunuz.Kuşa gelince istibal vaadediyor hedefine o rüzgara rahmen rahat düşürüyor ikinci sefer uçurmanıza rahmen kaldırma şekli rahat tam formunu bulduğunda umarım kendini daha güzel bir şekilde seyrettirir inşaallah.Bir de bir dahaki video çekimi sırasında izleyici arkadaşlar daha dikkatli konuşurlarsa çok memnun oluruz.Selamlar

arkadaşların kusuruna bakmayın.. kuş uçurma konusunda gerçekten çok zorluk çekiyoruz,kuş oynatmak burada gerçekten büyük zorluk..bunu başarmak veya başarıya yakın olmak güzel şey..İlgi ve güzel temennileriniz için teşekkür ederim.. selamlar..

alidemirsmm' Alıntı:
hakanda sana teşekkür edicekti ama yerinde bulamadım seni ahmet kardeş, pazar 4.30 gibi geldim senın cayıra, bahce var aydosta bizim ordan bi ugriyayım dedım ama bulamadım senı, hakanda kurtkoydeydı alıcaktım onuda torunu izlemeye gelecektik ama denk getiremedik, baska sefere artık...

3 4 gündür istanbul da değildim şehir dışındaydım Cumartesi gecesi döndüm..Evet pazar günü biraz geç kaldık, taktiben saat 17:30 gibi tarlaya geldik 20:30 gibi çıktık ama alo yapsan daha iyi olurdu sizi alır,ağırlardım. Aslında hakan beni aradı aradığında kurtköyün içindeymiş abisine gelmişti sanırım, gel seni alayım dedim, uzak sonra gelirim dedi.. Öte yandan her zamanki gibi rüzgar derdi vardı yine, yerdenmi kaynaklanıyor bilmiyorum 2 ayda yıldım gerçekten.. Hayırlısı diyelim..

evet çok fena rüzgar vardı, telefonla da aradım ama numara iptal dedi, hakan bi numara vermıstı, kısmet artık bi dahaki sefere, sen özelden at tel i bana da haberleşip öle geliyim kardeş,

Ben şehir dışındayken Hakan defalarca beni aramış ben telefonu kapattım 3-4 gün hiç açmadım.. belki bana ulaşamayınca numara iptal demiştir..10 senedir numaram aynı nası iptal olsun :) zaten videonun sonunda da numaram yazıyor.. hatta hiç bişe yapamassan gel buraya Muhasebeci Ahmet SAYIN nerede diye sor seni getirirler :) Problem yok cevo bendesin :)

Iphone4 le cekmissin galiba videoyu? Telefonu yan tut, ici daha dolu bir aci yakalalmis oluyorsun ayrica, gerek televizyonlar LCD Monitorler Plazmalar, gerekse video oynatma siteleri YouTube Dailymotion olsun hepsi yatay dikdortgen seklinde. Insan gayri ihtiyari telefonla gorusur gibi dik tutarak cekim yapiyor ama goruntunun yarisi kesiliyor.
Oyun kusu ucurmak ayricaliktir, tebrikler.

Videoyu ben çekmedim benim telefon milattan önce 1. yüzyıla ait kıytırık bi nokia :) çekim video falan öyle bir özelliğide yok gibi bişe:) arkadaş çekti görüntü yandı, sonra görüntüyü bilgisayarda düz çevirdim ve ortaya böyle bişey çıktı :) yinede ilginize teşk ederim.. selamlar..

sordum 3 5 kişiye de tanımadılar.

En azından burada söyleme yav, karizmayı yerle bir ettin yani teşk ederim can can alican:)

s.a ben muhammetde uçan kuş görmedim izlemedimde gebze kuş uçsaydı benim haberim olurdu ahmet sayın..

A.S. SADIK KARDEŞ.. SEN İZLEMEMİŞ OLABİLİRSİN, HABERİ SANADA GELMEMİŞ OLABİLİR,ERDAL VEYA MUHAMMET'İN KENDİNDEN GİDİP KONU İLE İLGİLİ BİLGİ ALABİLİRSİN..

geçen hafta görüştük ayak üstü lafladık ben onun arkadaşların a bi kuş izletdim onu sordu ama kuş uçurduğunu söylemedi bana sadece senin uçurduğun bu videodaki yawrudan bahsetdi neyse kuşlar tüyden çıksın seni çağırıcam oturup birlikte izler yorum yaparız canlı canlı saygılar..

Şu an uçuyor olsa bahsederdi eminim,o uçurduğu kuş uçalı 2 sene kadar oldu.. saygı ve selamlar bizden..

Geri