..........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEKLİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Re: Ankaralı Abilerimden Bir Ricam Var

bu kuşun cinsi yanardöner tabiki araya başka kuş karışmış ama sonuçta yanardöner denir ankarada....

firarim37' Alıntı:
bu kuşun cinsi yanardöner tabiki araya başka kuş karışmış ama sonuçta yanardöner denir ankarada ırkla ilgisi yok araya başka kuşlar karıştığı için o renk vermiş senin dediğin o bu renktekiler daha hoş daha sert oynuyor dediğin daha önceki kuşlardan ya ana ya babanın oyunu daha agır bastığı için yani daha eski soylardan biri kaliteli olduğu için bu renkteki yavruların daha iyi oynuyor birinin kanı daha agır basmış sonuçta öylede gider saygılarımla....

Merhaba kardeşim ben Ankaradan Polis Ali resimde gördüğüm kuş bence kırçıllı bozdumanlıkirli bir yavru benim tanıdıklarımın içinde Ankarada oturan ve yıllardırda hizmet ettigi kuşlara benziyor anlattıgım kişi diyaliz hastası ismi Ahmet şıf kuşlara birşey olacak diye böbrek nakli yaptırmadı. Ahmet abinin kuşları hepsi kırçıllıdır.ankara boz, amnkara gökü ,bozdumanlı kirliler.dumanlılar.silikarap veriyorlar arada bir akkuyruk atıyorlar.oyun sitillerine gelince atma.uzama.gezme güzel,8/10 takla atıyorlar bizim gözümüzde güzel kuşlar,burada ahmet abinin kuşlarını övme veya reklam yapma gibi bir lüksüm yok ben sadece seninle bilgi paylaştım elimde resmi olsaydı seninle paylaşırdım saygılarımla.

..........

Geri