ERDEKLİ
Üye
- Ad Soyad
- E..Aras
- Meslek
- Kuşçu
- İlgi Alanı
- Kediler
..........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya aslında iyi kuş bulmak zor değil iyilik güzellik göreceli kavramlardır 4/4 lük kuş bulmak demek daha doğru olsa gerek sizinde bahssettiğiniz gibi bi oyun kuşu hastası vardır bide oyun kuşu meraklısı vardır. güzel kuş bulmak sizin güzel kuş anlayışınıza bağlı bişeydir başkasının en güzel kuşunu beğenmeyebilirsiniz ama o kuş karşınızdaki kişinin en değer verdiği kuşu olabilir. yani kısacası gezilmeden görülmeden bulmak biraz sıkıntılı olurerdekli_krallar' Alıntı:öncelikle iyi düşüncelerin için çok sagol kazım bey dedigim gibi eksik olan yanımız bu kim nasıl kuşçu bilmedigimiz için boşa tartışmalara giriyoruz inşallah amacımıza bu sayfada ulaşırız .Ve sorunun cevabı çok zor iyi taklacıyı kimde buluruz kişiye göre degişir ben hiç kuş satmadım hayatımda yem parasına bile gönlümün ısındıgı insana fazla olanı veya aradıgımda ulaşabilecegim kuşları hediye etmişimdir iyi kuş bulmak çok zor bulsan almak zor yani kısaca ankarada,kayseride ve samsunda iyi kuşlar var yeterki dogru olan yerde dogru zamanda ol ama kimde var dersen isim veremem çünkü bu bir şekilde sorumluluk almak benim için ama ankaralı, kayserili ve samsunlu abiler arkadaşlar bir fikir verebilir size sanırım
çubuklu_baron' Alıntı:sa.sayın abilerim sizin sıraladıgınız maaddelerdeki ,özellikteki kuşlar henüz imal edilmedi.fakat teknoleji gelişiyor ,2050,de piyasaya sürecekler .ömrünüz olursa görürsünüz .size kuş deyil .F16 lazım haralde kafayımı yediniz ya siz.