5 Yıldır Güvercinler için Çöplerden Yiyecek Topluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercindostları
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
XXX
Meslek
XXX
İlgi Alanı

Adapazarı'nda kapıcılık yaparak ailesinin geçimini sağlayan 73 yaşındaki Abdülkadir Güler, 5 yıldır güvercinler için çöplerden yiyecek topluyor.

Adapazarı'nda kapıcılık yaparak ailesinin geçimini sağlayan 73 yaşındaki Abdülkadir Güler, 5 yıldır güvercinler için çöplerden yiyecek topluyor.

Çöplerden topladığı yiyecekleri ıslattıktan sonra her sabah güvercinlere verdiğini söyleyen Güler, "Bu işi hayır için yapıyorum. Allah rızası için yapıyorum." dedi.

Üç çocuk babası Güler, Erenler beldesindeki çalıştığı sitede işlerini bitirdikten sonra boş vakitlerinde güvercinler için çöplere ve çevreye atılan yiyecekleri topluyor. Yaptığı işin hiç bir zaman kendisine zor gelmediğini vurgulayan Güler, şöyle konuştu: "1991 yılında Bulgaristan'dan gelerek Adapazarı'na yerleştim. O günden beri burada kapıcılık yapıyorum. İşimden ve hayatımdan memnunum. 5 yıldır güvercinler için yiyecek topluyorum. Her sabah onlara veriyorum. Sabahları benim gelişimi beklerler. Beni gördüler mi başımdan ayrılmazlar. Onları çok seviyorum.

Selamlar haberi okuyunca çok hoşuma gitti böyle bir güvercin aşkı görmedim Abdülkadir amcadan allah razı olsun çok büyük sevap işliyor allah kendisine uzun ömürler versin....

paylaşım için teşekkürler,allah razı olsun abdülkadir amcadan bu yaşında bile üşenmeden çöplerden güvercinler için yiyecek topluyor herkese örnek olacak bir davranış

Paylaşım için teşekkürler abi. Halit arkadaşımızında dediği gibi Allah Razı Olsun Amcamızdan. Herkese örnek olacak bir davranış..

allah razı olsun ve allah herkezin kalbine göre versin
sevgi paylaşmaktır kiminle neyi paylaştığın önemli değil
sevgiyle kalın
a.esmek

Selamlar Erhan Bey,

Güzel bir alıntı, paylaşım için teşekkürler..

Saygılarımla

Aykut Karabulut

Merhaba Arkadaşlar paylaşım için teşekürler..Bu fedakarlık çok güzel bir davranış örneği ..Gelişen ve değişen dünyada hala hayvan sevgisinin var olduğu ve her daim devam edeceğini bilmek mutluluk verici...
Herşeyin sanal olduğu bir dünyada olmamıza rağmen .Bize yaratanın bir lütfu olarak gördüğüm hayvanların yaşayabilmesi için ve ömrünü devam ettirmesi için yapılan çalışmalar sevindirici..

allah razı olsun ne kadar sevap işliyor amca ibret alsın o kuşların ayaklarını tuzağa kaptıran kendilerini insan zanneden katillere

her nerde ve nerede yaşatılıyor ise bütün kuşlar Allah hepsinden razı olsun.

Gerçekten çok güzel bir olay.. Amcamdan Allah razı olsun

saygı deger amcamızdan allah razı olsun bu yaşında bile üşenmeden çöplerden güvercinler için yiyecek topluyor herkese örnek olacak bir davranış saygılar

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler abi. Halit arkadaşımızında dediği gibi Allah Razı Olsun Amcamızdan. Herkese örnek olacak bir davranış..
keşke birçok insan bu konuda duyarlı olsa böylece yobazlar bizlerim kümeslerimize yem için gelmez belki :D allah razı olsun o adamdan evinde beslemesede dışarıdakilere helede yemek bulmak için harcadığı çaba falan helal olsun allah uzun ömürler versin

Geri