temel
Üye
- Ad Soyad
- cengiz temel
- Meslek
- son.utu.prez.k.kontrol.usta
- İlgi Alanı
- Kediler
bunda saygısızlık yok uyartıgın icın deşekkürler.hoşcakal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökay' Alıntı:50 CM BAŞ YAPANLAR ????
Bunun anlamı nedir açıklarmısınız ? mardin kuşuna yabancıyım.
tengelli' Alıntı:gökay' Alıntı:50 CM BAŞ YAPANLAR ????
selam kuş başı hedef noktasına dalışını hedefe elli cm kala bitirip başa başlıyor. tabanı varsa 50 cm geldikten sonra tabanını yapıp fıskırarak başa devam ediyor.yani her seferi metrenin altında seferli kuşlar eger her seferi böyleyse tabanıda varsa fıskırma ve takla sayısıda iyiyse kümesten tüyü cıkmaması gereken kuşlardan demektir.bana göre
yalovaguvercin' Alıntı:Herkese merhabalar;
tengelli' Alıntı:gökay' Alıntı:50 CM BAŞ YAPANLAR ????
selam kuş başı hedef noktasına dalışını hedefe elli cm kala bitirip başa başlıyor. tabanı varsa 50 cm geldikten sonra tabanını yapıp fıskırarak başa devam ediyor.yani her seferi metrenin altında seferli kuşlar eger her seferi böyleyse tabanıda varsa fıskırma ve takla sayısıda iyiyse kümesten tüyü cıkmaması gereken kuşlardan demektir.bana göre
Yanlış yazılmış olabilir ancak ana başlığı bir daha okursanız
''50cm baş yapanlar '' yazıyor sizin düşündüğünüz gibi ise "50cm den baş yapanlar" yazmalı idi.
hadi canım' Alıntı:arkadaşlar öncelikle herkese meraba kuşların sahbini yakından tanırım.arkadaşımdır.bu başlığı makara veya dalga olsun diye koymamış.sadece o kuşların içinden öyle kuş çıktığı için koymuş.yalan yok.bende seyrettim.orda bir açık mavi dişi var ayagında mavi boncuk olan onu uçurdu.kuş önceleri 50cm çöküp 1 tkla vurup kaçıyodu.daha sonra uzattı 50 cm çöküp 6 7 metre 3 veya 4 takla ile gitmeye başladı onun için açık renkler öyle koyuları hiç sormayın göründükleri gibi yediği yemin hakkını fazlasıyla veriyor.not(kuşlar bazen 30cm dende alıyor fakat inerken adam gibi vurup iniyor yakında 1 videosunu koyacak arkadaş.yanlız açık renkleri bu oyunun yapıyor.çok alçağa girip kısa oynuyor.
Karadagli' Alıntı:Benim anladigim 50 cm ye kadar gelip sicriyorlarmis,yanilmiyorsam.Ama tahminim herkus o kadar alcalipta cok uzamasi biraz zor gibi geldi bana eger yapiyorsada bravo derim.Genellikle 50 cm e kadar gelipte cikacak kus bol seferli ve en fazla 5 m ile 1 direk arasi cikan kustur.
Yanlisim varsa bagislayin.
54kartal54' Alıntı:Kardeşim o kuşlardan ayınıs bendede var sıkıntı yapma yani