50 CM BAŞ YAPANLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efsane78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
bunda saygısızlık yok uyartıgın icın deşekkürler.hoşcakal

gökay' Alıntı:
50 CM BAŞ YAPANLAR ????
Bunun anlamı nedir açıklarmısınız ? mardin kuşuna yabancıyım.

selam kuş başı hedef noktasına dalışını hedefe elli cm kala bitirip başa başlıyor. tabanı varsa 50 cm geldikten sonra tabanını yapıp fıskırarak başa devam ediyor.yani her seferi metrenin altında seferli kuşlar eger her seferi böyleyse tabanıda varsa fıskırma ve takla sayısıda iyiyse kümesten tüyü cıkmaması gereken kuşlardan demektir.bana göre

Herkese merhabalar;

tengelli' Alıntı:
gökay' Alıntı:
50 CM BAŞ YAPANLAR ????

selam kuş başı hedef noktasına dalışını hedefe elli cm kala bitirip başa başlıyor. tabanı varsa 50 cm geldikten sonra tabanını yapıp fıskırarak başa devam ediyor.yani her seferi metrenin altında seferli kuşlar eger her seferi böyleyse tabanıda varsa fıskırma ve takla sayısıda iyiyse kümesten tüyü cıkmaması gereken kuşlardan demektir.bana göre

Yanlış yazılmış olabilir ancak ana başlığı bir daha okursanız
''50cm baş yapanlar '' yazıyor sizin düşündüğünüz gibi ise "50cm den baş yapanlar" yazmalı idi.

selam 50 cm baş yapardan peki szi ne anlıyorsunuz eğer ben yanlış almışsam 50 cm asılıyor yani :=))

eger yetiştiricisi gerçekten elli cm asılıyor diye yazdıysa ve bunu benim anladığım şekilde yazmadıysa bizle makara yapıyor demektir yada bu 50 metre asılıyor benim diyen kuşçulara nispet yapıyordur.

makara yapan kuş bence kümesin üstündemi yabıyor.yoksa her.yerdemi yapar

herkesin kendine göre güzel kuşları vardır övmemek olmaz bana göre kuş kümesin üstünde gelip oynaması.saygılar

arkadaşlar öncelikle herkese meraba kuşların sahbini yakından tanırım.arkadaşımdır.bu başlığı makara veya dalga olsun diye koymamış.sadece o kuşların içinden öyle kuş çıktığı için koymuş.yalan yok.bende seyrettim.orda bir açık mavi dişi var ayagında mavi boncuk olan onu uçurdu.kuş önceleri 50cm çöküp 1 tkla vurup kaçıyodu.daha sonra uzattı 50 cm çöküp 6 7 metre 3 veya 4 takla ile gitmeye başladı onun için açık renkler öyle koyuları hiç sormayın göründükleri gibi yediği yemin hakkını fazlasıyla veriyor.not(kuşlar bazen 30cm dende alıyor fakat inerken adam gibi vurup iniyor yakında 1 videosunu koyacak arkadaş.yanlız açık renkleri bu oyunun yapıyor.çok alçağa girip kısa oynuyor.

yalovaguvercin' Alıntı:
Herkese merhabalar;

tengelli' Alıntı:
gökay' Alıntı:
50 CM BAŞ YAPANLAR ????

Yanlış yazılmış olabilir ancak ana başlığı bir daha okursanız
''50cm baş yapanlar '' yazıyor sizin düşündüğünüz gibi ise "50cm den baş yapanlar" yazmalı idi.

hadi canım' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle herkese meraba kuşların sahbini yakından tanırım.arkadaşımdır.bu başlığı makara veya dalga olsun diye koymamış.sadece o kuşların içinden öyle kuş çıktığı için koymuş.yalan yok.bende seyrettim.orda bir açık mavi dişi var ayagında mavi boncuk olan onu uçurdu.kuş önceleri 50cm çöküp 1 tkla vurup kaçıyodu.daha sonra uzattı 50 cm çöküp 6 7 metre 3 veya 4 takla ile gitmeye başladı onun için açık renkler öyle koyuları hiç sormayın göründükleri gibi yediği yemin hakkını fazlasıyla veriyor.not(kuşlar bazen 30cm dende alıyor fakat inerken adam gibi vurup iniyor yakında 1 videosunu koyacak arkadaş.yanlız açık renkleri bu oyunun yapıyor.çok alçağa girip kısa oynuyor.

O zaman başlık benim düşündüğüm gibi yani kuş 50 cm den baş yapıyor.

O zaman başlık benim düşündüğüm gibi yani kuş 50 cm den baş yapıyor.

Benim anladigim 50 cm ye kadar gelip sicriyorlarmis,yanilmiyorsam.Ama tahminim herkus o kadar alcalipta cok uzamasi biraz zor gibi geldi bana eger yapiyorsada bravo derim.Genellikle 50 cm e kadar gelipte cikacak kus bol seferli ve en fazla 5 m ile 1 direk arasi cikan kustur.
Yanlisim varsa bagislayin.

Karadagli' Alıntı:
Benim anladigim 50 cm ye kadar gelip sicriyorlarmis,yanilmiyorsam.Ama tahminim herkus o kadar alcalipta cok uzamasi biraz zor gibi geldi bana eger yapiyorsada bravo derim.Genellikle 50 cm e kadar gelipte cikacak kus bol seferli ve en fazla 5 m ile 1 direk arasi cikan kustur.
Yanlisim varsa bagislayin.

50 cm bile az geliyo bazen biz yere kuyruk değdiren kuşlarda uçurduk arkadaşlar o yüzden 50 cm yazıpta burada milleti laf tartışmasına felan sokmaya gerek yok he diceğim şudurki demekki senin kuşların çok seferli ve uzun kaçmayan kuşlar :heyo: yere kuyruk değdiripte 50-60 cm gitmez ama bizdekiler en az 30 metreleri vardır yani bundan aşa giden kuşta beslemiyoz zaten
yanlışım bir hatam varsa özür dilerim saygılar
EMRE KALENDER

Simdi kuslar guzel , ayrica 8 ci fotodaki kusun durusu cok guzel tam bir oyun kusu.
Kuslara bir lafim yok , ama sahibine var..
Yazacaklarim sirf bu basligi acan kisiye degil , bu tur baslik acan herkese dir.

Kuslarinizi gosteriyorsunuz sagolun , kuslariniz hakkinda bilgi veriyorsunuz tesekkur ederiz , kuslarinizla ovunuyorsunuz eyvallah..ama benim kusum soyle yapar boyle yapar dendiginde bunu kanitlamaniz sarttir.
Simdi ben desem evimde aslan panter besliyorum..inanacakmisiniz ? Hayir.
Videosunu ceker koyarim herkes kendi gozuyle gorur bana inanir , videosunu cekip koyun bizde size inanalim..acik konusuyorum sahsi adima konusuyorum ben bu kuslarin 50cm'den bas aldigina inanmiyorum acik ve net.

Ama kuslarin kendisine hicbir lafim yoktur , guzel kuslar.

kuşlar çok güzel resimde havada görmek lazım 55 iyi sayılır hayrını gör

Merhaba Arkadaşlar;

Bu kuşları yakinen tanırım. Bu yıl bu soydan kuşlar izledim, uçurdum.
Ekeliklerinde oynamaları en beğendiğim özellikleri. Gezmeleri, atmaları, sesleri oldukça iyi.
Burada görünce kuşları görmeyenler için yeni mesaj atmak istedim.
Selamlar.

Şenol

selamlar.kuşlar çok fizikli ve güzel kuşlar.oyunlu oldukları anlaşılıyor.yere 50 cm kalmalarına gelince bu da normal.daha kısa kalanları kuyruk sürtenleri ni gördük arkadaşlarda.yere çok yakın gelip hatta yere çarpıp kemiği kırıldığı için yumurtlayamayan larını da duydum.çok seferli kuşlardır doğru.fakat iyi bir eğitimle sefer aralıkları açılabilir ve daha randımanlı uçurulabilir . teşekkürler

evet
görsel olarak değilde..
hareketli ''görsel'' bir performans kısada olsa video izlesek daha bir hoş olur diye düşünüyorum.. (mümkünse)

Kardeşim o kuşlardan ayınıs bendede var sıkıntı yapma yani

Geri