acil cevap izmirde kuş pazarı

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgür şen
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
arkadaşlar edindiğim bir bilgiye göre izimirde kuş pazarı kurulmucakmış bu bir kaç haftamı kurulmucak yoksa artık hiçmi kurulmucak tamda işim vardı izmirliler cevaplarınızı bekliyorum acil!!!!

Geçtiğimiz hafta zabıta tarafından kurulmayacağı yönünde ananoslar yapıldı ama durum ne olacak bilemiyoruz.
Bende gitmeyi düşünmüyorum.

anladım çok teşekürler bu hiçmi kurulumcak yoksa 1 hafta içinmi?

pazar kurulacakmış 50 metre kadar aşağısına bit pazarının tam karşısına denk falan geliyor oda ama kesin bir bilgi degil gidecek olursan oraya bak derim

geçen hafta pazara giden bi artkadaşım söyled, taşınacakmış diye ama tam olarak yerini bilmiyorum.(tamamen kapanması mümkün olmaz.)

ya arkadşalar bu hafta pazara giden yokmu tam yeri neresi?

ben bu pazar izmir e gideceğim ilk defa kuş pazarına gideyim dedim şansa bak pazar kalkıyormu noluyo bilen varsa yazsın

abi geçen pazar kurulmuş ama 11de dağılmış bilmiym bu pazar kurulurmu

DEVAMLI GİDEN BİR ARKADAŞ, BİT PAZARINA TAŞINDIĞINI SÖYLEDİ ARTIK ORADA KURULACAKMIŞ AMA BİR İKİ HAFTAYA TAMAMEN KALKAR TADI TUZU YOK DİYORLARMIŞ.
BENDE MERAK DAN UĞRAYACAKTIM ALIP SATACAMIZDAN DEĞİL DE.BONCUK YEMLİK İLAÇ VS BAKACAKTIM

anladım sağol abi

Pazara giitim 10-30 dan 11-30 kadar ordaydım biraz foto çektim çarşamba dönünce fotoları yüklerim gayet kalabalıktı alışverişte oluyordu.

Evet bende bugün gittim.
Eski yerin biraz aşağısında bit pazarına yakın bir yere almışlar.
Ve gayet kalabalıktı yine bütün kuşçular oradaydı.
Yanlızca biraz toz toprak ve kötü bir ortam vardı eski yerine göre.
Bu da İzmirin utancıdır.
Ben 32 yaşındayım,10 yaşından beri bu pazarlara giderim.
22 senedir bir Allahın kulu dört direk çakalım da kapalı temiz güzel bir ortam yaratalım bu kuşseven insanlar için diye düşünmüyor.
Gerekiyorsa girerken bizden para alsın,ama insanın gezerken de durup sohbet ederkende insan olduğunu hissettiği bir yer yapsın artık bu belediye.
Ne kadar yazsak boş maalesef,yine kimse duymuyor..

YENİ KUŞ PAZARRI GIDA ÇARŞISININ ORDA KURULUYOR SABAH 7-30 BAŞLAYIP ÖĞLEN 12.30 BİTİYOR

Geri