ADIYAMANLI ORHAN ARAPÇI ŞAFAK IN DAMIZLIKLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhan02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

orhan02

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan BAHAR
Meslek
Kamu
İlgi Alanı
Kediler
i

maşallah aynı kan anlaşılan allah nazardan saklasın bol yavrular almanız dileklerimle.

Maaşallah güzel ve sağlıklı kuşlar,güle güle besle.

Arapçı Şafak,herhalde benimde tanıdığım Şafak Yılanlı olmalı,belkide başka Şafaktır bilemem.
Bu arapların rahmetli Şeref ağanın araplarının kanından olduğunu söylüyordu,ama araya yabancı kuş girdimi bilmiyorum,belkide Şeref ağanın araplarıyla hiçbir bağlantısıda yoktur,ama kuşlar oynuyorsa hiç farketmez,kuşlar kimin kümesindeyse onun kuşudur.
Güle güle besle,hayrını gör.

s.a utkan kardeş allah gönlüne göre versin yorumun için teşekür ederim.

selamunaleykum orhan bey
guzel hayvanlar umarim hersey gonlunce olur ucurur oynatir kazasiz belasiz hazini alirsiniz
bu kuslarin bir bolumunu safak abiyi ziyaretimizde gormustum hatta kuslara bakacam diye cay omere kalmisti biz kuslara bakarken omer bir demlik cayi icmis :evet:
saygilarla

cevdet özbayer' Alıntı:
Maaşallah güzel ve sağlıklı kuşlar,güle güle besle.

Arapçı Şafak,herhalde benimde tanıdığım Şafak Yılanlı olmalı,belkide başka Şafaktır bilemem.
Bu arapların rahmetli Şeref ağanın araplarının kanından olduğunu söylüyordu,ama araya yabancı kuş girdimi bilmiyorum,belkide Şeref ağanın araplarıyla hiçbir bağlantısıda yoktur,ama kuşlar oynuyorsa hiç farketmez,kuşlar kimin kümesindeyse onun kuşudur.
Güle güle besle,hayrını gör.
GÜLE GÜLE UÇURUNUZ.. YUKARIDAKİ YORUMA AYNEN KATILIYORUM..

ahmet bey diline sağlık ankaralılar böyle yazarsa sende bende öbürüde herkes onaylar adamlarda malzeme var hasetlikten biri birlerini çekemekten bir arpa boyu yol kat edemezler işleri güçleri masada oturup 30 yıl önce rahmetli olmuş saim usta,şeref ağa,kömürcü mehmet,zabıta kemal berber fazlı gibi ustaları konuşur dururlar

Sağlıkla bakın , maşallah .. selamlarŞEREF

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum orhan bey
guzel hayvanlar umarim hersey gonlunce olur ucurur oynatir kazasiz belasiz hazini alirsiniz
bu kuslarin bir bolumunu safak abiyi ziyaretimizde gormustum hatta kuslara bakacam diye cay omere kalmisti biz kuslara bakarken omer bir demlik cayi icmis :evet:
saygilarla

Ben daha öncelerden gördüm o kuşları abi bolcana o yüzden serin yaz gecesinde çayın yanında dursun amcanın muhabbetleri daha tatlıydı :)

Ekli dosyalar

• DSCF2877.webp
    DSCF2877.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,156
  • DSCF2899.webp
    DSCF2899.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,106
  • DSCF2934.webp
    DSCF2934.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,124
  • DSCF2934.webp
    DSCF2934.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,071
selamun aleyküm orhan kardeşim maşallah kuşlar güzel allah uçurup oynatmak nasip etsin ...ömer kardeşimde .şafağın evindeki muhabbetimizi resimlemiş onada ayrıca teşekkür ederim .paylaşımın için teşekkürler .M. SAİM .AKYOL

a.s değerli abim güzel yorumların için inşh abi uçuracaz görecez bak ömer kardeşde güzel bir yaz akşamının teras keyfini bizlere sunmuş ne kadar güzel

saygılar

selamınaleyküm ustalar

maşallah güzel kuşlar saim ustamda karizma çıkmış resimde faik abi nedense hep uyuyor resimlerde

Saygılarımla Yasin18

a.s yasin kardeş yorumun için teşekür ederim daha iyileri senin olsun resme gelince ömer kardeşe teşekür ederim kuşlarımın olduğu sayfada bizlerle paylaşdığı için saolsun

Geri