03deniz
Üye
- Ad Soyad
- MUSTAFA SARA
- Meslek
- Polisomnografi Teknisyeni
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osram' Alıntı:egreti 03 oynar ın iyisi yani bursa kuşunun iyisi adındanda anlaşıldığı gibi bursadadır kuşlar güzel sağlıklı ama eşkalleri bursa kuşuna çok uzak göz gaga hariç oynar kuşunun kafası köşeli olmaz
Tolga Akgöz' Alıntı:Bu kuşların bursa oynarı olduğunu sanmıyorum.böyle oynar hayatımda görmedim.afyonun yerli kuşları denipte,bursalı ve çevre yetiştiricilere saygısızlık olur.bu kuşlar ancak Trakya bursasıdır.taklası boldur.uçarlarda.Bursa kuşu her yöreye göre çeşitli özellikler almış,aldırılmış.öyle bursalara veya oynarlara gagayı uzatıp bursa beslemek Trakya kümeslerine mahsustur.Saygılar.
AFYON TINAZTEPELİ' Alıntı:beyler bıçakcı osmanın dediğin dişi hiç yavru almadan öldü bıçakcıyla uzaktan yakından alakası yok..bilgilerinize şimdi,sinanın kuşların dişisi bursa dağlı yavrusu, erkek olanı halis bursa oynar yavrusu.şimdi 7-8 çift yavruları var.
ne istiyorsun çocuk reklam mı? satılık kuşların varsa satılıklar bölümüne ver ilanını git kendine konu aç orada yap reklamını ! Okeyi. danabaş' Alıntı:isteyene hakki bursa ak kuyruk inegöllü köfteci bilalin akkuyruklarından merakllısına damızlıkta olur
Kuşlar bir arkadaşa ait ve kuşlar yavruluktan itibaren hiç dışarıya çıkmadı erkek 3 dişi 2 yaşında hala dışarıya çıkacaklar oynar ırkı ve taklacılar uçuş sitilleri çok ayrı bir uçuş şekilleri vardır.poyrazz' Alıntı:maşallah kuşların çok güzel ve saglıklı uçuşları hakkında biraz bilgi verirmisin şuanda antalyadayım ama balıkesirden geldim buraya orda bir tane yakalayıp beslemişdim bir süre oyunlarından pek bişey anlamdım taklacı gibi hareketler yapıp yere kadar iniyor tekrar yükseliyordu bende dolapcı besledigim için bi arkadaşıma hediye ettim onu antalyadan saygılar.
caro03' Alıntı:slm
bıcakcı osmnın kuşları afyonda tutulmaz ki neden kuşlara o kanı sokmayı denedınız ki