AFYONKARAHİSAR'DAN YILANBAŞ OYNAR ÇİFTİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 03deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
haltbar' Alıntı:
Aynen Türker abi emeğe herzaman saygımız var. Ama yanlış iddaları bilen birilerinin düzeltmeside boyun borcu. Sonuçta gerçekler herzaman mevcut.

Yukardaki mesaj bana mı? En az 20 yıldır oynar besliyorum ve uçuryorum seninle her türlü oynar kuşunu tartışırım

[email protected]' Alıntı:
EMEK VERİLMİŞ SAYGI DUYARIM. ''AFYON OYNARI '' OLMUŞLAR .GÜLE GÜLE BESLEYİN. BUNLAR DA BURSA'DANBURSA OYNARI

Yukarıdaki yorumlarda yazıyor zaten "afyon oynarı" diye kardeş

DEĞERLİ KARDEŞİM, EĞER SEN BEĞENİYORSAN; EN GÜZELİ İŞTE O DUR..GÜLE GÜLE BESLEMENİZİ DİLERİM.AFYON'A SEVGİ VE SAYGILARIMLA.. :slm:

guzel kuslar gule gule besleyın

egretli_03' Alıntı:
oynarın en iyisi her zaman afyon dadır daha önceden yazdım güsel kuşlar kardeş anıtkayadan selamlar

Öncelikle Tüğleri kadar ömürleri olsun kuşlar güzel.
Ama kardeşim Bursadakiler ile Bu kuşlar arasında Bursadan Afyon kadar fark var =]
Her kuş kendi yerinde ağırdır onun için kıyaslamak yanlış.

yahu bırakın arkadaş o şekilde sevinsin, kendi kendine afyon oynarı diye ırk da uydursun, o zaman biz de bursa mardin i deriz, bursa bangosu deriz :)))

arkadaşım kuşların 10 numara olabilir, 9 da olabilir ama değişmeyen bir gerçek vardır OYNAR kuşu demek BURSA KUŞU demektir. ve koca TÜRKİYEdeki kuşçular bütün pazarlarda mezatlarda alım satım yaparken bile oynar kuşu demezler BURSA kuşu derler. Bazı gerçekler var kabullen sende, kuşlarının da hayrını gör :))

(Not: Afyona ait ırk olmaması senin suçun değil zaten, (Bursa oynarının çok uzun bir geçmişi var, araştır) bu durumu da gurur meselesi yapma)

kuşlar güzel kardeş ama bursa kuşu daha bir farklı bunlardan

FeLix_' Alıntı:
yahu bırakın arkadaş o şekilde sevinsin, kendi kendine afyon oynarı diye ırk da uydursun, o zaman biz de bursa mardin i deriz, bursa bangosu deriz :)))

Ne sevinmesi yaaa bu konuda tüm mesajlarımı okursan neden afyon oynar diye yazdığımı anlarsın haaa okuyup anlamadıysan temşiyet verme alt tarafı kuş iki kanat bir kuyruk salla gitsin sende bu kadar kasma......

AFYON OYNARI DİYE BİRŞEY HİÇ OLMADI..

Hadi yaw bak sen ne kadar zekisin sen arkadaşım bizi aydınlattığın için çok sağol bak arkadaşlar ''afyon oynarı'' olayını ciddi sanmış :ckmk: :ckmk: :ckmk:

AFYON' DA BURSA OYNARI BESLEYEN BİR ÇOK ARKADAŞLARIMIZ VAR .HEPSİNE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM.

KONUMUZ VE SOHBETİMİZ ; KALP KIRMAK DEĞİLDİR. LÜTFEN DARILMAYIN..

YIRTIK GÖZE , EYVALLAH.

FAKAT; TAZMANYALARA BURSA OYNARI KİMLİĞİNİ VERMEYELİM.

YENİŞEHİR KUŞLARINI ; YIRTIK GÖZ VE FİLİBELERLE AKRABA YAPMAK , BİZLERİ BİR YERE GÖTÜRMEZ.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA..BURSADAN SELAMLAR... :slm:
bursa-oynar-guvercinleri/turker-oden-in-bursa-oynar-akkanat-guvercinleri-t12932-310.html

Geri