AHMET MARAŞLI OYUN KUŞARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adrenailin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
s.a
rabbim bağişlamadan afetmeden canımızı almasın.....
öncelikle sitede kuş resimlerim yok.sitem SARİKİRCİ.COM
kuşlara burdan baka bilirsiniz.her kuşun oyun sitili farklıdır.oniçin genel oynayan kuşlarımızı anlattım.allaha emanet...05374583662

adrenalin' Alıntı:
huseyinkorfez' Alıntı:
s.a yıllar süren meşaketli calışmalarımızın sonucunda istenilen oyun özelliklerini bir kuşta topladık alt taklalı en az 5 ile 12 takla arası ve takla araları enaz 3 ile 10 metre arası 30 ile 80 metre arası 15 ile 20 sefer arası yapmaktadır.izleyenler mesut 05368707009,erkan 05354929083,emrah 05352115526,ergin 05349292961,özgür 05316618400,zeki 05053917519,hasan 0535367711,metin 05372433033,şahin 05323917292,samet 05396941642,motorcu metin 05434972303,sanayiciler 05327921114 kuş bu kişiler tarafından izlenilmiştir.

selamın aleyküm;

Arkadaşım doğrudur kuşların iyi olabilirde bu konuya ilgili ne alakası var.bodoslama konuya giriyorsun ? forum bölümünde yeni konu aç ibarasi var oradan kendi konunu aç dilediğin gibi mendilini salla ! yanış anlaşılmaara sebebiyet oluyorsun.

AYNEN :ckmk: :haha: :asla:

huseyinkorfez' Alıntı:
s.a
rabbim bağişlamadan afetmeden canımızı almasın.....
öncelikle sitede kuş resimlerim yok.sitem SARİKİRCİ.COM
kuşlara burdan baka bilirsiniz.her kuşun oyun sitili farklıdır.oniçin genel oynayan kuşlarımızı anlattım.allaha emanet...05374583662

SİTEN BOZUK HEMŞERİM..

Hüseyin körfez bey bu kadar özellikleri bir arada topladıgınız kus bu sene kupalarıda toplar diye düsünüyorum saygılarla. (Ahmet maraslının kusları elimizde mevcut ama onun ucurdugu gibi ucuramıyoruz)

Çok güzel kuşlar Maşallah,tebrikler Ahmet bey,başarılarınızın devamını diliyorum.

Maasallah üreten ve yetistiren kimselerin emegine saglik,rabbim zaayat vermesin insaallah.Bu kareleride bizimle paylasan Emre arkadasimada paylasimindan dolayi tesekkür eder yenilerini bekleriz,bizdende arkadaslara selam olsun insallah.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,sevgiler...

Merhaba;

Ahmet abinin kuşlarını burada görmek çok güzel.
Kaç tane kupası olduğunu artık hesaplayamıyoruz. Ankara ve Adapazarı yarışmalarında bir çok kupası olduğunu biliyoruz. Bu işe hakkıyla emek veren, güzeli seven, izlemekten ve izltmekten keyif alan bir abimiz.
Başarılarının devamını diliyorum.
Selamlar.

Şenol

masaallah hepsı cok guzel kuslar ben ozellıkle takkalı boz dumanlı dısı kusunuzu begendım.Allah bozmasın..

Değerli üsdatım kupa sezonu başladı büyük hızla ilerliyor Ahmet abimiz bu senede uçuroyur mu kupaya kuş

selamun aleyküm ahmet bey zannedersem bu kuşlar ankaradan hüseyin maraşlıdan gitme kuşlarınızın maşallahı var güle güle besleyin .saygılar .m .saim akyol

Saim bey merhaba ;

Yoğunluktan dolayı yazınızı görmemişim , Hüseyin Maraşlıdaki kuşlar Ahmet Abiden giden aynı kan kuşlardır.

yunus81' Alıntı:
Merhaba;

Ahmet abinin kuşlarını burada görmek çok güzel.
Kaç tane kupası olduğunu artık hesaplayamıyoruz. Ankara ve Adapazarı yarışmalarında bir çok kupası olduğunu biliyoruz. Bu işe hakkıyla emek veren, güzeli seven, izlemekten ve izltmekten keyif alan bir abimiz.
Başarılarının devamını diliyorum.
Selamlar.

Şenol
ahmet abi güzel kuş bakar oynatır kendisinin aşşağa yukarı 23 tane kupası var die biliyorum kendisine emeğinde başarılar atmacasız uçuşlar

adrenalin' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Ahmet MARAŞLI beyi iyi oyunkuşu bakan ve uçuran bir değer olarak sitede uzaktan biliyoruz çoğumuz ,.. Kuşlarından bir kaç resimde şimdi görmüş olduk ..
Gönül istiyorki konusunda yetkin başarılı bir insan olan Ahmet beyi bizzat sitede görelim tecrübelerinden , fikirlerinden istifade edelim ..
Bu konuda kendisini şahsen tanıyan, hukuku olan tüm üyelerimizin katkısını talep ediyoruz .
Daha kaliteli ve işlevsel paylaşımlar için herkez etrafındaki büyüklerini teşfiketmeli , siteye kazandırmalı diye düşünüyorum ..
Zira forum havasında bir alışverişin ( paylaşımın ) yapılabildiği katılımın yoğun olduğu yegane kuşçu sitesi burası ban göre ..
Bu sebepten böyle insanlar aramızda, sağızda- solumuzda olmalı , işi bilen ve hakkını veren insanlar .. selamlarŞEREF

Merhaba Şeref Bey ,
Üstadların bu tarz platformlara kazandırıması konusunda size katılıyorum.Yorumarınız için sağolun
merhaba şeref bey ahmet abimiz gerçekten bilgili ii kuş bakan bir abimiz kendisinin bu sitede faliyet göstermesi biraz zor gibi neden derseniz kendisi zaten işten geliyor kuş uçuruyor zamanı olmuyor sanırım kendisini yakından tanırım başarılarının devamını dilerim

Re.iyi akşamlar hepinize sevgiler saygılar ben AHMETMARAŞLI bundan sonra hep beraberiz nasipse

Hoşgeldiniz Ahmet Bey ailemize beraber nice hoş sohbetli günler dileriz.

ahmetmarasli' Alıntı:
Re.iyi akşamlar hepinize sevgiler saygılar ben AHMETMARAŞLI bundan sonra hep beraberiz nasipse
Aramıza hoşgeldiniz Ahmet abi , bizlere mutlaka olumlu katkılar sağlayacağınıza inanıyorum .. Tekrar hoşgeldiniz..
selamlarŞEREF

arkadaslar ben fesbookta ahmet maraşlı profosyonel oyun kuşu besleyenlerde sohbet ediyoruz sizleride aramızda görmek isteriz

her renkten var oyun kuscusu 1 en fazla 2 cins kuş besler aynı soy derseniz bende kuşlarınız kırık derim ....saygılarımla

Fatih bey kuşların renkleriyle kırıklığının ne alakası var ? ,ki bu çeşitlilik genetik zenginliğini gösterir.

adrenalin' Alıntı:
Fatih bey kuşların renkleriyle kırıklığının ne alakası var ? ,ki bu çeşitlilik genetik zenginliğini gösterir.

bencede kuşların renkleriyle kırıklığın pek alakası yok çünki bu sene şaka gibi bir takım kuşun altından arap dumanlı nugudi arapsazlı paçası beyaz arap paçası beyaz nugudi aldım ve bu kuşların kuyruk sayılarıda şaka gibi 11 12 13 14 15 her seferinde ne cıkıcak diye heyecanla bekliyorum kuyruk sayısınıda renginide.

her konu başlığından bir piyango çıkıyor ne hikmetse :)
abi kuşlarının maşallahı var, zaten karneleriyle ve elde ettikleri başarılar ve karşılığında alınan ödülleriyle de isimlerinden söz ettiren ve izlenen kuşlar, Allah başarılarınızı daim etsin, kaynarcadan selamlar...

Geri