Akbel Dişi 20.02.2012 Uçuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Khalid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Khalid

Moderatör
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir Halit
Meslek
Mühendis
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba,
Eve son gidişimde yine bu kargayla oyalandım.
Her ne kadar üst düzey bir performans sergilememiş olsa da sizlere sunmak istedim.
İnşallah daha iyi uçarsa daha iyi videolarını burada paylaşırız.
Olumlu eleştirileriniz kadar olumsuz fakat yapıcı eleştirilerinizi de esirgememenizi rica ediyorum.
İyi seyirler.
Khalid
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z8MRnNxjsOM[/youtube]

Maşallah Kadir abi , o kadar işin gücün arasında kuşun bu performansı gayet güzel.İnşallah daha iyisinide görürsün.

Sol taraftaki kargada fena değilmiş , biraz daha antremanla daha iyi olur gibi :haha: :haha:

Maşallah. Kuşunuz iyi mesafeli oynuyor. Biraz yukardan alıyor ama belli anteman eksiği var. Emeğinize sağlık, güle güle besleyin.

maşallah kadir kardeşim, hedefini benimsedikten sonra daha iyi olur inşallah, selamlar...

icessberg' Alıntı:
Maşallah Kadir abi , o kadar işin gücün arasında kuşun bu performansı gayet güzel.İnşallah daha iyisinide görürsün.

Sol taraftaki kargada fena değilmiş , biraz daha antremanla daha iyi olur gibi :haha: :haha:
Yorumun için teşekkür ederim Enes.İnşallah daha iyilerini siz de uçurursunuz.
Bu arada o sol taraftaki karga 50 yaşında 50 senedir de takla dönmediyse daha da dönmez (:

RAMAZAN42' Alıntı:
Maşallah. Kuşunuz iyi mesafeli oynuyor. Biraz yukardan alıyor ama belli anteman eksiği var. Emeğinize sağlık, güle güle besleyin.
Teşekkür ederim Ramazan Abi zaten teşhis ettiğiniz gibi çok yatan az uçan bir hayvan.
Yine yazdığınız gibi yüksekten hatta oldukça yüksekten alıyor.
İnşallah daha fazla ilgilenebilirsek daha iyi videolarını hep beraber izleriz.
Selamlar.
Khalid

S A MASALLAH KADİR KESKE BENDE BU KADAR UCURABİLSEM BİZDE ODA YOK EKSİKLERİ VAR TABİ ZAMANLA DÜZENLİ UÇUMLA ÇOK DAHA İYİ OLUR GÜLE GÜLE BESLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER KARGA 100YIL YASARMIS BİR 50 SENESİ DAHA VAR TAKLA ATMASI İÇİN KADİR

SAYGILAR

alidemirsmm' Alıntı:
maşallah kadir kardeşim, hedefini benimsedikten sonra daha iyi olur inşallah, selamlar...
Yorumunuz için teşekkür ederim Ali Abi inşallah temennimiz o yönde,fırsat bulabilirsem kuştan yana ümidim var.

Maşallah düzenli ucurulursa daha da guZel olur maşallah

Selamun Aleyküm
Kadir kardeşim hayırlısı ile sezonu açmışsın, kuş uçurma yerin de çok güzelmiş,kuş heralde yeni antıraman almaya başladı yukarı hareket yapıyor ama seri,sesli taklalı pratik bir kuş inşaallah hedefine tam oturduğunda daha da güzel olur.Kuş hususunda sende bu genç yaşta bu bilgi,heves ve heyecan varken ALLAH CC izni ile bizlere ne kuşlar izletirsin bu güzel terasında inşaallah.Selamlar

kuscu_marik' Alıntı:
S A MASALLAH KADİR KESKE BENDE BU KADAR UCURABİLSEM BİZDE ODA YOK EKSİKLERİ VAR TABİ ZAMANLA DÜZENLİ UÇUMLA ÇOK DAHA İYİ OLUR GÜLE GÜLE BESLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER KARGA 100YIL YASARMIS BİR 50 SENESİ DAHA VAR TAKLA ATMASI İÇİN KADİR

SAYGILAR
İyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için sağolun Muharrem Abi.
Sabrınıza da hayran olmamak elde değil. (:
Selamlar
Khalid

mermerci-vedat' Alıntı:
Maşallah düzenli ucurulursa daha da guZel olur maşallah
Teşekkür ederim Vedat Bey fırsat olmuyor ama fırsat bulursak inşallah düzenli uçurur daha güzel seyrederiz.

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Kadir kardeşim hayırlısı ile sezonu açmışsın, kuş uçurma yerin de çok güzelmiş,kuş heralde yeni antıraman almaya başladı yukarı hareket yapıyor ama seri,sesli taklalı pratik bir kuş inşaallah hedefine tam oturduğunda daha da güzel olur.Kuş hususunda sende bu genç yaşta bu bilgi,heves ve heyecan varken ALLAH CC izni ile bizlere ne kuşlar izletirsin bu güzel terasında inşaallah.Selamlar
Yorumlarınız için teşekkür ederim Mustafa Ağabey,
Doğru kuş o uçuşunda 20 gün yattıktan sonraki 4. uçuşunda bu hareketleri sergiledi aslında yavruluğunda da tam ilgilenemediğim(sonbaharın rüzgarlı dönemine gelmesi sebebiyle çok da düzenli uçuramadık) bir kuş. Bu uçuşunda pek uçmasa da bir iki güzel hareketi vardı. Bu uçuşundan sonra da yaklaşık 20 gündür bensiz kaldığı için uçamıyor (:
Keşke dediğiniz gibi sezonu açmış olabilsek. Buraya da videoyu kuş uçuramıyoruz bari bir muhabbet vesilesi olsun diye ekledim,yoksa birbirinden güzel videolar ekleyen hepimize güzel kuşlar seyrettiren ağabeylerimizin kalitesini yakalamamıza daha çok var.
Selamlar
Khalid

hemşerim maşallah kuşun seferlerinde hırslı eksikleri var ama antramanla düzelir inşallah
ya kuş isli mi karasinekli mi merak ettim konduğunda bile cözemedim rengini
saygılar
:)

Yorumun için teşekkür ederim Dursun kardeşim.
Kuşun rengi konusunda ortaya çıkacak şaibeleri bertaraf etmek için bir fotoğrafını ekliyorum.
Ama peşinen söyleyeyim kendisi ne isli ne karasinekli. (:

Ekli dosyalar

• DSCN0477.webp
    DSCN0477.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,071
gördüm kardeşim maşallah yapısıda güzelmiş

Güzel günlerde uçurmanızı dilerim ; bazı eksikleri yokdeğil , ama boş bir kuş olmadığını düşünüyorum .. selamlarŞEREF

kusun rengi ankara deyimi ile SİLİK ARAP KADİR MASALLAH GÜZEL HAYVAN

maşallah Allah agız tadıyla ucurup ızlemeyi nasıp etsin.
saygı ve selamlarımla..

Kadir kardeşim maşşallah ham olmasına rağmen güzel çııyor,antrenman eksiğini giderince inşallah daha güzel olacak

bende maya var diyor.Biraz gayretle iki adam boyu yapacak gibi:)))

Resminide gördüm baya dikkatimi çekti sizin orda yabanilere AKBEL mi diyorlar:)))))

Hayırlısı ile uçurursun inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

şeref' Alıntı:
Güzel günlerde uçurmanızı dilerim ; bazı eksikleri yokdeğil , ama boş bir kuş olmadığını düşünüyorum .. selamlarŞEREF
Yorumunuz için teşekkür ederim Şerafettin Abi,
Bazı eksikleri demişsiniz fakat açmamışsınız. Bazen insan kendi kuşu olunca eleştiri yapamıyor.Siz dışarıdan bir gözlemci olarak kuşun eksiklerini yahut uçuranın eksikliklerini söylerseniz bilgilerimizi arttırmış oluruz diye düşünüyorum. O yüzden videoyu eklerken olumsuz eleştirilerinizi de esirgememenizi rica etmiştim.
Selamlar
Khalid

kuscu_marik' Alıntı:
kusun rengi ankara deyimi ile SİLİK ARAP KADİR MASALLAH GÜZEL HAYVAN
Evet Muharrem Abi bizde de öyle geçiyor kuşun ismi fakat belinde bir beyazlık olduğu için(kalkışında belli oluyor) yavruluğundan beri Akbel dedim öyle de kaldı. (:

snn çankaya' Alıntı:
maşallah Allah agız tadıyla ucurup ızlemeyi nasıp etsin.
saygı ve selamlarımla..
Yorumunuz için teşekkür ederim Sinan Bey,
İnşallah bundan çok daha iyilerini uçurur, izlersiniz.
Takkeli yavru belki de başlamıştır (:
Selamlar
Khalid

şenol tunç' Alıntı:
Kadir kardeşim maşşallah ham olmasına rağmen güzel çııyor,antrenman eksiğini giderince inşallah daha güzel olacak

bende maya var diyor.Biraz gayretle iki adam boyu yapacak gibi:)))

Resminide gördüm baya dikkatimi çekti sizin orda yabanilere AKBEL mi diyorlar:)))))

Hayırlısı ile uçurursun inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Şenol Abi temennim antrenman yaptırıp daha güzel seyretmek seyrettirmek,
Yok aslında mayalı değildi altındaki yavru büyük 3-4 haftalık bir yavruydu madem maya dediniz yavrusunun o günkü fotoğrafını da ekleyeyim. (: Yabanilerin hepsine değil de benim kümesteki yabanilerin bir kısmına Akbel diyoruz anadan yavruya geçen bir soyadı (:

Ekli dosyalar

• DSCN1348.webp
    DSCN1348.webp
    58.4 KB · Görüntüleme: 1,133
Khalid' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Bazı eksikleri demişsiniz fakat açmamışsınız. Bazen insan kendi kuşu olunca eleştiri yapamıyor.Siz dışarıdan bir gözlemci olarak kuşun eksiklerini yahut uçuranın eksikliklerini söylerseniz bilgilerimizi arttırmış oluruz diye düşünüyorum. O yüzden videoyu eklerken olumsuz eleştirilerinizi de esirgememenizi rica etmiştim.
Selamlar
Khalid
Şuan için videodan gördüğüm kadarı ile tam dam üstü olmamış yani uzaktan oyun alıyor tabi oyunu tam oturmadığı için de yine çok yüksekten alıyor gibi , ban göre bukuşun daha iyi oynaması mümkün bolca uçmaya ihtiyacı var , düzenli uçumla bu gibi eksikliklerinide telafi edebilir diye düşünüyorum .. selamlarŞEREF

Maşallah , kadir abi yavru çok güzelmiş umarım daha çok imkanın olur yavruyu daha çok ucurma şansı bulursun..

şeref' Alıntı:
Khalid' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Selamlar
Khalid
Şuan için videodan gördüğüm kadarı ile tam dam üstü olmamış yani uzaktan oyun alıyor tabi oyunu tam oturmadığı için de yine çok yüksekten alıyor gibi , ban göre bukuşun daha iyi oynaması mümkün bolca uçmaya ihtiyacı var , düzenli uçumla bu gibi eksikliklerinide telafi edebilir diye düşünüyorum .. selamlarŞEREF
Şeref Abi, haklı eleştirileriniz için teşekkür ediyorum. İnşallah uçurup daha iyi seferlerini seyreder buradan da paylaşırız.
Selamlar
Khalid

icessberg' Alıntı:
Maşallah , kadir abi yavru çok güzelmiş umarım daha çok imkanın olur yavruyu daha çok ucurma şansı bulursun..
Enes kardeşim güzel temennin için çok teşekkür ederim. İnşallah gidebilirsem elimden çekecekleri var :p
İnşallah siz de bu sezon zayiatsız uçurur, oynatırsınız.
Selamlar
Khalid

kardeş emeğine sağlık uçtukça olur oda zaman ister zamanın bol olsun tüyü kadar hayrını gör selamlar.

Selamınaleyküm Kadir arkadaşım kuşların oyuna başlama sitilleri birbirinden hep değişiktir ben pek anlamam.Yerde duruşuda bana bişey söylemez ancak yerin terasın çok müsait zamanın olupta uçurursan herzaman iyisinide kötüsünüde görmüşsündür veya göreceksindir.Bu işin iyisi herzaman havada belli olmuştur.Kuşu uçuranda önemlidir.Allah gönlüne göre versin.

Geri