Akbel Dişi 20.02.2012 Uçuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Khalid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Khalid' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Khalid' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Güzel günlerde uçurmanızı dilerim ; bazı eksikleri yokdeğil , ama boş bir kuş olmadığını düşünüyorum .. selamlarŞEREF
Yorumunuz için teşekkür ederim Şerafettin Abi,
Bazı eksikleri demişsiniz fakat açmamışsınız. Bazen insan kendi kuşu olunca eleştiri yapamıyor.Siz dışarıdan bir gözlemci olarak kuşun eksiklerini yahut uçuranın eksikliklerini söylerseniz bilgilerimizi arttırmış oluruz diye düşünüyorum. O yüzden videoyu eklerken olumsuz eleştirilerinizi de esirgememenizi rica etmiştim.
Selamlar
Khalid
Şuan için videodan gördüğüm kadarı ile tam dam üstü olmamış yani uzaktan oyun alıyor tabi oyunu tam oturmadığı için de yine çok yüksekten alıyor gibi , ban göre bukuşun daha iyi oynaması mümkün bolca uçmaya ihtiyacı var , düzenli uçumla bu gibi eksikliklerinide telafi edebilir diye düşünüyorum .. selamlarŞEREF
Şeref Abi, haklı eleştirileriniz için teşekkür ediyorum. İnşallah uçurup daha iyi seferlerini seyreder buradan da paylaşırız.
Selamlar
Khalid
Kardeşim Allah daha iyilerinide uçurmayı kısmet etsin , medeni cesaret gösterip paylaşmışsın bizlerle çokdaha kötüde olsa burada paylaşılan herşey bir değerdir İnsanlar elindekini etrafı ile paylaşıyor bu bile önemli bence .. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın .. MAŞALLAHH..

güle güe ucur kadırım emek var ortada gıdısler seslı soluklu son halı nasıl haber ver

__BaDBoY__' Alıntı:
güle güe ucur kadırım emek var ortada gıdısler seslı soluklu son halı nasıl haber ver
Teşekkür ederim Oğuz ,
Kuş son olarak Nisan'da uçtu. Bir ağız yavru daha büyüttü.
Sonra yattığı için telek değiştirdi şu anda yanılmıyorsam 3.-4. teleği beraber getiriyor.
İnşallah uçurabilirsek Ağustos-Eylül gibi yeni videolarını eklerim.
O vakit gelene kadar videoları inşallah kediden kurtarabilirseniz sizden bekliyorum.
Selamlar
Khalid

menderes 58' Alıntı:
kardeş emeğine sağlık uçtukça olur oda zaman ister zamanın bol olsun tüyü kadar hayrını gör selamlar.
Menderes Abi güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
Geciken cevap için de özür dilerim.
Selamlar
Khalid

maasallah antremanla dahada güzel olur güle güle besleyin.

mavigalaca76' Alıntı:
Selamınaleyküm Kadir arkadaşım kuşların oyuna başlama sitilleri birbirinden hep değişiktir ben pek anlamam.Yerde duruşuda bana bişey söylemez ancak yerin terasın çok müsait zamanın olupta uçurursan herzaman iyisinide kötüsünüde görmüşsündür veya göreceksindir.Bu işin iyisi herzaman havada belli olmuştur.Kuşu uçuranda önemlidir.Allah gönlüne göre versin.
Teşekkür ederim Hasan Abi,
İnşallah dediğiniz gibi uçurdukça göreceğiz.
Herkesin elindekileri uçurup, ekeliğinde görebilmesi temennisiyle...
Selamlar
Khalid

Geri