SEREF
Üye
- Ad Soyad
- ŞEREF
- Meslek
- ÖZSOY
- İlgi Alanı
Kardeşim Allah daha iyilerinide uçurmayı kısmet etsin , medeni cesaret gösterip paylaşmışsın bizlerle çokdaha kötüde olsa burada paylaşılan herşey bir değerdir İnsanlar elindekini etrafı ile paylaşıyor bu bile önemli bence .. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın .. MAŞALLAHH..Khalid' Alıntı:Şeref Abi, haklı eleştirileriniz için teşekkür ediyorum. İnşallah uçurup daha iyi seferlerini seyreder buradan da paylaşırız.şeref' Alıntı:Şuan için videodan gördüğüm kadarı ile tam dam üstü olmamış yani uzaktan oyun alıyor tabi oyunu tam oturmadığı için de yine çok yüksekten alıyor gibi , ban göre bukuşun daha iyi oynaması mümkün bolca uçmaya ihtiyacı var , düzenli uçumla bu gibi eksikliklerinide telafi edebilir diye düşünüyorum .. selamlarŞEREFKhalid' Alıntı:Yorumunuz için teşekkür ederim Şerafettin Abi,şeref' Alıntı:Güzel günlerde uçurmanızı dilerim ; bazı eksikleri yokdeğil , ama boş bir kuş olmadığını düşünüyorum .. selamlarŞEREF
Bazı eksikleri demişsiniz fakat açmamışsınız. Bazen insan kendi kuşu olunca eleştiri yapamıyor.Siz dışarıdan bir gözlemci olarak kuşun eksiklerini yahut uçuranın eksikliklerini söylerseniz bilgilerimizi arttırmış oluruz diye düşünüyorum. O yüzden videoyu eklerken olumsuz eleştirilerinizi de esirgememenizi rica etmiştim.
Selamlar
Khalid
Selamlar
Khalid