AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mümin hızlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mümin hızlı
Meslek
oto bakım belediye
İlgi Alanı
MANISA/AKHISARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ. 1.BOLUM

Ekli dosyalar

• IMGP0853.webp
    IMGP0853.webp
    404.6 KB · Görüntüleme: 2,304
  • IMGP0857.webp
    IMGP0857.webp
    347.7 KB · Görüntüleme: 2,367
  • IMGP0854.webp
    IMGP0854.webp
    322.5 KB · Görüntüleme: 2,380
Güzel Kelebekler Performanslarıda güzel mi? Saygılar.

AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ (2)

MÜMİN HIZLI' NIN KELEBEKLERİNİN DEVAMI...

Ekli dosyalar

• IMGP0859.webp
    IMGP0859.webp
    348.6 KB · Görüntüleme: 2,352
  • IMGP0860.webp
    IMGP0860.webp
    373.5 KB · Görüntüleme: 2,404
  • IMGP0865.webp
    IMGP0865.webp
    74.1 KB · Görüntüleme: 2,368
dewamıda war sımdı eklıyorum.

AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ (3)

DEVAM 3.

Ekli dosyalar

• IMGP0869.webp
    IMGP0869.webp
    188.3 KB · Görüntüleme: 2,308
  • IMGP0871.webp
    IMGP0871.webp
    311.7 KB · Görüntüleme: 2,368
  • IMGP1219.webp
    IMGP1219.webp
    148.6 KB · Görüntüleme: 2,343
Re: AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ (3)

Ben Bunların Dış görünüşü gibi Performanslarının da iyi olduğunu düşünüyorum Bol Yavru alırsın İnşallah.

Re: AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ (3)

cok tesekkur ederım.

AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ (4)

devamı.

Ekli dosyalar

• IMGP0876.webp
    IMGP0876.webp
    411 KB · Görüntüleme: 2,397
  • IMGP1211.webp
    IMGP1211.webp
    348.8 KB · Görüntüleme: 2,240
  • IMGP1227.webp
    IMGP1227.webp
    277.1 KB · Görüntüleme: 2,330
Re: AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ (4)

Kümes'de 10 numara Kuşlarda Maaşallah Nazar değmez iNşallah :)

Re: AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ (4)

saolasın kardesım.

AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ (5)

devamı...

Ekli dosyalar

• IMGP1229.webp
    IMGP1229.webp
    326.1 KB · Görüntüleme: 1,097
  • IMGP1245.webp
    IMGP1245.webp
    427.5 KB · Görüntüleme: 1,083
  • IMGP1251.JPG
    IMGP1251.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 943
AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ (6)

devamı.

Ekli dosyalar

• IMGP1266.webp
    IMGP1266.webp
    676.8 KB · Görüntüleme: 1,086
  • IMGP1267.webp
    IMGP1267.webp
    409.5 KB · Görüntüleme: 1,069
  • IMGP1213.webp
    IMGP1213.webp
    265.2 KB · Görüntüleme: 1,064
mümin hızlı' Alıntı:
Konuyu duzenledıgınız ıcın tesekkur ederım.!

Rica ederiz. Maşallah kelebeklerinizin kostümleri çok güzel. Uçuruyormusunuz eğer uçuruyorsanız performansları hakkında bilgi veriseniz sevinirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

abi Seneye Bende Kelebek ve dönek besleyecem o yüzden msn adresini verebilirmisin Senden Öğreneceklerim olabilir.

hüseyin kardeşim uçuşları hakkında her türlü garanti verebilirim ama gördüğünüz kuşlar salmada cıkan yavruları ucuruyorum zaten sırada bekliyorlar ben aynı zaman akhisar güvercin sevenler dernek başkanıyım 12 28 2008 tarihinde akhisarda birinci türkiye damızlık güvercin festivali düzenliyoruz tüm arkadaşlar davetlidir telefon numaram 05324620255 bütün arkadaşlar festival hakkında bilgi alabilir

selam guzel kuslar ama kumesin ve duzeni dahada dikkatimi cekti tebrik ederim...

İlk önce bir yetiştirici olarak kuşlarınıza sağladığınız ortam dan dolayı sizi kesinlikle tebrik ediyorum..Kuşlarınıza gelince kesinlikle kelebekten ne istediğiniz ne beklediğiniz kuşlara bakınca anlaşılıyor en azından benim kümesime benzettim hem görüntü hem performans maşşalllah subanallah tebrik ederim..böyle kümesler ve kuşlar görmek beni çok mutlu etti..

emeğine yüreğine sağlık işte bi işi profösyönelce yapmak budur sizler var oldukça bu kuşçuluktan zevk alıyorum örnek bi bakıcılık öyle ahkam kesmeyle olmuyor kuşçuluk. anlatmaya gerekyok herşeyi kümeste kuşlarda anlatıyor allah hastalıktan atmacadan korusun. sağlıklı hastalıksız bol yavrulu bir kümes dilerim . paylaşım içinteşekkürler saygılarımla:tamam:

Değerli arkadaşım iyi akşamlar,Gecmiş bayramın mübarek olsun.Kuşların ve kümesin çok güzel,inşallah bol ve sağlıklı yavrular alırsın. Morbaş morkuyrukları çok güzel bunlarda dönüş varmı.İYİ AKŞAMLAR.

saolasın arkadaşım bayramın dördüncü günü akşamı balıkesir derneğindeydim ayrıca akhisar dernek başkanıyım 28 aralık 2008 de geleneksel güvercin festivali akhisarda yapılacaktır. balıkesir derneğine davetiye ve takvim bıraktım tuncay arkadaşımıza.

MÜMİN BEYE TEŞEKKÜRLER. PAYLAŞIMLARI İÇİN. KÜMES GERÇEKTEN 10 NUMARA.
BEN BİRAZ KUŞLARI ELEŞTİRECEĞİM MÜSADENİZLE.SANIRIM ÇOK FARKLI CİNSLER VAR KÜMESTE BU KADAR FAZLA BİR KÜMES İÇİN KÖTÜ DEĞİLMİ.? VE FARKLI ORTAMLARDA BAKILSALAR DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
MAVİ ALTINBAŞALRIN GAGALARI MAVİ RENK YAPMIŞ BİZİM BİLDİĞİMİZ SARI VE KIRMIZI ALTIN BAŞTADA OLDUĞU GİBİ GAGA BEYAZ OMASI GEREKMEZMİ.
BEN ÇOK DEFA HATAYA DÜŞMÜŞ BİRİ OLARAK BAKTIĞIMIZ HAYVANLARI ÇOK FAZLA DEĞİLDE SEÇİÇİ OLUP BİRKAÇ TANE BAKSAK DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM TABİİ BUNLAR BENİM KENDİ FİKİRLERİM HERKESİN FİKRİNEDE SAYGIMIZ VAR. KUŞ OLSUNDA ÇOK OLSUN DEMEMELİ EN İYİSİNİ BAKMALI.
SAYGILARIMLA...

abi allah can pekliği versin hepsi birbirinden güzel kuşlar yalnız şu mavi kafa mavi kuyruklardan bir çift edinmek isterim nasıl yardımcı olabilirsin bursada hep merakla saldırıp aldıklarım fos çıktı altından acayip acayip yavrular geliyor

Bu kadar büyük kümeste toz olmuyormu benim kümes 13 m² olmasına ragmeniçinde kuşlar uçtukça toz oluyor tozu önlemenin bir yolu varmı? Bu arada kuşlarını çok beğendim bol yavrular almanı diliyorum

kenan kardeşim kuş alma konusunda her türlü yardımcı olurum sana bayramın dördüncü günü bursadaydım cifte havuzlar dernek başkanım ahmet sağ olsun bizi her yeri gezdirdi bende akhisar dernek başkanıyım 28 12 2008de türkiye geneli festivalimiz var beklerim hoscakal tel 05324620255

Bende Dewamlı Cifte Havuzlar Dernegine Gidiyorum, Cok Guzel ve Cok Duzenli Bir Dernek, Mumin Bey Isterseniz, Sizin Adınıza Burda Bir Duyuru Acabilirim, Kısmet Olursa Kuscular.Org sitesini temsilen orda bulunmayı cok isterim, Allah kısmet ederse Cifte Havuzlar dernek Baskanı Ahmet beylede roprtaj yapıp Kuscular.Org catisi altinda bu roportaji yayinliyacagiz, sizinlede Kelebek Yetistiriciligi, Gelisimi ve Guzellestirilebilmesi icin Roprtajda bulunmak isteriz,
Tesekkurler.

mümin abi yuvanda guzelmıs kuslarrında nazar deymesın bol yavrular :)

Mümin kardeşim, öncelikle birşey belirtmek isterim;ismin güzel olduğu kadar kelebeklerinde o kadar güzel.ALLAH nazardan saklasın.Sağlıklı yavrular alman dileğiyle!
Süleyman AK

mümin hızlı' Alıntı:
MANISA/AKHISARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ. 1.BOLUM
arkadaşlar tepeli saya olmaz diyen arkadaşlara soruyorum?BU TEPELİ E B A B İ L KUŞUMU.YOKSA PAPAĞAN MI?bence hayatın taa gerçeği tepeli kelebek.var mı daha ötesi?

Geri