AKHİSARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mümin hızlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
cüneyt arkın' Alıntı:
mümin hızlı' Alıntı:
MANISA/AKHISARDAN MÜMİN HIZLI ' NIN KELEBEKLERİ. 1.BOLUM
arkadaşlar tepeli saya olmaz diyen arkadaşlara soruyorum?BU TEPELİ E B A B İ L KUŞUMU.YOKSA PAPAĞAN MI?bence hayatın taa gerçeği tepeli kelebek.var mı daha ötesi?

Arkadasım Sevgili Mumin beyin Bize Sundugu Bu Guzel Fotolari, Degerlendirmek Adina Siz Burda, Baska Bir Konuyu Ele Almaya CalisiyorSunuz, Bu Konunun yeri Burasi Degil, Lutfen Hitap Sekillerimize Dikkat Edelim, Site icerisinde BUYUK harflerle Konusup Diger insanlara Saygisizlik Yapmayiniz, Bu Benim Size İlk Uyarim Olucaktir, Bu SekildeDavranmaya ve Konulari Birbirine Karistirmaya Devam Etmeyiniz

Ayrica Beslediginiz IRK Olarak Hunkari Yazmissiniz, Ama Kelebek Yorumu YapiyorSunuz, Avatarinizdaki Hunkari Ise Yerli Parali Findik, Siz Tepeli Kelebegin Orjinalligi hakkinda Yorum Yapicaginiza, Orjinal Kirilmamis Hunkariler BEslemeye Calisin,

Sevgiler, Saygilar.

benimde merak ettiğim konuya değinmisin serdar ,., kelebek beslemeyenler, kelebek kuşunun karakteristik özelliklerinden bi haber olanlar burda tepeli kelebekleri savunur hale geldi ne iştir anlamıyorum.
bazıları da çıkıyor bende her renketn tepeli kelebek var diyor ama resim yok,,,,

biz tepeli kelebeğin karşısında falanda değiliz ama sonuç şu tepe kelebekte bir özellik değildir.,tepe kabul görmez, ama bu işin ucu yine birilirin menfaatine dokunuyor sanırım, çünkü kuşlar uçuk rakamlara satılır halde şu an,
bu tepe işide tepeleri attırır oldu, artık birşeyde yazmak istemiyrum bu konuda, nede olsa herkes süper kuşçu, her ırkın seceresini sayacak kadar ....

kelebekler çok güzelmiş asıl dikkatimi çeken kümes gerçekten müthiş.

musa celık

cok guzeller

serdar efendi benim neyi besleyip neyi beslemiyeceğim hiç kimseyi ilgilendirmez sizi dahil.hünkari besliyorum diye yazmış isem başka kuş beslemiyorum anlamına gelmez.istediğim kuşlarada içimden geldiği gibi yorum yaparım.bu güne kadar da bir çok yorumda bulundum hiç bir arkadaşım rahatsız olmadı.kelebek için yapmış olduğum yorumdada kimseyi rencide edecek sözler sarfetmedim.izmire yolunuz düşerse buyrun tanışalım misafirim olun .beni daha yakından tanıyın.SAYGILAR .ÖMÜR DENİZ.

cüneyt arkın' Alıntı:
serdar efendi benim neyi besleyip neyi beslemiyeceğim hiç kimseyi ilgilendirmez sizi dahil.hünkari besliyorum diye yazmış isem başka kuş beslemiyorum anlamına gelmez.istediğim kuşlarada içimden geldiği gibi yorum yaparım.bu güne kadar da bir çok yorumda bulundum hiç bir arkadaşım rahatsız olmadı.kelebek için yapmış olduğum yorumdada kimseyi rencide edecek sözler sarfetmedim.izmire yolunuz düşerse buyrun tanışalım misafirim olun .beni daha yakından tanıyın.SAYGILAR .ÖMÜR DENİZ.

Arkadasım Sevgili Mumin beyin Bize Sundugu Bu Guzel Fotolari, Degerlendirmek Adina Siz Burda, Baska Bir Konuyu Ele Almaya CalisiyorSunuz, Bu Konunun yeri Burasi Degil, Lutfen Hitap Sekillerimize Dikkat Edelim, Site icerisinde BUYUK harflerle Konusup Diger insanlara Saygisizlik Yapmayiniz,

Konu Kapanmistir Tesekkurler.

BReZza' Alıntı:
abi Seneye Bende Kelebek ve dönek besleyecem o yüzden msn adresini verebilirmisin Senden Öğreneceklerim olabilir.
samet kardeşim sizlere her zaman yardımcı olurum biz kalıcıyız 05324620255 tenara sağ olasın

abi kusların cok qüzeller tüyü kadar ömürleri olsun bide akhisarın neresinde oturuyorsun bende akhisarlıyım bi qün kuslarınız izlemeye qelmek istiyorum izniniz olursa tabi

kuscu_ozzy' Alıntı:
abi kusların cok qüzeller tüyü kadar ömürleri olsun bide akhisarın neresinde oturuyorsun bende akhisarlıyım bi qün kuslarınız izlemeye qelmek istiyorum izniniz olursa tabi
cumhuriyet mah oturuyorum kime sorarsan gösterirler sen akhisardamı oturuyorsun

Abi maşşallah kümeste süper kuşlarda

massallah abı alllah nazardan saklasın kuşların cok guzel

kelebekleriniz çok süper görünüyor oyunlcu kelebeklermi

3.fotoğraftaki beyaz gözlüye talibim: (: kuşlarınız çok güzel allah bol bol yavrular nasip etsin.

sayın akhisar ğüvercin sevenler derneği başkanımız mümin hızlı.siteniz kendiniz kadar ğüzel olmuş. kelebekte renk aranmaz oyun aranır.

allah bol bol yavru almayı nasıp etsın bi cift satılık varsa edremıt almaya talibim???

kuşlarınızın maşallahı var

kuşlar gerçekten güzeller akhisar kelebeklerini bildiğim için bunlar tam dönüş kuşudur çok getirttik akhisardan bende dönüş hastasıım mümin abi rabbim tüyü kadar ömür versin kuşlarına hizmetlerin içinde bir kez daha teşekkür saygılarımla

slm mümin abi ben kemalpaşalı kardeşin samet garip çok güzel resimler koymuşsun eline sağlık bizde bi site kuruyoruz yapım aşamasında en yakın zamanda adresi sana gönderrim göürüşmek üzere abi saygılar

slm baskan ben keto kuslar ve kumes harıka olmus elıne saglık

akhisarda mezat günü var mı hangi gün birde adres verirsen iyi olur abi ben manisada öğrenciğim gelmek isterim

carşamba ve cumartesi günleri mezatımız vardır cumhuriyet mah 136 sokak no 88

sLm mezatlarda iyi kuş oluyor mu acaba.yoksa normalde kurulan pazardaki gibi kuşlar mı geliyor.?

.....................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:...................

helal olsun sana başkan çok güzel kuşların var slm ben musluk

slm baskan bu aralar fazla gelemıyom oglan salmıyo cok yakında dede ıle daımı musterınız bu arada bırıncılıgın keyfını suremedık bazı arkadaslar cekemıyo heralde neyse bosver o kendını bılıyo onemlı olan karabasta kupanın akısarda olması kıskananlar catlasın

helal osun abi harbi kuşcusun bende manisalıyım yolm güşerse gelirim bigün varmı satılık güvercin

asiruh4545' Alıntı:
helal osun abi harbi kuşcusun bende manisalıyım yolm güşerse gelirim bigün varmı satılık güvercin
tel 05324620255 istediğin zaman gel misafirim olursun kardeşim

Geri